- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bende ağıstos ayında hamile olduğumu öğrenip ayrılmıştımMuhtemelen canım bende hatırlamıyorum seni. Geçen sene ekim sonunda girdim takıma bir hafta sonra hamile olduğumu öğrenince mecbur bıraktım diyeti. Sonra ara ara girip bakıyordum ama karşılaşmadık sanırım.
Canim burada istikrarli bi sekilde karatay yapip cok guzel kilo verenler var ... suan nasil bi diyet yolu izleyeceksin karatay mi yoksa baska bir yontem mi ?Hoşbuldum çanım inşallah istikrarlı devam edebilirim
İnşallahDeneme süren bitince girersin canım az kaldı
Bence imkansız değil canım yüzde hesabı yapılıyor yaAynen bende ama bu kadar kişinin içinde birinci olmam imkansız çünkü kilosu fazla olanlar şansı daha fazla
Bu pazartesi ilk haftam bitecek inşallah :)Eee az kaldi sanirim iki haftaya listede olursun))
Hosgeldin canim , tabikii takimda yer varmerhabalar takımda yer varmı, ben de yeniden baslamak istiyorum, gecen sene 2. takımdaydım izne cıktım izin dönusu kilo almıstım listeye girmek icin ugrastım ama bu sefer buyuklerın va cocugun hastalıkları kosturmaca girdi devam edemedim, simdi baktım ki takım kapanmıs. Diyette sureklilik sıkıntım oluyor cogunlukla maalesef
Karatay gibi çakma Karatay gibi bakalım nasıl olacakCanim burada istikrarli bi sekilde karatay yapip cok guzel kilo verenler var ... suan nasil bi diyet yolu izleyeceksin karatay mi yoksa baska bir yontem mi ?
Hoşbuldum canım
HoşbuldumAk kelebek hoşgeldin
Şöyle canım. Mesela Ayşe 90 kilo ve 1,5 verdi diyelim. Kilosunun %1,67 sini vermiş oluyor.Nasıl oluyor onu bir anlatırmısın bir örnkle
Ben daha farklı hesapladım. Farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 le çarptım.Şöyle canım. Mesela Ayşe 90 kilo ve 1,5 verdi diyelim. Kilosunun %1,67 sini vermiş oluyor.
Fatma 50 kilo ve 1 kilo verdi diyelim.kilosunun %2 sini vermiş oluyor ve yarışmayı Fatma kazanmış oluyor canım.
Yüzdeyi de şöyle hesaplıyoruz.
Geçen hafta kilosundan bu hafta kilosunu çıkarıp farkı buluyoruz. Farkı 100 le çarpıp geçen haftanın kilosuna bölüyoruz
Olur canım farketmez.Ben daha farklı hesapladım. Farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 le çarptım.
Aramıza hoşgeldiniz13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yumaknuro
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: şu an Ordu
Boyunuz : 161
Kilonuz: bu sabah 75.4
Hedef kilonuz : 65 1. hedef 57 2.hedef
Kilo alma hikayeniz : hep kilo problemim vardı, hayatımın az döneminde normal kilolu oldum, cogunlukla 70 civarıydım son 10 yıldır. İnsulin direncim var 1 yıldır.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : boyun düzleşmesi ve diz agrıları bas gosterdi, insulin direncini de kırmak için, saglıklı yasamak için ve daha aktif olmak için zayıflamaya ihtiyacım var, tatlı bağımlılığımı yenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 2 defa 2. takımda
Neden 13. Takım? tesadufen denk geldim ve uye sayısı daha az gorundu
GUzel menü ablaCanlarım ben bugün çocuklara mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum da akşam yemeği niyetine yoğurt ve yeşillikle kaç tane yesem olur acaba ?
Baya canım istedi de
Şu ana kadar bunları yedim
10:00 1 elma
Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Marul maydanoz tere
Domates salatalık havuç
Zeytin peynir
1 ceviz
2 lokma ekmek
Hosgeldin iz13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yumaknuro
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: şu an Ordu
Boyunuz : 161
Kilonuz: bu sabah 75.4
Hedef kilonuz : 65 1. hedef 57 2.hedef
Kilo alma hikayeniz : hep kilo problemim vardı, hayatımın az döneminde normal kilolu oldum, cogunlukla 70 civarıydım son 10 yıldır. İnsulin direncim var 1 yıldır.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : boyun düzleşmesi ve diz agrıları bas gosterdi, insulin direncini de kırmak için, saglıklı yasamak için ve daha aktif olmak için zayıflamaya ihtiyacım var, tatlı bağımlılığımı yenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 2 defa 2. takımda
Neden 13. Takım? tesadufen denk geldim ve uye sayısı daha az gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?