Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende ağıstos ayında hamile olduğumu öğrenip ayrılmıştım

merhabalar takımda yer varmı, ben de yeniden baslamak istiyorum, gecen sene 2. takımdaydım izne cıktım izin dönusu kilo almıstım listeye girmek icin ugrastım ama bu sefer buyuklerın va cocugun hastalıkları kosturmaca girdi devam edemedim, simdi baktım ki takım kapanmıs. Diyette sureklilik sıkıntım oluyor cogunlukla maalesef

Hosgeldin canim , tabikii takimda yer var)
1. Sayfamizdaki kurallari okuyup formu doldurursan herkes seni daha iyi tanir.. kaptanimiz gelincede gerekli aciklamayi yapar canim..

Canim burada istikrarli bi sekilde karatay yapip cok guzel kilo verenler var ... suan nasil bi diyet yolu izleyeceksin karatay mi yoksa baska bir yontem mi ?
Karatay gibi çakma Karatay gibi bakalım nasıl olacak

Nasıl oluyor onu bir anlatırmısın bir örnkle
Şöyle canım. Mesela Ayşe 90 kilo ve 1,5 verdi diyelim. Kilosunun %1,67 sini vermiş oluyor.
Fatma 50 kilo ve 1 kilo verdi diyelim.kilosunun %2 sini vermiş oluyor ve yarışmayı Fatma kazanmış oluyor canım.
Yüzdeyi de şöyle hesaplıyoruz.
Geçen hafta kilosundan bu hafta kilosunu çıkarıp farkı buluyoruz. Farkı 100 le çarpıp geçen haftanın kilosuna bölüyoruz

Ben daha farklı hesapladım. Farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 le çarptım.

ada81 ablacım ve takim arkadaşlarım
Maalesef aranızdan ayrılıyorum

Demicem tabiki de şaka şaka
şimdi benim bir sorum varr
Mayıs ayında analizler yapizliyormuş yine yapılacak mı ben baktım göz gezdirdim de çok güzel birşey her takımın üyeleri analiz edilmiş başlangıç bitiş.
Yine olur dimi Mayıs ayinda

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : yumaknuro
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: şu an Ordu
Boyunuz : 161
Kilonuz: bu sabah 75.4
Hedef kilonuz : 65 1. hedef 57 2.hedef
Kilo alma hikayeniz : hep kilo problemim vardı, hayatımın az döneminde normal kilolu oldum, cogunlukla 70 civarıydım son 10 yıldır. İnsulin direncim var 1 yıldır.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : boyun düzleşmesi ve diz agrıları bas gosterdi, insulin direncini de kırmak için, saglıklı yasamak için ve daha aktif olmak için zayıflamaya ihtiyacım var, tatlı bağımlılığımı yenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 2 defa 2. takımda
Neden 13. Takım? tesadufen denk geldim ve uye sayısı daha az gorundu

Canlarım ben bugün çocuklara mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum da akşam yemeği niyetine yoğurt ve yeşillikle kaç tane yesem olur acaba ?

Baya canım istedi de

Şu ana kadar bunları yedim

10:00 1 elma

Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Marul maydanoz tere
Domates salatalık havuç
Zeytin peynir
1 ceviz
2 lokma ekmek

Aramıza hoşgeldiniz

GUzel menü abla

Hosgeldin iz
AA ordunun neresi merkez mi perşembe filanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…