Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosbulduk, teşekkürler, tamam yarından itibaren paylaşıma başlıyorum, birazdan ölçülerimi de alacagim.

Çok güzel anlatmışsın canım çok iyi anladım şimdi

Kızlar mesela çocuklara falan yemek yaparken tadına bakmak için bir kaşık yediğim oluyor öyle şeyleri de yazmak gerekiyor mu siz her ağzınıza aldığınız şeyi yazıyormusunuz

Kızlar mesela çocuklara falan yemek yaparken tadına bakmak için bir kaşık yediğim oluyor öyle şeyleri de yazmak gerekiyor mu siz her ağzınıza aldığınız şeyi yazıyormusunuz

Bence o kadarına gerek yok cıss değilse tabi yoksa tatlı yapıp tadına bakmak için bi tane atarsan ağzına yazacaksın

Devlet hastanesi diyetisyenine gidip başarılı sonuçlar alan var mi

Ben yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim

Bende ada81 gibi bir kere devlete gittim liste aldım ve hiç uygulamadım. Ben özele gidiyorum. Hem detaylı ölçüm yapıyor nerden ne kadar kilo vermişsin ne kadar kas yapmışsın görüyorsun. Devlette öyle ölçüm falan da yapmadı kiloya göre diyet yazdı gönderdi

Ilk menu benden gelsin ilk beni taslayin
Sabah 11.00
Menemen
5 yesil zeytin
1 dilim suzme peynir
Yarim salatalik
Yesillik
Yarimdan biraz fazla simit

Ara
7 findik
1 avuc beyaz leblebi

Aksam 16.40
1 adana
Boool salata
2 kucuk dilim lavas

Ara
3 hurma
1 kucuk mandalina

1.5 lt su icildi disarda olunca pek su icemedim..
Spor yok carsi pazar gezdim sinav kosusturmasi vardi..
Yemek saatlerim duzenli olmadi ama yarinda boyle olacak LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…