- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Hosbulduk, teşekkürler, tamam yarından itibaren paylaşıma başlıyorum, birazdan ölçülerimi de alacagim.Tekrar hosgeldin canim aramiza) oncelikle motivasyon icin hergun mutlaka takima ugramak gerekiyor... günlük neler yedik ne kadar spor yaptik aksam mutlaka bildirim yapiyoruz...birbirimizin menulerini yorumluyoruz hem fikir edinmis oluyoruz hemde nerde yanlisimiz var birbirimizi uyariyoruz....
Haftasonu sessizligi bu canim normal herkes bi kosusturma içinde oluyor.... ama hafta ici sessizliği bende kabul etmiyorumBizim grupta niye az muhabbet var yaa
Tamam canim bu aksamda menulere bi bakHosbulduk, teşekkürler, tamam yarından itibaren paylaşıma başlıyorum, birazdan ölçülerimi de alacagim.
Çok güzel anlatmışsın canım çok iyi anladım şimdiŞöyle canım. Mesela Ayşe 90 kilo ve 1,5 verdi diyelim. Kilosunun %1,67 sini vermiş oluyor.
Fatma 50 kilo ve 1 kilo verdi diyelim.kilosunun %2 sini vermiş oluyor ve yarışmayı Fatma kazanmış oluyor canım.
Yüzdeyi de şöyle hesaplıyoruz.
Geçen hafta kilosundan bu hafta kilosunu çıkarıp farkı buluyoruz. Farkı 100 le çarpıp geçen haftanın kilosuna bölüyoruz
DoğruHaftasonu sessizligi bu canim normal herkes bi kosusturma içinde oluyor.... ama hafta ici sessizliği bende kabul etmiyorum)
Kızlar mesela çocuklara falan yemek yaparken tadına bakmak için bir kaşık yediğim oluyor öyle şeyleri de yazmak gerekiyor mu siz her ağzınıza aldığınız şeyi yazıyormusunuz
Saclarimida boyadim ohhh bitti isim bi cay keyfi yapayim artik
Ooo bayagi hareketli geçiyor senin gunun ne zaman donuyorsun eveSen yap keyfini bende bi misafirliği bitirdim diğerine gidiyim
KatiliyorumBence o kadarına gerek yok cıss değilse tabiyoksa tatlı yapıp tadına bakmak için bi tane atarsan ağzına yazacaksın
Ben yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadimDevlet hastanesi diyetisyenine gidip başarılı sonuçlar alan var mi
Ooo bayagi hareketli geçiyor senin gunun ne zaman donuyorsun eve)
Ben en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşverBen yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim
Devlet hastanesi diyetisyenine gidip başarılı sonuçlar alan var mi
Ben yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?