Birazdan canim tarti kafayi yedi her ciktigimda baska gösteriyo biraz daha bekleyip tartilicam.
Az önce benim yaptığım gibi elimde tartı çıplak çıplak geziyorum evde nerede tartılsam acaba allah allah oğlanı kaldırıyorum koyuyorum doğru çıkıyor suları tartıyorum falan en son bi yer buldum baktım kurtulu yok sonuç hep aynı kaderime razı oldum :))Birazdan canim tarti kafayi yedi her ciktigimda baska gösteriyo biraz daha bekleyip tartilicam.
free listesinde olup hiç uğramayanlar var kaptanım sen bilirsin ama bence hiç uğramayanları hiç tutma zaman harcamaya gerek yok....
Kiz ne kacamagi artiykenAz önce bir kaçamak yaptım Cuma’nın vermiş olduğu rahatlıkla Of öyle pişman oldum ki midemi söküp atasım var
Az önce bir kaçamak yaptım Cuma’nın vermiş olduğu rahatlıkla Of öyle pişman oldum ki midemi söküp atasım var
Sus sus hiç deme regl oldum ya krizlerdeyim daha yapmam öyle birşey çok pişman oldumKiz ne kacamagi artiyken
Yaaaaaaaaaa noluyor sana ne kaçamağı? Kilo veremedin ki kaçamak yapmaya hakkın var mı?
Canim bu gibi durumlar icin hazirda saglikli atistirmaliklar bulundur elinin altinda olsun cünkü kriz gelince hazirlamaya firsat olmuyo bilirim :)Sus sus hiç deme regl oldum ya krizlerdeyim daha yapmam öyle birşey çok pişman oldum
Şen Çok güzel vermişsin tebrik ederim
Şimdi çıkmam lazım kimsergarten gidiyorum
Akşam kestane yiyebilir miyim kaptanım, 1 haftadır bekliyor dolap da yemek için cumayı bekliyordum bir de pizzaBugün elimde sopayla bekleyeceğim takımın kapısında kaçamak yapanı pataklayacağım
Akşam kestane yiyebilir miyim kaptanım, 1 haftadır bekliyor dolap da yemek için cumayı bekliyordum bir de pizza
Ya bugün eşim geliyordu o yüzden yapacaktım bir de aslında pasta da yapcam da onu yemesem de olur, haftaya gelmez eşim 2 Hafta da bir geliyor, aldığım kalori kadar telafi etme sözü versem tabi bu ayak tarağımın ağrısı geçerseHayır çünkü sen de kilo veremedin bu hafta. Kendini tut haftaya cumaya eğer eksi kiloda gelirsen ikisine de izin veriyorum. Kestane bozulmaz nasılsa
Canim kacacak bi durumum yok cok sükür adepte oldum ama takima ilk geldigimdede söylemistim yogun yasam tempomdan dolayi cok fazla paylasim yapamam ki farketmissindir ztn sürekli burda olamiyorumMuMu85 canım bu hafta seni de ana listede görmek istiyorum. Ama sen de listeye girene kadar gelip sonra kaçanlardan olma tamam mı? Bir de sana özelden numaramı yazıyorum listeye girenlerin numaralarını her hangi bir durumda irtibat halinde olabilmek için alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?