Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canımmm bahara az kaldı ben yerimde saydım

şu ödem şişkinlik hissi bende niye olmuyor acaba yada oluyorda ben mi belirtileri bilmiyorum
Bazen diyorsunuz ya ödemin var şiştim falan nasıl oluyor o :)

inşallah canımmm bahara az kaldı ben yerimde saydım
senin artık kaçamak lüksün yok sen tam gaz yaza kadar listeye uyman lazım her hafta en az 700 gr ver :)

Canım sonuçta yazarak anlaşmaya çalışıyoruz burada. Birbirimizi yanlış anlamamız çok doğal. Yüz yüze konuşurken bile insanlar yanlış anlaşılabiliyor. Bazen bazı sözler insanın beynine fazla kazınıyor. Demek ki benim de aklımda kalmış bazı sözler. Hepimiz kendi çapımızda haklıyız. Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.

Listeden ayrılmak kimseye iyi gelmiyor
Bu arada tartılarımız aynı
Evet haklisin canim ama iyikide listeden ayrilmisim listeye zarar verirdim... ablamlar yilda birkez geliyorlar ister istemez onlara uymak zorunda kaldim yemek saatleri hersey değişti....normalde yemegimi yediğim saatte disarda olduk buda beni cok etkiledi....neyse bugün sifirdan başlıyorum.

Kilom carsamba 62 ile baslamistim bu sbah 61.10 giden 900 gram 2 gunde ve reglim 3 gunu sisligim var haftaya gercek kilom cilacak ins böyle iyi giderse
çok iyi canım tebrikler bu arada aramıza hoşgeldiniz

Reactions: Cac
Kaptanım müsait oldugunda birlikte karar verelim puanlamaya

Maalesef akşam aç yatmama rağmen yine de + dan kurtulamadım

Geçen hafta : 65.3

Bu hafta :65.4

+ nın tek sebebi regl kaynaklı ödem. Yoksa zıpladım bile imkanı yok + çıkmamım. İnşallah haftaya güzel bir sonuç gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…