inşallah canımmm bahara az kaldı ben yerimde saydımBugün yeni bir ay başlıyor
Yeni bir Cuma
Ve baharın işaretleri gözümün önünde
Herşey güzel olacak Allah’ın iZniyle
Başaracağız....
Patır patır öncesi sonrası fotoğraflar paylaşacağıZ
ben o zaman şampiyon olurumBu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak
şu ödem şişkinlik hissi bende niye olmuyor acaba yada oluyorda ben mi belirtileri bilmiyorumayyyy benim ne çıkacak acaba ablamlarla yedik içtik hergün bi pastalar yenildi... normalde dışarda yemek kültürüm pek yok bir tek adana yerim... ama onlar buradayken sinemaya vs gidildi hadi gitmişken hambugerler yenildiçook korkuyorum saat 10 da çıkacam tartıya.... bugün bide saat 2 de diyetisyende randevum var bakalım orada kaç çıkacam
bide regli şişkinliğim var kiiiii acayippp kızımı kucaklayamıyorum gögüs ağrısından
senin artık kaçamak lüksün yok sen tam gaz yaza kadar listeye uyman lazım her hafta en az 700 gr ver :)inşallah canımmm bahara az kaldı ben yerimde saydım
Bu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak
Ben baya bi yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.
Takım ruhu oluşmadı , 13.takım kızları ortada yok falan dedim evet ama en son bu zıplama konusunda söyledim .
Birden bire zayıflanmayacağını falan tabiki biliyorum.
Menü paylaşma sohbet konusunda bi terslik yok ama spor yok diye hareket getirme konusunda uyandırmak için 3-4 gün oldu böyle söylüyorum .
Herkesin işi evi çocukları yaşayışı farklı tabiki aynı şeyi bekleyemeyiz.
Ben akşama kadar evdeyim sadece 2 küçük çocuk ve ev işleriyle bile buraya çok sık gelemiyorum . Ki takımın yarısı çalışıyo bi de evine geliyo benim yaptıklarımın aynısını yapıyo .öyle olan birine hep burda kal denmeyeceğini tabi biliyorum .
ama bu takımların amacı motive etmekse ben spor listeleri paylaşarak veYa hadi zıplayalım falan diyerek
Listenin tümü 50 şer de olsa harekete geçsin diye heveslendirmeye çalıştım kendi çapımda.
olmayınca bi de kayıplar diyerek, 3000-4000 zıplayarak hadi bizde yapalım yarışı yenelim der gibi yapmaya çalıştım .
..
Hayatımın hiç bi döneminde karamsar olmadım
Buraya Gelelide bu pazartesi 1 ay olacak .
her konuda güzel sabırlı olduğumu düşünüyorum.
bi tek zıplama konusunda hareket olsun diye öyle konuştum .
Umarım bende anlatabilmişimdir kaptanım
Eki Görüntüle 2230909
Evet bugun sil bastan basliyorum yediğim pastalar ve regli siskinligin sonu budur.....
Kolim 66.2
Benim misafirim var bu gün. Şimdi de bebeği doktora götüreceğiz uğrayamam bu gün inşallah tartı herkesin yüzünü güldürürüm
Evet haklisin canim ama iyikide listeden ayrilmisim listeye zarar verirdim... ablamlar yilda birkez geliyorlar ister istemez onlara uymak zorunda kaldim yemek saatleri hersey değişti....normalde yemegimi yediğim saatte disarda olduk buda beni cok etkiledi....neyse bugün sifirdan başlıyorum.Listeden ayrılmak kimseye iyi gelmiyor
Bu arada tartılarımız aynı
Teşekkür ederim canimmmDoğum günün kutlu olsun cnm
Canim bozma moralini gidecek hepsi artik sil bastan basliyoruz bende 72.5 olmuşumKızlar felaket ilk kilo bildirimi 78.9
çok iyi canım tebriklerKilom carsamba 62 ile baslamistim bu sbah 61.10 giden 900 gram 2 gunde ve reglim 3 gunu sisligim var haftaya gercek kilom cilacak ins böyle iyi giderse
Kaptanım müsait oldugunda birlikte karar verelim puanlamayaKızlar herkesin istediği gibi yapalım yarışı yani puanlama yöntemiyle.Zipzip- canım puanlama cetvelini istersen sen belirle. Yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olurum. Tek listemiz olsun ki haksızlık olmasın dediğiniz gibi. Ama listeye adımları da ekleyelim lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?