Tursu odem yapar canim yarina tartida fazla cikabilirsin....ruh halune ne oldu canim hayirdir ?Bugünkü menüm
12
2 dilim ekmek
Zeytin peynir
1.5 yumurta tava
3 yaprak marul
16
Biraz ev yapimi karisik tursu
Cok yesil zeytin
Sütlü kahve
( ruh halimi sorman)
18 30
2 ev yapimi findik lahmacun
Suyu sayamadim
Spor yok
Benim haberim yok canim gecmis yapmadim geçmişe bi bakayim paylasmis mi ?
Yeni tasinan komsuyla sıkintilar var canim canim sıkkin ,tursuyuda cok yemedimTursu odem yapar canim yarina tartida fazla cikabilirsin....ruh halune ne oldu canim hayirdir ?
Tamam canım puanlayan yokdaBenim haberim yok canim gecmis yapmadim geçmişe bi bakayim paylasmis mi ?
Yok canim paylasmamis kaptanimiz..Tamam canım puanlayan yokda
O yüzden dikkatimi cekti ben paylasabilirim
Anladim canim , sıkma canini boşver. Biraz hoşgörü olsa keşke ...Yeni tasinan komsuyla sıkintilar var canim canim sıkkin ,tursuyuda cok yemedim
Tamam canım ben paylasıyorum hemenYok canim paylasmamis kaptanimiz..
Hadi bakalim kolay gelsin cnm, diyetisyenle daha motive olursun bence ise yarayacak.merhaba kızlar ,
bugün diyetisyene gittim listemi aldım yarın başlıyorum 12 şubatta kontrolüm var) 3 ana öğün 3 ara öğün verdi . diyetisyen tartısıda 72,5 çıktı kas ağırlığım yağ oranımdan fazla çıktı ) mide rahatsızlığımı herşeyimi anlattım bu yüzden çook bitki çayı vermedi ...sadece beyaz çay önerdi dene dedi miden yanarsa bırak dedi...
LAydLiNe canım yanımda kızarmış etiform ekmeği götürdüm bu olur mu dedim kesinlikle olur dedi doğru yoldasın dedi ) ... 2 dilim sabah 2 dilimde öğlen verdi akşama ekmek yok :))
21 gün hiç şeker yemiyeceksin dedi... eğer atakların olursa ikindide bir muz hakkım var üstüne kako dökebilirsin dedi...
yada sabah ara saatinde 3 hurma yiyebilirsin dedi onun dışında hiç şekerli şeyler yemiyoruz dedi.....
bir umutla bir heycanla yarın başlıyorum ... spor konusunda zaten kas oranın maşallah çok iyi dedi... spora devam dedi ....
eşim iş yerine geçtim orada tanıdığım bayanlarla sohbet ettik onlarda 72,5 olduğuma inanmadılar sporun faydaları))
biraz ödemim fazlaymış onuda regli haftasına bağlıyorum bence ...
Insallah canim bende oyle umut ediyorum..Hadi bakalim kolay gelsin cnm, diyetisyenle daha motive olursun bence ise yarayacak.
Hayirli yolculuklar canim yolunuz acik olsunKızlar valizleri hazırladık bebisi ancak uyuttum biz de yatıyoruz erkenden uykusuz araba süremiyorum, gözlerim agriyor, hemen menümü veriyorum.
Sabah 8.30
1 kase süre yulaf ezmesi
11.30
Kepekli ekmeğe selamlı kaşarlı domatesli sandviç ve 1 bardak portakal suyu
Akşam 17.30
1 kase ezogelin, 4 köfte, az salata
19.30
1 elma
Şu 1.5 lt
Spor yok
Canim patates yemesen daha hizli kilo verirsin bence...Menüm sabah sat 7 30
4 zeytin
1 küçdilim peynir
Yarim simit
Çay
Ara yulaf ezmesi
Kayisi karişimli
4 kaşik yemek kasi
Oglen sat 12
Tarhana corbasi 100ml
Yogurt 100ml
4kaşik patates kiymali yemegi
3 kasik şehriyeli pilav
Aksam sat 7 20
Yulaf karişimi 3 yemek kasigi
Salata mevsim
Su 2.5
300zip zip
4301 adim sayarim
LAydLiNe
Menü de vardi bende yemek istemedim ama zorunda kaldimCanim patates yemesen daha hizli kilo verirsin bence...
Ee tamam gayet güzel daha ne olsun su ?Bugünkü menüm
Sabah 11:00
Kavurmalı yumurta, peynir, cherry domates
Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası, 2 adet içliköfte, salata, çok az turşu
21:00
10 adet tuzsuz kavrulmamış Antep fıstığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?