Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar herkes aşağıya adını dünkü yaptığı sporu ve puanını yazıp eklesin lütfen. Alıntı yaparken puan tablosunun silmeyin ekleyeceklere kolaylık olsun

1 şubat spor puan listesi

Arkadaşlar taşınma durumlarım var. Şu bir aylık dönemde ben free olarak takılmaya devam edeyim. Uğrayabildiğim zamanlarda uğrarım. Yeni evimi isteğime uygun şekilde tadilat yaptırıyorum. Bi yandan şimdiki evimi topluyorum. İşten izinde alamadım. O yüzden pek vakit ayıramıyorum buraya kusura bakmayın.

12.9 puan eder 13 olarak alabilirsin :))

Sen 3 saat kuralınımı uyguluyorsun bugün okudum da bi yerde öğünler arası 3 saatten fazla bırakmamak lazımmış e bu durumda Karatayla çelişiyor ne yapacağımı şaşırdım

Sen 3 saat kuralınımı uyguluyorsun bugün okudum da bi yerde öğünler arası 3 saatten fazla bırakmamak lazımmış e bu durumda Karatayla çelişiyor ne yapacağımı şaşırdım
Canim valla benim diyetisyende hemen hemen boyle yapti 2 -2 ,5 saatte biseyler verdi.... ben normalde kahvaltimi yapardim taaaa saat 15.30 kadar agzima bisey atmazdim...demekki yanlis yapmisim ac birakip birden hersey yiyorum... simdi kahvaltidan sonra ara ogunum yesil elmaydi inan zor yedim ama yedim...
Eger ben boyle kilo verirsem buraya cikip bangir bangir bagiracam uzun sure ac birakmayin kendinizi diyeee...)

Canim kolay gelsin işlerini toparla don aramiza )

Tam karatayın kurallarına uygun kahvaltı yaparsan arayı uzatmak lazım ama. Çünkü çok kalorili. Şu diyeti yanlış yanlış uygulayıp kötülemeyin ya

Tam karatayın kurallarına uygun kahvaltı yaparsan arayı uzatmak lazım ama. Çünkü çok kalorili. Şu diyeti yanlış yanlış uygulayıp kötülemeyin ya
Ben kotulemiyorum canim...evet normalde karatay kahvaltisi cok kalorili onu eritmek icinde zamana ihtiyac var....

Merhaba kızlar. Akşam açlıktan midem büklüm büklüm oldu uyudum hemen nasıl buyumusse demek asacam bunları inşallah. Sabah güzel kahvaltı mi yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Evi toparladim hava mis oğlum uyusun 45 dk yürüyüş yapicam inşallah

Tamam bende 3 saat kuralına uyacağım ufakta olsa birşey atacağım ağzıma

bugün pazara gidip bir sürü sebze ve meyve alayım kendime et ve tavuk kıyma alacam 150 gr olarak tartıp buzluğa atacam...herşeyim hazır olsun ki haftaya babam gelecek daha yoğun geçecek günlerim....
aktarada uğramam lazım rezene ve kimyon almam lazım çay yapılacak

akşamada bir arkadaşa gideceğiz çaya... ama sadece çay verilecek çünkü çocuğu rahatsız şeker hastalığı var onun yanında bizde asla yiyemeyiz sakın bişey yapmayın dedik... tamam dediler )

Olumlu sonuç alırsın inşallah canım. Danışmanlığı whatsapp destekli mi alıyorsun yoksa sadece kontrole mi gideceksin.
yok canım ofisine giderek menü alıyoruz .10 gün sonra tekrar ofisine giderek ölçüm yapıp yeni menü veriyormuş yada menüde ufak tefek değişiklerde yapıyormuş...... whatsapp destekli de yapıyormuş onun ücreti ayrıymış hiç sormadım ne kadar diye... ben önce yüz yüze çözeyim işimi belki koruma evresinde whatsappa geçerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…