Su pek fazla içemiyorum malesef. Lavabo sıkıntısı olduğu için. Eve gidince suyu düzene sokacağımEe tamam gayet güzel daha ne olsun su ?
Misafirim vardı canım sabah geldiler 11 gibi gittiler giremedim hiç.Anka hu huu nereyesunnn
Evet biraz coşalım takimcaArkadaşlar günaydın
Spor tablosunu kim tutacaktı
Puanlar kararlaştırılmıştı ne oldu paylaşıldı mı göremedim takımca sporu az yapıyoruz artık harekete geçelim ve bu hafta kesinlikle birinci biz olalım
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Kötü bi gün ve menüydü benim için .1 şubat menü
Kahvaltı 9:20
1.5 haş yumurta
1 kk peynir 9 zeytin
4 tost makine de pişmiş mantar
Marul maydanoz tere
Öğle 12:00
Yarım alabalık
Bi şişe maden suyu
15:00
5 tane çiğköfte bir ısırık poaça
1 çatal profiterol
Akşam 18:00
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim karışık tahıllı ekmek
2 yk et sote
1 bardak ayran
1,5 lt su
4000 adım
Biraz kötü olmus ama sıkma canini eritecegiz artik takimca bol spor yapacagiz canim...1 şubat menü
Kahvaltı 9:20
1.5 haş yumurta
1 kk peynir 9 zeytin
4 tost makine de pişmiş mantar
Marul maydanoz tere
Öğle 12:00
Yarım alabalık
Bi şişe maden suyu
15:00
5 tane çiğköfte bir ısırık poaça
1 çatal profiterol
Akşam 18:00
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim karışık tahıllı ekmek
2 yk et sote
1 bardak ayran
1,5 lt su
4000 adım
İnşallah canımBiraz kötü olmus ama sıkma canini eritecegiz artik takimca bol spor yapacagiz canim...
Bizim tabloda vardı silmedim onu ben yapmıyorum ki ev işiHepsi iyi hoş da ev işinden kasıt ne
Adımları kimse hesaplamasın olmazsa yada listedeki bazı seyleri cıkaralımEv isi yaparken adim sayilacak mi ? Sayilmayacaksa bu adimi nerde sayacagiz lutfen biri bana anlatsin anlamadim..
Simdi bugun ben pazara ve carsiya gidecem yavas tempolu yürüyüş mu hesaplayayum yoksa adim sayar mi hesaplayayim...
Ben hergun yapiyorum bana yarar hem ev isi yapar puan alirim hem spor yapar puan alirim ohhhhhBizim tabloda vardı silmedim onu ben yapmıyorum ki ev işi
Canım biz daha önce kendi takımımızda ds yarıs yaptık bu puanlarla hiç sorun yasamadık,Ben hergun yapiyorum bana yarar hem ev isi yapar puan alirim hem spor yapar puan alirim ohhhhh)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?