Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vaaaayyyy zambak açık ara önde gidiyor
Hadi kızlar geçin zambağı kraliçe falan olamasın

Kızlar sabahları hep vücudum agrıyor kulunçlarım kemiklerim sanki doktora gideceğim d vitamini eksiğinden olduğunu düşünüyorum
Böyle sorun yaşayan var mı

Bir tane kzıun var Simi 13 yaşında olan oyun grubu derken ?
Nerede hangi ülkede amma. Meraklıyım :)
İki kızım var canım, biri 13 yaşında.. diğeri 3 yaşında. Arada kuşak farkı var yani.. büyük kızımı ben büyütemedim çok yoğun çalışıyordum o zaman, şimdi çalışmıyorum küçüğü büyütmek için. Büyün gün oyun grubu, oyun alanı, kurs birlikte geziyoruz işte :) Türkiye’de yaşıyorum ben, Bursa’da.

liste kalabalık gibi görünüyor ama herşeyden az az.. diyetisyene mi gidiyorsun canım sen?

Evet canım diyetisyen menüsü benimki

Bende saldırırdım yemeğe özellikle eşimle yerken ona yetişmeye çalışırdım şimdi yemeğimin bitmesi bazen yarım saati buluyor ve daha iyi doyduğumu hissediyorum hatta yediklerim çoğu zaman fazla geliyor çok şişiyorum

Yediklerin güzel de biraz takviye ister gibi geldi. Yoğurt süt çok önemli tüketmeni tavsiye ederim.
Su düzenli tüketilince vücut alışıyor. Bende arttırdığım zamanlar çok gidiyordum wc ye bazen yarım saatte sıkışıyordum ama şimdi 2-2.5 lt rahat içebiliyorum.
Spor konusunda da doğru yapıyorsun bende iki günde bir yürüyüş yapıyorum.

Ooo zambak hızlı giriş yaptı haftaya..
Yok Almanya’ya arada geliyoruz dedi ya ordan ilgimi çekmişti muhabbet etmiştik kızının eğitimiyle ilgili :)
evet canım, hatırlıyorum tabi büyük için geliyoruz. Aslında orda küçüğü de Almanca öğrenmesi için biryerlere götürmek istiyorum, hazır oradayken, vaktimizde çok. Ama sanırım 3 yaş işin öyle bir şansımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…