Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar regl döneminde spor yapıyor musunuz? Bugün ilk gün, hafif ağrım var. Hareket edesim yok ama kendimi zorlayıp bantta bir yürüyüş yapsam mı? Sırf spor listesine gireyim diye zorlayacağım

Son düzenleme:
Aynen .
%100 kaptan haklı söylüyo belki ama bendeki malzeme bu . takımda bu konuda uyarı alınca da hak yiyorum gibi hissediyorum kendimi
Burda bence önemli olan kişinin ne hissettiği. Eğer küçük bir lokma ile nefsini öldürebiliyorsan şahane. Zararı olmaz.. hatta bazı insanlar için yasaksa daha cazip gelir. Ben maalesef bunu başaramıyorum, ilk lokmayla ağzıma sürünce gerisi geliyor.

Hipo az çalışan canım.
olmadı bundan sonra sık sık bir şeyler atacğım ağzıma

Cumadan bugüne 600g daha gitmiş ki bugün regl oldum (6 gün erken)
süpersin..

Tünaydın kızlar.
Hava süper burada.

Dün de böyleydi.
İçeri giresi yok insanın.

Arada uğrarım
burası çok kapalı, içim daraldı..

geçmiş olsun canım.. içinde parça kalmasın da..

Ah ah izne ayrilmadan once 62 kiloydum. Izinden sonra tam 69.6 kilo oldum cook aşırı saldim kendimi ya
hoş geldin :) ne kadar süredir izindesin?

Aynen yasaksa hem mutsuz oluyorum hem de yapamıyorum hiç çünkü bu zamana kadar malesef alışmışız

Aynen .
%100 kaptan haklı söylüyo belki ama bendeki malzeme bu . takımda bu konuda uyarı alınca da hak yiyorum gibi hissediyorum kendimi
Hak yiyorum diye dusunme canim , LAydLiNe kaptan olarak uyarisini yapiyor sadece... burada tanidigim kaptanlarin aksine liste 1.lik vs cok takilmaz .. önemli olan kişinin diyete motive olsun devam etsin ister ...
Kimi dedigin gibi azar azar yer diyeti uzun bi surece yayar kimide bicak gibi keser kisa sürede hedefine ulaşır... diyet seruvenini uzun tutmak kisiyi yoruyor bu dogru... az az gittikce insan cildiriyor....
O yuzden herkesin tercihi az olsun ama gitsin diyebilirsiniz )

Evet canım söylediklerinde çok haklısın
İnşallah herşey zamanla güzel olur

Hipo az çalışan canım.
olmadı bundan sonra sık sık bir şeyler atacğım ağzıma

Cumadan bugüne 600g daha gitmiş ki bugün regl oldum (6 gün erken)
Çok güzel gidiyorsun cnm, hızlı veriyorsun gayet.

En korktuğum şey cam batması, bizde de haftada 1 yaşanıyor oğlum yüzünden, geçmiş olsun cnm.

Bende maalesef bir lokmayız başlıyorum ve bitene kadar yiyorum, ama haftada 1 gün tercihen haftasonu bir ödül öğünü koyacagim bu haftadan sonra. Tabi tartıda cumaları eksi çıkmak kaydıyla.

Hosbulduk canim iyiyim cok sukur sen nasilsin :) ay ozlemisim ya sizleri adacim :) cok ayri kaldim gruptan
Bende iyiyim canim diyetisyene başladım bu sefer cok kararliyim gidecek bu kilolar...
Ceee deyip kacma ama gel artik takima bizde seni ozledik

Olaki diyetisyen bana ödül verirse ilerleyen haftalarda asla bunu sekerden ve ekmekten yana kullanmayacam yemek artiracam sadece... cunku o sekerden kurtulmak için cok bas agrisi yasadim şükür canim hic istemiyor artik... agzimi hic bulastirmayacam kararliyim )

Eline saglik canim ..
zambak86 eee hadi bakalim kim kazanacak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…