Evet işte ben o sanmıştım:) adını hatırlayamadımAboo kız o muydu o
Yok ya o değildi bi tane aplam aplam diye bir kız vardıy ya öğrenci uydu ortalığı karıştıran
Ne güzelTünaydın kızlar.
Hava süper burada.
Dün de böyleydi.
İçeri giresi yok insanın.
Arada uğrarım
Burda bence önemli olan kişinin ne hissettiği. Eğer küçük bir lokma ile nefsini öldürebiliyorsan şahane. Zararı olmaz.. hatta bazı insanlar için yasaksa daha cazip gelir. Ben maalesef bunu başaramıyorum, ilk lokmayla ağzıma sürünce gerisi geliyor.Aynen .
%100 kaptan haklı söylüyo belki ama bendeki malzeme bu . takımda bu konuda uyarı alınca da hak yiyorum gibi hissediyorum kendimi
süpersin..Hipo az çalışan canım.
olmadı bundan sonra sık sık bir şeyler atacğım ağzıma
Cumadan bugüne 600g daha gitmiş ki bugün regl oldum (6 gün erken)
burası çok kapalı, içim daraldı..Tünaydın kızlar.
Hava süper burada.
Dün de böyleydi.
İçeri giresi yok insanın.
Arada uğrarım
geçmiş olsun canım.. içinde parça kalmasın da..Birazdan ev temizliğine baslicam bakalım tüm günümü alır sanırım dün gezdim bugün temizlik. Ama akşam da ayağıma cam battı mübarek çok acıyor. Bardak kırmıştım akşam bi parçası yere düşmüş mutfağa bi girdim ayağımda da çorap falan yoktu battı çıkardım ama üstüne basamıyorum. Batikon sürüp sargı beziyle bantladim mikrop kapmasin diye.
hoş geldin :) ne kadar süredir izindesin?Ah ah izne ayrilmadan once 62 kiloydum. Izinden sonra tam 69.6 kilo oldum cook aşırı saldim kendimi ya
Aynen yasaksa hem mutsuz oluyorum hem de yapamıyorum hiç çünkü bu zamana kadar malesef alışmışızBurda bence önemli olan kişinin ne hissettiği. Eğer küçük bir lokma ile nefsini öldürebiliyorsan şahane. Zararı olmaz.. hatta bazı insanlar için yasaksa daha cazip gelir. Ben maalesef bunu başaramıyorum, ilk lokmayla ağzıma sürünce gerisi geliyor.
Hak yiyorum diye dusunme canim ,Aynen .
%100 kaptan haklı söylüyo belki ama bendeki malzeme bu . takımda bu konuda uyarı alınca da hak yiyorum gibi hissediyorum kendimi
Hosgeldin canim nasilsin ?Hepinize selam kızlar. Tekrardan ben geldim :)
Evet canım söylediklerinde çok haklısınHak yiyorum diye dusunme canim ,LAydLiNe kaptan olarak uyarisini yapiyor sadece... burada tanidigim kaptanlarin aksine liste 1.lik vs cok takilmaz .. önemli olan kişinin diyete motive olsun devam etsin ister ...
Kimi dedigin gibi azar azar yer diyeti uzun bi surece yayar kimide bicak gibi keser kisa sürede hedefine ulaşır... diyet seruvenini uzun tutmak kisiyi yoruyor bu dogru... az az gittikce insan cildiriyor....
O yuzden herkesin tercihi az olsun ama gitsin diyebilirsiniz)
Hos buldum canim. Ay cok oldu ya inanki bilmiyorum 3 4 ay olmustur belkidesüpersin..
burası çok kapalı, içim daraldı..
geçmiş olsun canım.. içinde parça kalmasın da..
hoş geldin :) ne kadar süredir izindesin?
Hosbulduk canim iyiyim cok sukur sen nasilsin :) ay ozlemisim ya sizleri adacim :) cok ayri kaldim gruptanHosgeldin canim nasilsin ?
Çok güzel gidiyorsun cnm, hızlı veriyorsun gayet.Hipo az çalışan canım.
olmadı bundan sonra sık sık bir şeyler atacğım ağzıma
Cumadan bugüne 600g daha gitmiş ki bugün regl oldum (6 gün erken)
En korktuğum şey cam batması, bizde de haftada 1 yaşanıyor oğlum yüzünden, geçmiş olsun cnm.Birazdan ev temizliğine baslicam bakalım tüm günümü alır sanırım dün gezdim bugün temizlik. Ama akşam da ayağıma cam battı mübarek çok acıyor. Bardak kırmıştım akşam bi parçası yere düşmüş mutfağa bi girdim ayağımda da çorap falan yoktu battı çıkardım ama üstüne basamıyorum. Batikon sürüp sargı beziyle bantladim mikrop kapmasin diye.
Bende maalesef bir lokmayız başlıyorum ve bitene kadar yiyorum, ama haftada 1 gün tercihen haftasonu bir ödül öğünü koyacagim bu haftadan sonra. Tabi tartıda cumaları eksi çıkmak kaydıyla.Burda bence önemli olan kişinin ne hissettiği. Eğer küçük bir lokma ile nefsini öldürebiliyorsan şahane. Zararı olmaz.. hatta bazı insanlar için yasaksa daha cazip gelir. Ben maalesef bunu başaramıyorum, ilk lokmayla ağzıma sürünce gerisi geliyor.
Bende iyiyim canim diyetisyene başladım bu sefer cok kararliyim gidecek bu kilolar...Hosbulduk canim iyiyim cok sukur sen nasilsin :) ay ozlemisim ya sizleri adacim :) cok ayri kaldim gruptan
Bende iyiyim canim diyetisyene başladım bu sefer cok kararliyim gidecek bu kilolar...
Ceee deyip kacma ama gel artik takima bizde seni ozledik
Evet aynen oyle oldu ben 69larda geziniyordum.... bi biraktim toparlayamadim...burasi insani cok tutuyor cok motive ediyorTakımdan giden ne hale geliyor yaaaaaa baksana kaç kilo almış
Olaki diyetisyen bana ödül verirse ilerleyen haftalarda asla bunu sekerden ve ekmekten yana kullanmayacam yemek artiracam sadece... cunku o sekerden kurtulmak için cok bas agrisi yasadim şükür canim hic istemiyor artik... agzimi hic bulastirmayacam kararliyimÇok güzel gidiyorsun cnm, hızlı veriyorsun gayet.
En korktuğum şey cam batması, bizde de haftada 1 yaşanıyor oğlum yüzünden, geçmiş olsun cnm.
Bende maalesef bir lokmayız başlıyorum ve bitene kadar yiyorum, ama haftada 1 gün tercihen haftasonu bir ödül öğünü koyacagim bu haftadan sonra. Tabi tartıda cumaları eksi çıkmak kaydıyla.
Eline saglik canim ..Bundan sonraki 4 haftalık süreçte yani 4 etap boyunca herkesin rakibi aşağıda yazdığım gibi. Haftalık gelen giden üye durumuna göre rakipleri değiştirebiliriz ama kiloları yakın belirlediğim için genelde değiştirmeme taraftarıyım. Konu hakkında fikirlerinize de açığım.
zambak86 - ada81
@Mayis24 -Arc-en-ciel
@hebelee - M merve4416
madamhd - MuMu85
@umudum2 -latiska
lina0156 - @Ftmaly
Akkat - asya_01
LAydLiNe - csi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?