canım totalde bakıldığında 3 haftada iyi kilo vermişsinGünaydın kızlar.
Bir zayıfladım, bir zayıfladım inanılır gibi değil.
3.hafta 68,1 kg 67,9 kg 0,2 kg % 0,294 15/22 Şubat
Eki Görüntüle 2238057
LAydLiNe
tebrikler canımmmm wawwwww
sen çok az yedin canım vucudu kitledin bence 74 ü görürdünGeçen hafta 74.6
Bu hafta 74.0
Giden 600
Sanirim 4 gündür duraklamadayim çünkü 4 gün öncede 74 çıkmıştım
Ada’nın dediği gibi hemen tartılmayacağım
Ben de uyandığımda tartıldım yarım saat sonra tekrar tartıldım sonuç değişmedi
güzel canım ama biraz daha gidebilirdi çünkü reglin bitti diye biliyorum ...
Su içtim 1-2 saat bekleyeyim o zaman.Yarım saatte bir şey fark etmiyor. 1-2 saat lazım.
hadi bakalım bekliyoruzBen WC işimi hallettim kilomu da biliyorum az çok pijamalarımla tartıldım ama tahminim var ama biraz daha geçsin bakalım zaman
Su içtim 1-2 saat bekleyeyim o zaman.
bana spor salonundaki hocada demişti kilo vermek istiyorsan sabahları sadece 30 dakika spor yap yağ yakımı hızlanır demişti...dünkü izlediğim videolarda söyleyince mantıklı geldi... ayyy haklısın herkes bişey diyor ben deniyecemBen de tam tersini duymuştum canım, kahvaltı yapmadan spor yapınca kaslardan gidiyor diye. Herkes birşey diyor aslında neye inanacağımı şaşırdım. Ama bana da aç karnına spor yapmak çok doğru gelmiyor. Ağzına birkaç lokma birşey atsaydın.
ben buradan emekli olacam yıllardır buralardayımBu arada tartılmak konusunda Ada çok haklı, şimdi tartıldım sabah göre 200 g eksik çıktım. Neyse artık o da gelecek haftaki sonuca yansısın.
canım benimde diş etlerim fena kanıyor... dr gittim diş taşıda yok ama diş etlerim şişmiş onları kanatmamız lazım kanı akıtacağız o sizi rahatlatacak dedi... ben de zaten kansızım bide kanatmayalım dedim gitmedimDiş muayenemi hallettim. Diş etlerimde kanama oluyor sürekli. İlk gün diş taşları temizliğini fazla kanamadan dolayı yarım bırakmıştı doktorum. Şimdi biraz toplamış kendini diş etlerim. Ödem azalmış ama kanama yine devam ediyordu. Ve düzenli fırçalamama rağmen çok çabuk diş taşı oluşuyor. İlginç bir durum. Bazı tükürüklerin yapısından kaynaklanabilir dedi. Bir de kızlar şu oral-b nin şarjlı diş fırçaları var ya onu sordum kullanmam uygun mu diye, diş eti çekilmelerine neden olabilir diye tavsiye etmiyoruz dedi. Bende ki de diş eti problemi olunca normal fırçalamaya devam dedim. Sizin de aklınızda olsun. Bu arada tartıldım. Geçen haftaya göre eksi bir durumdayım ama bu bir hafta boyunca güzel bir deneyim yaşadım. Birazdan tekrar tartılacağım. Su içtim biraz ama sanırım etkisi olmaz. Çünkü bende de sabah kalktığımda en az 500 gr ödem oluyor. Bakalım su içmiş halimle aradaki fark kaç çıkacak
Sonra size deneyimi anlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?