Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diş muayenemi hallettim. Diş etlerimde kanama oluyor sürekli. İlk gün diş taşları temizliğini fazla kanamadan dolayı yarım bırakmıştı doktorum. Şimdi biraz toplamış kendini diş etlerim. Ödem azalmış ama kanama yine devam ediyordu. Ve düzenli fırçalamama rağmen çok çabuk diş taşı oluşuyor. İlginç bir durum. Bazı tükürüklerin yapısından kaynaklanabilir dedi. Bir de kızlar şu oral-b nin şarjlı diş fırçaları var ya onu sordum kullanmam uygun mu diye, diş eti çekilmelerine neden olabilir diye tavsiye etmiyoruz dedi. Bende ki de diş eti problemi olunca normal fırçalamaya devam dedim. Sizin de aklınızda olsun. Bu arada tartıldım. Geçen haftaya göre eksi bir durumdayım ama bu bir hafta boyunca güzel bir deneyim yaşadım. Birazdan tekrar tartılacağım. Su içtim biraz ama sanırım etkisi olmaz. Çünkü bende de sabah kalktığımda en az 500 gr ödem oluyor. Bakalım su içmiş halimle aradaki fark kaç çıkacak

Sonra size deneyimi anlatacağım

bana spor salonundaki hocada demişti kilo vermek istiyorsan sabahları sadece 30 dakika spor yap yağ yakımı hızlanır demişti...dünkü izlediğim videolarda söyleyince mantıklı geldi... ayyy haklısın herkes bişey diyor ben deniyecem

canım benimde diş etlerim fena kanıyor... dr gittim diş taşıda yok ama diş etlerim şişmiş onları kanatmamız lazım kanı akıtacağız o sizi rahatlatacak dedi... ben de zaten kansızım bide kanatmayalım dedim gitmedim
ablamın , görümcesinin kocası diş hekimi oda dişlerinizi damaklarınızı hergün tuz ile fırçalayın demiş şuan onu yapıyorum hergün yapamıyorum ama bi rahatlama oldu sende dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…