- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
cnm ben 3 gundur gunde bır defa yarım alıyorum. yazın 3 defa baslayıp bıraktım cunku cok mıdem bulandı, kramp girdi, uyku bastırdı. şimdi 5 gun yarım 5 gun gunde 2 yarım seklinde gidip sonra tama cevırıcem. Aldıgını takip eden 3 4 saat ıcınde pek bır sey yıyesın gelmiyor, tatlı bir sey yiyince miden bulanıyor, ama henuz kilo vermemi hızlandıracak boyuta gelmemıstır sanırım.Canim , sen insulin icin ilac aliyorsun demi ? Daha oncede kullandin mi ? Kullandiktan sonra kilo vermen hizlandi mi ?
Hoşgeldin canımTekrardan merhabalarLAydLiNe kaptanım hatırladınızmı benii
Olsun üzülmeyin adımınızı fazla atmanız da önemli bence ... neresinden yakalarsak kardırmerhaba kızlar, dunku sarj vakasından sonra bugun okula erken gidip sarjımı aldım ama bu sefer de okulda kosturmaca vardı, telefonu hiç elime alamadım. Denetim gecirdik, gergin bir gundu 6 gibi eve girdim, temizlikcinin arkasını topladım duzelttım yemek fln derken sımdı oglumu uyuttum, bu tempo cok kotu oldu, cars pers cuma bıraz boyle maalesef
bi motivasyon dusuklugu yasıyoruz sanırım, bende de bıraz var bu kadar kosturmaca ıcınde yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmeye calısıyorum ama ustune spor yapmaya vaktim ve takatim kalmıyor ona cok uzuluyorum.
Cok fenalar ya bi emekleseler birakcaklar yakamizi
Tesekkurler canim inceledim... insallah yeni listenle istedigin kiloya kavuşursun...)
ben milkway diye bitkisel bir içecek kullanmıştım, gerçekten arttırıyordu, kalorisi de çok Yüksel değil.
hadi bakalım inşallah,
listen çok detaylı ve çok seçenekli, umarım iyi sonuç alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?