Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

21 Şubat Perşembe Spor Listesi

1. Madamhd
40 dk tempolu yürüyüş (koşu bandı) = 200 puan
2793 adım = 42 puan
138 merdiven = 13 puan

2.gulenyuzumsunsen
3000 adım=45 puan

3.merve4416
15000 adım = 225 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam 255 puan

4. Hebelee
30 dk ev işi 10 puan
4265 adım puan 64
Toplam 74 puan

5.akkat
3000 Adım-45 p
14 kat(14x18x2/5)-100p
Toplam-145 puan

6. LAydLiNe
8853 adım = 133 puan

Totale bakmak lazım bence, iyi vermişsin. Ben 3 haftada 3 kg vermişim, üstelik kilom da fazla sana göre. Haftaiçi çok üzdüm kendimi ama bugün totale bakınca motivasyonum arttı. Buna da şükrediyorum. AYda 4 kg sabit versem keşke, 5 ayda hedefime ulaşırım.

Üstelik senin tiroid problemin var, buna rağmen iyisin

Ben haftada 1 kg versem, bana da yetecek aslında.
Bu hafta sinirlerim bozuldu sadece bu duruma...

Ben gerçekten hiç kaçamak yapmıyorum ama gene de Dukan'a göre çok az bu kilo gidişi.
Evet spor yapmıyorum belki ama bütün gün ayaktayım, bahçedeyim falan.

Neyse, önümüzdeki maçlara bakacağız artık

günaydın herkeseeeee saat 10 da tartılacam bekliyorum ) 100 gr 100 grmdır
artık iki öğün besleneceğim için kahvaltımı geç yapacam ... dün izlediğim videolarda sabah 30 dakika spor yaparsanız aç karnına yağ yakımını hızlanırırsınız diyor... her zaman olmasada bazı günler sabahları 30 dakika eliptik yapacam.... yrüyüş bandı çok ses çıkarıyor komşular rahatsız olmasın o saatte ama eliptik ses yapmıyor ....

Ben de tam tersini duymuştum canım, kahvaltı yapmadan spor yapınca kaslardan gidiyor diye. Herkes birşey diyor aslında neye inanacağımı şaşırdım. Ama bana da aç karnına spor yapmak çok doğru gelmiyor. Ağzına birkaç lokma birşey atsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…