Totalde ne kadar verdin 3 haftada?Günaydın kızlar.
Bir zayıfladım, bir zayıfladım inanılır gibi değil.
3.hafta 68,1 kg 67,9 kg 0,2 kg % 0,294 15/22 Şubat
Eki Görüntüle 2238057
LAydLiNe
Totale bakmak lazım bence, iyi vermişsin. Ben 3 haftada 3 kg vermişim, üstelik kilom da fazla sana göre. Haftaiçi çok üzdüm kendimi ama bugün totale bakınca motivasyonum arttı. Buna da şükrediyorum. AYda 4 kg sabit versem keşke, 5 ayda hedefime ulaşırım.
Ben haftada 1 kg versem, bana da yetecek aslında.Totale bakmak lazım bence, iyi vermişsin. Ben 3 haftada 3 kg vermişim, üstelik kilom da fazla sana göre. Haftaiçi çok üzdüm kendimi ama bugün totale bakınca motivasyonum arttı. Buna da şükrediyorum. AYda 4 kg sabit versem keşke, 5 ayda hedefime ulaşırım.
Üstelik senin tiroid problemin var, buna rağmen iyisin
Bence iyi vermişsin suan duraklama donemindesin hiç bozmadan devam et bu hafta daha iyi sonuç alacagina eminim
Ben WC işimi hallettim kilomu da biliyorum az çok pijamalarımla tartıldım ama tahminim var ama biraz daha geçsin bakalım zamanAda’nın dediği gibi hemen tartılmayacağım
İki saattir uyanık olduğum için tartildim ben:)Ada’nın dediği gibi hemen tartılmayacağım
Senden bomba bir sonuç bekliyorum, içime öyle doğuyor bakalımBen WC işimi hallettim kilomu da biliyorum az çok pijamalarımla tartıldım ama tahminim var ama biraz daha geçsin bakalım zaman
Ben de tam tersini duymuştum canım, kahvaltı yapmadan spor yapınca kaslardan gidiyor diye. Herkes birşey diyor aslında neye inanacağımı şaşırdım. Ama bana da aç karnına spor yapmak çok doğru gelmiyor. Ağzına birkaç lokma birşey atsaydın.günaydın herkeseeeee saat 10 da tartılacam bekliyorum) 100 gr 100 grmdır
artık iki öğün besleneceğim için kahvaltımı geç yapacam ... dün izlediğim videolarda sabah 30 dakika spor yaparsanız aç karnına yağ yakımını hızlanırırsınız diyor... her zaman olmasada bazı günler sabahları 30 dakika eliptik yapacam.... yrüyüş bandı çok ses çıkarıyor komşular rahatsız olmasın o saatte ama eliptik ses yapmıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?