Masallah canim ,kizmakta haklisin ama 3 haftada bu sonuc hicde azimsanacak bisey degil.
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.0
Giden 600
Sanirim 4 gündür duraklamadayim çünkü 4 gün öncede 74 çıkmıştım
Geçen hafta =74.7
Güncel =73.9
Yüzde =%1.07
Geçen cuma 71.5
Bu cuma 71.4
Fark 100 gr
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 67.3
Fark -700 gr.
Tebrikler kizlar
Cok adim attigin icin vermissin ama bu herkesfe aymi etkiyi yaratmaz demekki kacamak yapmasan daha cok verecekmissinŞimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
Geçen hafta yani cumadan dün akşama kadar önüme ne gelirse yedim. Bunun içinde dürümler, lokma tatlıları, künefeler, katmerler, yarım ekmekle (beyaz) köfte, hamburger ve bunların yanında kola da içtim. Yani bildiğiniz her gün kaçamak yaptım. Bu arada şok yaşayabilirsiniz şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. Bu arada iki gün akşam yemeğimi geç saatte yedim. Künefeyi ve katmeri de dün akşam saat 21:00 gibi yedim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
fark : 0.5
Hadi buyurun bakalım hepinizden bu duruma ayrı ayrı yorum bekliyorum. Neden kilo vermiş olabilirim sizce? Sebebini ben biliyorum bakalım sizler de doğru bilecek misiniz
Böylelikle uzun süredir savunduğum tezimi bir kez daha ispatladım.
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.0
Giden 600
Sanirim 4 gündür duraklamadayim çünkü 4 gün öncede 74 çıkmıştım
Geçen hafta =74.7
Güncel =73.9
Yüzde =%1.07
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 67.3
Fark -700 gr.
Naaaaptınız bilmiyorum daŞimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
Geçen hafta yani cumadan dün akşama kadar önüme ne gelirse yedim. Bunun içinde dürümler, lokma tatlıları, künefeler, katmerler, yarım ekmekle (beyaz) köfte, hamburger ve bunların yanında kola da içtim. Yani bildiğiniz her gün kaçamak yaptım. Bu arada şok yaşayabilirsiniz şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. Bu arada iki gün akşam yemeğimi geç saatte yedim. Künefeyi ve katmeri de dün akşam saat 21:00 gibi yedim.
Hadi buyurun bakalım hepinizden bu duruma ayrı ayrı yorum bekliyorum. Neden kilo vermiş olabilirim sizce? Sebebini ben biliyorum bakalım sizler de doğru bilecek misiniz
Hadi bakalım bekliyoruzzzzHayirli cumalar herkese ben birazdan tartilip bombayi patlaticam
tebrikler canım
senin iki tezin var diye biliyorum biri sabah erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak diğeride adım atmak ... ama sen bu hafta izinliydin sanırım biraz geç kalktın ....Şimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta = 89.4
Güncel = 89.2
Fark = 200 gr
Yüzde = 0,22
İnşallah yeni listem bana iyi gelir
inşallah daha çok gidecek dr da demiş haftada 1 kilo diyeKilo bildirimi
Geçen hafta = 89.4
Güncel = 89.2
Fark = 200 gr
Yüzde = 0,22
Insallah canimKilo bildirimi
Geçen hafta = 89.4
Güncel = 89.2
Fark = 200 gr
Yüzde = 0,22
Bol bol yürüyüş müdür sırrım diyorsun kaptanım?Şimdi ortalık durulmuşken ben size güzel deneyimimi anlatacağım.
canım , nasıl düşük olsun kalori menüde yok yok hepsi bilmem kaç kalori öyle ağır spor yapmıyor ki kaptan en son bi ev temizledi diye biliyorum ....Bol bol yürüyüş müdür sırrım diyorsun kaptanım?
Giren kalori çıkan kaloriden düşük olduğu diyorsun yani :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?