- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İnşallah canım sıkma canını artı gelmemek bile güzelKilo bildirimi
Geçen hafta = 89.4
Güncel = 89.2
Fark = 200 gr
Yüzde = 0,22
İnşallah yeni listem bana iyi gelir
derin bi ahhhh çektim şuannnnŞu kaptanın metabolizmasından bizde de olsa keşke
Benim mantığım almadı zaten de, ne bileyim, salladım belki tutar diye...canım , nasıl düşük olsun kalori menüde yok yok hepsi bilmem kaç kalori öyle ağır spor yapmıyor ki kaptan en son bi ev temizledi diye biliyorum ....
çook iyi canım vereecek kilon azaldı ama sen ona rağmen -800 ile gelebiliyorsun tebrikler
matabolizma işi bence başka bişey değil...Benim mantığı
Benim mantığım almadı zaten de, ne bileyim, salladım belki tutar diye...
Ben günde max 1000 kalori alıyorum. Benim kafa almıyor, listeyi gördüm şoklardayım zaten..
Hayır bir de kaçamaklar için bas bas bağırır burada, kendinin gömmediği kalmamış maşallah.
Ya da zayıflama hapına çayına falan başladı, ne bileyim
Ben zaten 58.0 olunca katmerimi yiyeceğim. Kendime sözüm var.çook iyi canım vereecek kilon azaldı ama sen ona rağmen -800 ile gelebiliyorsun tebrikleracaba bu hafta hepimiz kapatana mı uysakkk ...
Paylaşmıyor ki günlük liste...çook iyi canım vereecek kilon azaldı ama sen ona rağmen -800 ile gelebiliyorsun tebrikleracaba bu hafta hepimiz kapatana mı uysakkk ...
Paylaşmıyor ki günlük liste...
Paylaşsa
bu haftaki menüsüne göre uyarlarızPaylaşmıyor ki günlük liste...
Paylaşsa
Kola içmezsen gazoz içersin sen de canımbu haftaki menüsüne göre uyarlarızbir tek kola içmem çünkü hiç sevmiyorum ama diğerlerini yerim sıkıntı yok... kola içmesem kilo veremezmiyim acaba
Normalde ben regl öncesi ve regl döneminde veriyordum. Regl den sonraki hafta da veremiyordum. Bu ay bir değişiklik oldu. Geçen hafta regl olduğum için 100 gr verdin. Bu hafta regl bitmişti 800 verdimçook iyi canım vereecek kilon azaldı ama sen ona rağmen -800 ile gelebiliyorsun tebrikleracaba bu hafta hepimiz kapatana mı uysakkk ...
hahahahaha koptumKola içmezsen gazoz içersin sen de canım
Aaa çözüm mü yok? Aşk olsun
maşallah canım , bende regliden hemen sonra veremiyorum sabit çıkıyorum...Normalde ben regl öncesi ve regl döneminde veriyordum. Regl den sonraki hafta da veremiyordum. Bu ay bir değişiklik oldu. Geçen hafta regl olduğum için 100 gr verdin. Bu hafta regl bitmişti 800 verdim
Kaptanım kaçamak yapınca kilo veriyorsun. Geçen hafta kaçamak yapmadığın için kilo veremedinBu hafta paylaşsaydım beni burada sopayla kovalardınız.
Mesela geçen hafta + çıktım. Ama bu kadar kaçamak yapmamıştım. Tek bir gün yaptığım kaçamak bana + olarak gelmişti. Bu size bir ip ucu gelsin. İşin metabolizmayla çok alakası yok bence. Tamam belki metabolizmam bazı insanlara göre daha iyi seviyededir ama eğer işin sırrı metabolizma olsaydı geçen hafta da kilo almazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?