Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım , nasıl düşük olsun kalori menüde yok yok hepsi bilmem kaç kalori öyle ağır spor yapmıyor ki kaptan en son bi ev temizledi diye biliyorum ....
Benim mantığım almadı zaten de, ne bileyim, salladım belki tutar diye...

Ben günde max 1000 kalori alıyorum. Benim kafa almıyor, listeyi gördüm şoklardayım zaten..
Hayır bir de kaçamaklar için bas bas bağırır burada, kendinin gömmediği kalmamış maşallah.

Ya da zayıflama hapına çayına falan başladı, ne bileyim

matabolizma işi bence başka bişey değil... )

Paylaşmıyor ki günlük liste...
Paylaşsa

Bu hafta paylaşsaydım beni burada sopayla kovalardınız.

Mesela geçen hafta + çıktım. Ama bu kadar kaçamak yapmamıştım. Tek bir gün yaptığım kaçamak bana + olarak gelmişti. Bu size bir ip ucu gelsin. İşin metabolizmayla çok alakası yok bence. Tamam belki metabolizmam bazı insanlara göre daha iyi seviyededir ama eğer işin sırrı metabolizma olsaydı geçen hafta da kilo almazdım.

çook iyi canım vereecek kilon azaldı ama sen ona rağmen -800 ile gelebiliyorsun tebrikler acaba bu hafta hepimiz kapatana mı uysakkk ...
Normalde ben regl öncesi ve regl döneminde veriyordum. Regl den sonraki hafta da veremiyordum. Bu ay bir değişiklik oldu. Geçen hafta regl olduğum için 100 gr verdin. Bu hafta regl bitmişti 800 verdim

Normalde ben regl öncesi ve regl döneminde veriyordum. Regl den sonraki hafta da veremiyordum. Bu ay bir değişiklik oldu. Geçen hafta regl olduğum için 100 gr verdin. Bu hafta regl bitmişti 800 verdim
maşallah canım , bende regliden hemen sonra veremiyorum sabit çıkıyorum...

Kaptanım kaçamak yapınca kilo veriyorsun. Geçen hafta kaçamak yapmadığın için kilo veremedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…