Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet menüsünü de bilmiyoruz.

Pazartesi sabah bira avuç fındık ve üzüm yedim. Sonra temizlik olduğu için tavuk dürüm söyledik ama dürüm öyle bir geldi ki kol uzunluğunda. Zurna diye geçiyor adı doiste belki bilen vardır. Yanında bir kutu kola ve patates kızartmasıyla. Öğle dürümün hepsini bitiremedim akşam kalan dürümle birlikte bir kutu kola daha içtim.

Salı misafir vardı. 3/4 yağda kızarmış çipura, bir kadeh kola, salata ve bir lokma beyaz ekmekle kapattım akşamı. Kahvaltı ve öğle yemeğini hatırlamıyorum. Bir de üzerine 5-6 tane lokma tatlısı iki kare de şu ülkerin küçük sütlü çikolataları var ya onlardan yedim. Bir kaç tane de bonibon attım ağzıma kek yaparken.

Çarşamba akşam yarım beyaz ekmekle bir kase mercimek çorbası içtim.

Perşembe yani dün sabah 1 tane haşlanmış yumurta yedim. Akşam saat 18:00 de yarım beyaz ekmeğin arasına 10 tane köfte ve bir kutu kola. Saat 21:00 gibi yarım katmer, yarım künefe bir avuç antep fıstığı birer dilim meyve yedim. Bunlar sadece hatırladıklarım ama ya geçen cuma ya da cumartesi burger kingden whopper menü yedim.

Bir de dolunay zamanı dikkat edin kendinize. Onunla da ilgili bir tezim var. Ama onu ispatlayıp öyle paylaşıcam.

ama dolunayda herkes şişer ben okumuştum hatta daha önceki diyet takımlarında yarıştığımda orada da kızlar öyle söylerlerdi dolunayda kilo vermek zor diye

Bu arada dün sadece iki öğün yedim. Yani öğle yemeği yemedim. Müze o kadar büyüktü ki gezmekten yemek yemeyi unuttum. 500 ml lik kahvem vardı yanımda. Sanırım o acıkmamı engelledi biraz.

ama dolunayda herkes şişer ben okumuştum hatta daha önceki diyet takımlarında yarıştığımda orada da kızlar öyle söylerlerdi dolunayda kilo vermek zor diye

Şişmek değilde ben uzun süredir bunun farkındayım dolunay zamanı acayip bir yeme isteği oluyor insanda. Yiyorsun yiyorsun doymuyorsun. Ve ben bunu ne zaman fark etsem dolunay zamanı oluyor. Bir daha ki dolunayda farklı bir yöntem denemeyi düşünüyorum. Ayın insan ve dünya üzerindeki etkilerine inanıyorum. Dikkat etmek lazım ayın evrelerine.

derin bi ahhhh çektim şuannnn
Bennnnn ya ben

Bence dün Ankara'ya gidince bir haftada aldığı 5 kilo yağı aldırdı ameliyatla
Geçen Cuma: 59,6
Bugün: 58,8
Fark: 800 gr
Yüzde: % 1.34
LAydLiNe
Harikasın canım

Kendimi mi vurayım
Sizimi yakalayım bilemedim

Allahım sana geliyorum

Bu arada dün sadece iki öğün yedim. Yani öğle yemeği yemedim. Müze o kadar büyüktü ki gezmekten yemek yemeyi unuttum. 500 ml lik kahvem vardı yanımda. Sanırım o acıkmamı engelledi biraz.
sen kabul etmeyecen ama iki öğün can can )

dün izlediğim bir videoda anlattı bir prof , eskiden insnalar sadece iki öğünle beslenirdi diye .. ne zaman avrupaya özenmeye başladık ozaman öğle öğünü çıktı diyor... hatta şöyle diyor sanayi devrimi ile insanlar fabrikalarda çalışmaya başladı iş kuvveti insan gücü lazımdı fabrikalar çalışanlara öğle yemeği vermeye başladı dedi....normalde 2 öğün birde ikindide bir atıştırmalık diyor uzmanlar..

Heh işte ben 4 ay haftada 1 gün bunları yedim, bana 7 kg kazandırdı kendileri

Yani bir gün tatlı , başka bir hafta 1 gün kola, başka bir hafta patlamış mısır ve ice tea....

4 ayda toplam yediklerim
yarım kg sütlü nuriye
2 kere künefe
3 ya da 4 kez kıymalı kol böreği
haftada bir kez tost
kola, ice tea , pop corn (her gün değil, haftada ya da onbeşte bir)
2 adet damak
doğumgünümde şarap ve yılbaşında rakı (2 veya 3'er kadeh)

Ben kendimi çatıdan atıp geliyorum, bekleyin beni.

Evvetttt

Gecen hafta:89.6
Bu hafta :87.2
Eki Görüntüle 2238104
HarikaSın maşallah

Ben attım geldim

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş listen. Spor yapmıyorum zaten de yazmayı unutuyorum şu adım meselesini.

Mesela inip çıktığım merdivenleri saymayı unutuyorum çünkü asansör çok nadir kullanıyorum. Açıklayacağım sonra nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…