- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen öyle sadece boğazım ağrısa tüm kemiklerim ağrıyoaman boşver yap yap bitmiyor zaten bende birazdan başlıyacam ev toplamaya .. sen dinlen anne hasta olunca çocuklar daha bi kötü oluyor...
Amiiin canımdün erken kapatmıştım yemek olayını gece bi uyandım nasıl açım anlatamam tekrar uykuya dalana kadar dua ettim rabbim kimseyi açlıkla imtihan etme diye...
Cumayı tatlı günü yapsak ne olur ki yani :) Kaçamak da yapmamış oluruz :)kaptan ben hiç onlara takılmadım uymadım onlaraama M merve4416 varya o Merve dedi ki haftada bir gün Cuma günü tatlı günümü yapsak bak bak nasıl örgütlüyor takımı görüyormuşum çek kulağını çek, vur ağzına kürekle
(Sınıfın hoşşiği) :)
evet ilk kez kutlayacak bebeğim okulda var böyle bir adet uyduk bizde
Ama muffin yumuşacık ve tadı dehşet güzeldi
Ben de bugün çok kötü bir rakam gördüm tartıda
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize. Havalar birden soğudu. Sanki kış yeni gelmiş gibi hissettim ben de.
Ben ilk günü sayıyorum. Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9Regl olmadan bir gün önce +1 dim bakalım cumaya ne olacak.
bir arkadaşım pizza tabanını karnabahardan yapıyormuş, ben denemedim ama övdü baya.Kızlar dün gece aklıma geldi de ,
Ben bayat ekmekleri kullanarak pizza yapıyordum.
Bizde diyetteyken hep canımız istiyorya,
Bi kahvaltı da tam tahıllı ,çavdar,kepek ekmeklerinden birini seçip salçalı sos sürüp malzemesini de koyarak tüketebiliriz bence.
Diğer öğünlerde ekmek yemeyerek de dengeleyebiliriz hemde pizza isteğimiz geçer diye düşündümLAydLiNe ne dersin bu işe kaptanım?
insülin direncinin bir formülü var. Doktor bana nasıl hesapladığını göstermişti. Açlık kan şekeri ile açlık insülin seviyesini çarpıp 405 e bölüyorsun. Hatta internette homa-ır hesabı diye yazınca otomatik hesap çıkıyor. 2,5 üstü dirençli.
Cumayı tatlı günü yapsak ne olur ki yani :) Kaçamak da yapmamış oluruz :) haftasonu yaptığım ufak kaçamakların bedelini çok zor ödüyorum. Hiç bana göre değil canım. Tam 1 kg artıdaydım Cuma’ya göre
Canım muffinlerin tarifi var mı? Benimkiler bir türlü yumuşacık olmuyor
Baklıyatsız ne koyacağız içine? Ben de yapmak istiyorum. Sabah lifiyle yoğurdu alabilirsem yarın başlayacağım.
Tarif güzel de tuz olmaması kötü
Nefis yemek tariflerinden bakıyorum. Baya kilo veren olmuş. Biri de yazmış 6 kg fazlam var 6 gün yapsam verir miyim diye..
Keşke o kadar kolay olsaydı
ay inşallah şokla birlikte moralim bozuldu belki 1 kg gibi bir fark oldu. Çok geçmiş olsun size de bu gece erkenden çocukları yatır sende yat uyu en iyisi yatıp uyumak bitki çayları bol suBen o gün sayıyorum canım .
Regldendir + çıkman Cuma'ya geçer inşallah
Kedidir kedi :))
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize. Havalar birden soğudu. Sanki kış yeni gelmiş gibi hissettim ben de.
Ben ilk günü sayıyorum. Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9Regl olmadan bir gün önce +1 dim bakalım cumaya ne olacak.
tarifi hemen yolluyorum canım bende ilk kez denedim ve muhteşem oldu bayılacaksınızbayıldım muffilere canım müsait olduğunda tarifini istiyorum .. bende kızımın kreşine yapıp götüreyim
herşeyede antibiyotik veriyorlar burda öyle zor veriyorlar ki ciddi iltihaplarda ancak hep bitkisel ilaçlar çaylar falan o antibiyotikten ben çok almışım küçükkensizede çook geçmiş olsun canım , kızm ciğerlerini üşütmüş antibiyotik verdi... artık son haslatlıklar bunlar dedi biter bu ayın sonu itibari ile dedi....şimdi pek bişey yemiyor bişeyler yese ilaç verecem bekliyrum
Gonul83 rabbim oğluna hayurlı uzun ömürler versin Doğum günü kutlu olsun. Nice güzel günlerini gör inşallah
ada81 gulenyuzumsunsen
Geçmiş olsun kızlar.
Gonul83 oğlunun doğum günü kutlu olsun. Nice güzel yaşları olsun inşallah.
Cumayı tatlı günü yapsak ne olur ki yani :) Kaçamak da yapmamış oluruz :)
Canım muffinlerin tarifi var mı? Benimkiler bir türlü yumuşacık olmuyor
ben böyle bir fark görmedim inşallah Cuma’ya geçer ne diyimBen de bugün çok kötü bir rakam gördüm tartıdaRegl gibi bir durumum da yok
Gonul83 oğlunun doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel, sağlıklı ve mutlu günleri olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?