oğluma muffin yaptım tadına baktım bir ısırık
Gunaydin herkese , kizimi bi aile hekimine goturecem..oksurugu artti..
Sende mi brütüsHayirli sabahlar,hayirli haftalar.
Hafta sonu magdurlari burda mi ?
Benim de küçük hasta iki gündür
Benimde boğazım kapanmış
Çok sağol canımSize de geçmişler olsun
Cuma günü verdiğim kilonun üstündeyim regl oldum ondan olabilir mi nasıl fark ediyor bu kadar hayret ayran detoksuna başlıyorum bugün
Kızlar regl olduğumuzda ilk başlangıçta minicik lekelenme oluyor ya gün içinde başlamıyor ya hani o günü 1. Gün mü sayıyorsunuz
Kızlar dün gece aklıma geldi de ,
Ben bayat ekmekleri kullanarak pizza yapıyordum.
Bizde diyetteyken hep canımız istiyorya,
Bi kahvaltı da tam tahıllı ,çavdar,kepek ekmeklerinden birini seçip salçalı sos sürüp malzemesini de koyarak tüketebiliriz bence.
Diğer öğünlerde ekmek yemeyerek de dengeleyebiliriz hemde pizza isteğimiz geçer diye düşündümLAydLiNe ne dersin bu işe kaptanım?
ne kadar çok çıkmış öyle 2 kaşıktanTünaydın kızlar...
Çatlayacağım birazdan. 2 kaşık yulaf kepeği karışımını bugün böyle kullanayım dedim.
Yarıda da bırakamadım, ölçü kaçmasın diye.
Patlamak üzereyim.... Acil soda içmeliyim
(şimdi geçmişi okuyayım bakayım)
Eki Görüntüle 2239048
Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9Regl olmadan bir gün önce +1 dim bakalım cumaya ne olacak.
Ben de 67,7 gördüm. Ben de 200 gr eksideyimben bu sabah 69.800 yine gördüm cumaya göre eksideyim
ay inşallah şokla birlikte moralim bozuldu belki 1 kg gibi bir fark oldu. Çok geçmiş olsun size de bu gece erkenden çocukları yatır sende yat uyu en iyisi yatıp uyumak bitki çayları bol su
Kedidir kedi :))
tarifi hemen yolluyorum canım bende ilk kez denedim ve muhteşem oldu bayılacaksınız
herşeyede antibiyotik veriyorlar burda öyle zor veriyorlar ki ciddi iltihaplarda ancak hep bitkisel ilaçlar çaylar falan o antibiyotikten ben çok almışım küçükken
Çok geçmiş olsun çocuğun hasta olması da ne kötü
Herkes +1 kilo fazla görmüş neden acaba
ben böyle bir fark görmedim inşallah Cuma’ya geçer ne diyim
Doğum günümüzü kutlayan teyzelerimiz teşekkür ederiz allah hepimizin yavrusuna sağlık mutluluk iyi ahlak iyi kalp vicdan merhamet hepsini versin
Hastaneye geldim bende rutun konturol
Tiroit ilacini kulandim için 6 ayda bir baktiriyorum baktirmisken hepsini baktiriyorum insahllah sonuclarda iyi çikar
Imm seyy kem kümmmSende mi brütüs
Ben de bugün çok kötü bir rakam gördüm tartıdaRegl gibi bir durumum da yok
ne kadar çok çıkmış öyle 2 kaşıktan
Galiba çoğumuz tartılmışız .Kizlar yaa bizde mi ptesi tartisi yapsak takim icindeee ,bäyle cumaya cok var nede olsa duyip hafta sonu kötü gexiyor yani en azindan benim icin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?