Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben öyle sayıyorum. Reglin bitince düşersin. Ben de bugün başlıyorum detoksa. Sonucu çok merak ediyorum.

Ben o gün sayıyorum canım .
Regldendir + çıkman Cuma'ya geçer inşallah

24 subat pazar spor listesi

1. Ada 2 saat ev temizligi =40
2000 adim = 30 toplam=70 puan.

2.yumaknuro 30 dk koşu bandında yuruyus= 150
2 saat ev temizliği = 40
Toplam= 190 puan

3.gulenyuzumsunsen
14.000 adım =210 puan
90 sn plank=30 puan

Toplam=240 puan

4.merve4416
8112 adım = 121 puan
10 dk eliptik = 50 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 201 puan

5.csi
3100 adım = 47 puan
Merdiven çıkma (20bx12x2) = 96 puan
Plank 60 san = 20 puan (kollarım hala titriyor )
Ev isi 60 dk = 20 puan
Toplam = 183 puan

6.akkat
2120 adım-30p
Merdiven-(17x18x2/5)-122p
Toplam-152 p

7. Hebelee
1 saat dışarıda yürüyüş 180 puan

8.umudum2
4 saat ev temizliği 80 puan

Benim de küçük hasta iki gündür
Benimde boğazım kapanmış
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize. Havalar birden soğudu. Sanki kış yeni gelmiş gibi hissettim ben de.
Ben ilk günü sayıyorum. Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9 Regl olmadan bir gün önce +1 dim bakalım cumaya ne olacak.

bayıldım muffilere canım müsait olduğunda tarifini istiyorum .. bende kızımın kreşine yapıp götüreyim

ben bu sabah 69.800 yine gördüm cumaya göre eksideyim

Benim de küçük hasta iki gündür
Benimde boğazım kapanmış
sizede çook geçmiş olsun canım , kızm ciğerlerini üşütmüş antibiyotik verdi... artık son haslatlıklar bunlar dedi biter bu ayın sonu itibari ile dedi....şimdi pek bişey yemiyor bişeyler yese ilaç verecem bekliyrum

ada81 geçmiş olsun canım kızına. Ben öksürük için kara turp, bal yapıyorum. Aklında olsun. Çokta işe yarıyor.

Regl oldun mu canım? Seninle tarihlerimiz uyuyordu sanki? Harika bir sonuç bu arada
geçen ay sen benden erken oldun kaptanım senin regli erken gelmişti ben yine aynı tarihte olmuştum... benim regli 6 mart bekliyorum gerçi şubat 28 çekiyor onuda düşünürsek 7-8 mart gelir regli....

Aynen yine soğudu kızımda öksürüyor direk Boğaz'dan başladı ağrımız üçümüz de hastayız
Ben az önce bi bardak suyu kaynattım içine iki diş sarımsağı ortadan kesip attım 1 dk gibi kaynattım ılıyınca ben içtim çocuklara da 2-3 yk verdim antibiyotik olsun diye.

çok geçmiş olsun canım , boğaz ağrısına ıhlamur bal limon üçlüsüde çok iyi geliyor dene derim ) çocuklar yapamaz ama sen yapabilirsin ada çayı gargarası yap canım günde iki defa yap inan şıp diye boğaz ağrısını kesiyor...

Yaparım inşallah canım.. sağol

aman boşver yap yap bitmiyor zaten bende birazdan başlıyacam ev toplamaya .. sen dinlen anne hasta olunca çocuklar daha bi kötü oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…