Ben öyle sayıyorum. Reglin bitince düşersin. Ben de bugün başlıyorum detoksa. Sonucu çok merak ediyorum.Cuma günü verdiğim kilonun üstündeyim regl oldum ondan olabilir mi nasıl fark ediyor bu kadar hayret ayran detoksuna başlıyorum bugün
Kızlar regl olduğumuzda ilk başlangıçta minicik lekelenme oluyor ya gün içinde başlamıyor ya hani o günü 1. Gün mü sayıyorsunuz
Arada böyle yemek iyiBen öyle sayıyorum. Reglin bitince düşersin. Ben de bugün başlıyorum detoksa. Sonucu çok merak ediyorum.
Ben o gün sayıyorum canım .Cuma günü verdiğim kilonun üstündeyim regl oldum ondan olabilir mi nasıl fark ediyor bu kadar hayret ayran detoksuna başlıyorum bugün
Kızlar regl olduğumuzda ilk başlangıçta minicik lekelenme oluyor ya gün içinde başlamıyor ya hani o günü 1. Gün mü sayıyorsunuz
kaptan ben hiç onlara takılmadım uymadım onlaraama @merve4416 varya o Merve dedi ki haftada bir gün Cuma günü tatlı günümü yapsak bak bak nasıl örgütlüyor takımı görüyormuşum çek kulağını çek, vur ağzına kürekle
(Sınıfın hoşşiği) :)
evet ilk kez kutlayacak bebeğim okulda var böyle bir adet uyduk bizde
Ama muffin yumuşacık ve tadı dehşet güzeldi
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize. Havalar birden soğudu. Sanki kış yeni gelmiş gibi hissettim ben de.Benim de küçük hasta iki gündür
Benimde boğazım kapanmış
Ben ilk günü sayıyorum. Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9Cuma günü verdiğim kilonun üstündeyim regl oldum ondan olabilir mi nasıl fark ediyor bu kadar hayret ayran detoksuna başlıyorum bugün
bayıldım muffilere canım müsait olduğunda tarifini istiyorum .. bende kızımın kreşine yapıp götüreyim08:00 1 muz
08:30 2 ceviz
Yarım kase bakliyat salatası
Pastırmalı peynirli yumurta
1 çk reçel
Yarım dilim kara ekmek
14:00 3-4 kaşık yoğurt biraz peynir ve maden suyu
15:30 ayran 2 kuru köfte fırında
18:30 etli patates yemeğinin sadece etleri (kuzu)
2 lt su akşam yine bir yeşil çay ve oğluma muffin yaptım tadına baktım bir ısırık
ben bu sabah 69.800 yine gördüm cumaya göre eksideyim
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize. Havalar birden soğudu. Sanki kış yeni gelmiş gibi hissettim ben de.
Ben ilk günü sayıyorum. Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9Regl olmadan bir gün önce +1 dim bakalım cumaya ne olacak.
sizede çook geçmiş olsun canım , kızm ciğerlerini üşütmüş antibiyotik verdi... artık son haslatlıklar bunlar dedi biter bu ayın sonu itibari ile dedi....şimdi pek bişey yemiyor bişeyler yese ilaç verecem bekliyrumBenim de küçük hasta iki gündür
Benimde boğazım kapanmış
ben bu sabah 69.800 yine gördüm cumaya göre eksideyim
geçen ay sen benden erken oldun kaptanım senin regli erken gelmişti ben yine aynı tarihte olmuştum... benim regli 6 mart bekliyorum gerçi şubat 28 çekiyor onuda düşünürsek 7-8 mart gelir regli....Regl oldun mu canım? Seninle tarihlerimiz uyuyordu sanki? Harika bir sonuç bu arada
teşekkkürler canım ... deniyeyim aklımda bulunsun sağol canımada81 geçmiş olsun canım kızına. Ben öksürük için kara turp, bal yapıyorum. Aklında olsun. Çokta işe yarıyor.
Aynen yine soğudu kızımda öksürüyor direk Boğaz'dan başladı ağrımız üçümüz de hastayız
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize. Havalar birden soğudu. Sanki kış yeni gelmiş gibi hissettim ben de.
Ben ilk günü sayıyorum. Veeee bu kez bende dehşet bir rakam gördüm sıkı dur şoka giriyordum. 66.9Regl olmadan bir gün önce +1 dim bakalım cumaya ne olacak.
Ben az önce bi bardak suyu kaynattım içine iki diş sarımsağı ortadan kesip attım 1 dk gibi kaynattım ılıyınca ben içtim çocuklara da 2-3 yk verdim antibiyotik olsun diye.sizede çook geçmiş olsun canım , kızm ciğerlerini üşütmüş antibiyotik verdi... artık son haslatlıklar bunlar dedi biter bu ayın sonu itibari ile dedi....şimdi pek bişey yemiyor bişeyler yese ilaç verecem bekliyrum
çok geçmiş olsun canım , boğaz ağrısına ıhlamur bal limon üçlüsüde çok iyi geliyor dene derimAynen yine soğudu kızımda öksürüyor direk Boğaz'dan başladı ağrımız üçümüz de hastayız
Ben az önce bi bardak suyu kaynattım içine iki diş sarımsağı ortadan kesip attım 1 dk gibi kaynattım ılıyınca ben içtim çocuklara da 2-3 yk verdim antibiyotik olsun diye.
Yaparım inşallah canım.. sağolçok geçmiş olsun canım , boğaz ağrısına ıhlamur bal limon üçlüsüde çok iyi geliyor dene derim) çocuklar yapamaz ama sen yapabilirsin ada çayı gargarası yap canım günde iki defa yap inan şıp diye boğaz ağrısını kesiyor...
aman boşver yap yap bitmiyor zaten bende birazdan başlıyacam ev toplamaya .. sen dinlen anne hasta olunca çocuklar daha bi kötü oluyor...Kahvaltıyı yaptık
Bulaşığı mutfağı,
Evin dağınıklığını topladım .
Detaya girmeden süpürdüm
Öğlene de yeşil mercimek çorbası koydum ocağa bugün başka iş yapamam sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?