ara öğünün olsunEvde yemek hazırlıyordum kendime eşim geldi aşağıdsyım çocukları al biryere gideceğiz
Nereye geldik bilemezsiniz BURGER KING onlar yedi ve ben izledim üstüne karnım nasıl aç çok ısrar etti eşim bir ısırık hamburger 3-5 tane patates yedim
Ne denedin balimsporumu yaptım duşumu aldım... şuan kefirimi içiyorumyine kıyafet denedim çok mutlu oldum
Geçen hafra arkadaşım da benim karşımda yedi hemde king boy. Bende gittim süt içtim ve hurma yedim sadece...Evde yemek hazırlıyordum kendime eşim geldi aşağıdsyım çocukları al biryere gideceğiz
Nereye geldik bilemezsiniz BURGER KING onlar yedi ve ben izledim üstüne karnım nasıl aç çok ısrar etti eşim bir ısırık hamburger 3-5 tane patates yedim
kızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahahNe denedin balimanlat azıcık ta bizde motive olalım
ama o yemekler öyle zararlı ki diyet yapmasan bile yeme canım hiç sağlıklı değil öyle düşün beyine öyle msj yollaGeçen hafra arkadaşım da benim karşımda yedi hemde king boy. Bende gittim süt içtim ve hurma yedim sadece...
Ayyy ne güzeldir o his.... Bırakma bırakma burdan devam yinekızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahah
mucize gibi ama yıllarca diyet topiklerinde gezindim ilk defa bu kadar azimle sarıldım diyetime....
Aynen yaa. Canım bile istemedi.ben çok severdim normalde.ayda 1 mutlaka yerdim. Bir arkadaşımın arkadaşı hamburger firmasında çalışmış. Çalışanın biri eti yere düşürmüş çöpe atacakmış ki patronları atmayın direkt koyun ziyan etmeyin demiş, zaten youtube yazınca videosu çıkıyor zenci bir kadın eti yerde gezdirip ekmeğin arasına koyup müşteriye götürüp veriyo isteyen bakabilirama o yemekler öyle zararlı ki diyet yapmasan bile yeme canım hiç sağlıklı değil öyle düşün beyine öyle msj yolla
hep birlikte mezun olup korumaya çalışırız inşallahAyyy ne güzeldir o his.... Bırakma bırakma burdan devam yine
İnşallahhep birlikte mezun olup korumaya çalışırız inşallah
ıyyyyyAynen yaa. Canım bile istemedi.ben çok severdim normalde.ayda 1 mutlaka yerdim. Bir arkadaşımın arkadaşı hamburger firmasında çalışmış. Çalışanın biri eti yere düşürmüş çöpe atacakmış ki patronları atmayın direkt koyun ziyan etmeyin demiş, zaten youtube yazınca videosu çıkıyor zenci bir kadın eti yerde gezdirip ekmeğin arasına koyup müşteriye götürüp veriyo isteyen bakabilir
ıyyyyyiğrenç ben diyet yapmadığım dönemlerde de yemezdim zaten....
ayyyyyBir sürü böyle şey var. Mesela arkadaşım Restaurantra çalışıyor, bi gün gittim ziyarete yemek yap da yiyelim dedim. Dediki gel mutfağa.. Gittim ölü fare, meğerse fare dadanmış hala istiyor musun dedi.başka bir örnek katık döner.çalışanın ayakkabısı yağ kutusuna giriyor ama yağ atılmıyor dönerlere katılmaya devam ki o ayakkabı ile nerelere giriliyor wc filan. Dışarda pek yememek lazım aslında
Çikolata tarifi buldum kendim yapacam ben diyet bi bitsin yada 62 olayımayyyyyçikolatalarda öylemiş bildiğim halde yiyordum benimde bir arkadaşın eşi çikolata fabrikasında çalışıyordu anlatıyordu... yinede akıllanmamıştım
Bravo harikasinn canım azimlisin istikrarlisinkızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahah
mucize gibi ama yıllarca diyet topiklerinde gezindim ilk defa bu kadar azimle sarıldım diyetime....
her zaman aldığım kasaptan alıyorum canım, güvenilir bir yerEti nerden alıyorsun canım? O kadar azalması tuhaf geldi
iyi sevindim kaptanım.Fazla bir şey yok menünde gayet normal kilona göre. @papatya1994 canım ekmeğe çok demişsin de genele baktığında sadece aynı öğünde yenilmiş. Bence menü gayet ideal. Menü yorumu yaparken bunlara da dikkat etmemiz gerekiyor kızlar. Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim.
blackrose sen misin?Nasılsınız ne yemek yapacaksınız bugün her gün yemek derdi ne kadar zor evliler ne yapıor yaaaa bide koca yemek seçiyosa hey heyyy
Evet benimher zaman aldığım kasaptan alıyorum canım, güvenilir bir yer
iyi sevindim kaptanım.
blackrose sen misin?
migren atağı mı yoksa?Selâm kızlarberbat bir gece geçirdim uyuyamadim sabah a karşı 4 gibi uyudum. Gece 2 gibi açlık beynime vurdu 5 hurma 1 bardak kefir içtim. Sabah 10 gibi uyandım adet oldum sancilaniyorum yinede spor 'umu yaptım dusumu aldım şimdi kahvemi içiyorum gece eşimle konuştuk baya onunda benimde ufkumuz kaçtı
işe yaradıysa ben de mi uygulasam? Mesela o kilonverdiğin dönemde canın hiç pasta vb birşeyler istemedi mi kaptan? Ne yapıyordun o zamanlarda? Ben bu kaçamak işini nasıl bitireceğim bilmiyorum.Tartıldım canım yazacaktım unuttum.
Pazartesi : 68.4
Salı : 67.4
Çarşamba : 67
2 günde 1.4 kg gitti. Bugün akşam sadece ya salata ya yoğurt yemeyi düşünüyorum. Çünkü galiba yememek metabolizmayı durduruyor. Bir de öyle deneyeceğim. Bakalım kendimi tutabilecek miyim yedikten sonra. Biliyorsunuz yememe sebebim yedikten sonra kendime hakim olamamamdı. Ama sanırım bu iki günde irademi terbiye edebildim.
hayal ediyorum ama irade de gerekiyor.Hayaller gerçek oluyor canım. Ben daha önce 85 ten inerken bana da hayal gibi geliyordu. Eşim doğum günümde hediye eşofman takımı almış. O zamanlar diyete yeni başlamıştım. L bedendi takım. Sonra tüylendi sorun çıktı gönderdik aldığımız yere. Değişim gelmiş. Yenisini almak için gittik mağazaya. Beğendim bir tane. Görevli beden sordu. L dedim. Yok hanımefendi size S olur dedi. Eşimle birbirimize baktık. Yok dedik. Sonra S verdi. Giydim oldu. Mucize gibiydi. Hayal et sen oluyor mutlaka
girme aynen canım buralardan.bende bu yaz 58 olmak istiyorum hatta 56 da olabilirkilo verdikçe veresim geliyor ..... 58 de mezun olacam ama geri kalanını sizlerle devam ederek vermek istiyorum
Bu defa ne farklı ada? İite ben şuan senin o topiklerde gezinen Halinim. Ne önerirsin bana?kızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?