Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ara öğünün olsun bu hafta mezun olursan koruma azda olsa yersin ...

Geçen hafra arkadaşım da benim karşımda yedi hemde king boy. Bende gittim süt içtim ve hurma yedim sadece...

Ne denedin balim anlat azıcık ta bizde motive olalım
kızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahah
mucize gibi ama yıllarca diyet topiklerinde gezindim ilk defa bu kadar azimle sarıldım diyetime....

Ayyy ne güzeldir o his.... Bırakma bırakma burdan devam yine

ama o yemekler öyle zararlı ki diyet yapmasan bile yeme canım hiç sağlıklı değil öyle düşün beyine öyle msj yolla
Aynen yaa. Canım bile istemedi.ben çok severdim normalde.ayda 1 mutlaka yerdim. Bir arkadaşımın arkadaşı hamburger firmasında çalışmış. Çalışanın biri eti yere düşürmüş çöpe atacakmış ki patronları atmayın direkt koyun ziyan etmeyin demiş, zaten youtube yazınca videosu çıkıyor zenci bir kadın eti yerde gezdirip ekmeğin arasına koyup müşteriye götürüp veriyo isteyen bakabilir

ıyyyyy iğrenç ben diyet yapmadığım dönemlerde de yemezdim zaten....

Bir sürü böyle şey var. Mesela arkadaşım Restaurantra çalışıyor, bi gün gittim ziyarete yemek yap da yiyelim dedim. Dediki gel mutfağa.. Gittim ölü fare, meğerse fare dadanmış hala istiyor musun dedi.başka bir örnek katık döner.çalışanın ayakkabısı yağ kutusuna giriyor ama yağ atılmıyor dönerlere katılmaya devam ki o ayakkabı ile nerelere giriliyor wc filan. Dışarda pek yememek lazım aslında
ıyyyyy iğrenç ben diyet yapmadığım dönemlerde de yemezdim zaten....

ayyyyy çikolatalarda öylemiş bildiğim halde yiyordum benimde bir arkadaşın eşi çikolata fabrikasında çalışıyordu anlatıyordu... yinede akıllanmamıştım

Bravo harikasinn canım azimlisin istikrarlisin eminim 58 i de kısa sürede görürsün

Eti nerden alıyorsun canım? O kadar azalması tuhaf geldi
her zaman aldığım kasaptan alıyorum canım, güvenilir bir yer
iyi sevindim kaptanım.
Nasılsınız ne yemek yapacaksınız bugün her gün yemek derdi ne kadar zor evliler ne yapıor yaaaa bide koca yemek seçiyosa hey heyyy
blackrose sen misin?

Salatami yaptım iyiki dünden yemegim i yapıp koydum hiic tadim yok aşırı ağrım sizim var.

migren atağı mı yoksa?
işe yaradıysa ben de mi uygulasam? Mesela o kilonverdiğin dönemde canın hiç pasta vb birşeyler istemedi mi kaptan? Ne yapıyordun o zamanlarda? Ben bu kaçamak işini nasıl bitireceğim bilmiyorum.
hayal ediyorum ama irade de gerekiyor.
bende bu yaz 58 olmak istiyorum hatta 56 da olabilir kilo verdikçe veresim geliyor ..... 58 de mezun olacam ama geri kalanını sizlerle devam ederek vermek istiyorum
girme aynen canım buralardan.
Bu defa ne farklı ada? İite ben şuan senin o topiklerde gezinen Halinim. Ne önerirsin bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…