Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Adet döneminde baş ağrısı hep çekerim ama bu şekilde ilk defa oldu

Canim , LAydLiNe bilir onceki diyetlerimde de cok buyuk kacamaklar yapmazdim ama kilo veremezdim... bence benim insulin direncim vardi ben onu sabah ac karnina yapilan sporla kırdım..... olcu kavrami bu diyetimde var 10 en fazla 12 yk yedim yemeklerimde .. yemekleri 1 yk yag ile yapiyorum daha fazlasini asla koymuyorum...
Gercekten leptinin calismasi icin 4 saat ogun aralarinda bisey yenilmemeli canim....
Bide ben eskiden kuruyemisi abartiyordum simdi gerek duymadikca yemiyorum.. once evin icininde gezinirken dur bi badem yiyeyim diyordum . Şimdi oyle yapmiyorum..
Bugun kefirin yaninda kuru dut yiyeyim dedim sonra düşündüm ada sen bunu yersen bos yere sekerinle oynayacan kefir yeter dedim..

Akkattcim , ben kesinlille sabah sporuna bağlıyorum spordan sora doyma hissim artiyor yaptigim kahvalti bana yetiyor....
Bide bu diyetimde sekerli seyler tüketmedim yani cuma kilo verdim dur bi dilim kek yiyeyim demedim...
Aslinda ben artik diyetteyim demiyorum kendime saglikli besleniyorum diyorum....
Bak bugun evde bana gore yemek yok kalktim kendime menemen yapiyorum ..yani evdeki yemekten yiyeyim ne olacakta demiyorum....

Benim sana onerim 2 ogun bir ara yap ama 2 ogunun dolu dolu olsun az yersen acikirsin... birde yapabilirsen sabah sporu 30 dk ile basla...

Ayy nasıl güzel bir histir. İnsan 2-3 kilo verince bile kendini değişik hissediyor ki bu kadar vermek ile nasıl güzel bir değişim hisseder kendinde.
Süpersin gerçekten çok iyi.

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
2 has yum domates salatalık az peynir 5 zeytin 2 dil form ekmek Çay

Saat 14 de
5 kaşık menemen 1 dil form ekmek 2 kuru incir 2 hurma

Saat 17.30 da
1 tabak türlü Salata 4 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor 60 dk tempolu yürüyüş

Canim sporada bakinca menu guzel... spor olmasaydi 4 yk bulgur ve 2 kuru incir fazla derdim....

Sabah 9.30
1 yumurta kakaolu sütlü , 5 6 tane küçük çilek, 1 salatalık, 1 kk köy peyniri, 5 fındık

Öğlen 13.30
1 tabak ıspanak yemeği, 2 parça ızgara tavuk

Akşam 17:30
1 tabak taze fasulye, 1 salatalık ,1 Kase domates çorbası. 2 bardak ayran

2lt su,
Aksama spor yapılacak aşağıdakiler yapınca yaptım diye Ayriyetten yazacagim
30 dk leslie + 15 dk bölgesel ,100 ip

Gayet iyi ,spor çok iyi. Afiyet olsun

afiyet olsun kerevizi ben çok seviyorum çiğ veya pişmiş farketmez tavukla daha güzel oluyor
Nasıl geçti bugün daha iyimisin biraz toparladın mı kafanı. Yarın öğle bir davete davetliyim ne yapacağım düşünüyorum karnım tok gideceğim kesinlikle
ama kahvaltı yok
Mesela öğlen kereviz ve tavuk yemişsin hiç ekmek gerektirmeyen bir yemek ben olsam yemezdim kıymalı yumurta olsa ekmeği ban diyeceğim de :)
Gonul83 hebele mi? Ben de yeni biri geldi herhalde diyorum :)
Benim nasıl gidiyor yerleştin mi iyice
Nasılsınız ne yemek yapacaksınız bugün her gün yemek derdi ne kadar zor evliler ne yapıor yaaaa bide koca yemek seçiyosa hey heyyy
benim eşim yemek hastası önceden çok dikkat ederdik şimdi çocuklar oldu ne çıkarsa bahtına. Evde yemek yoksa kahvaltı ama çoğu zaman dışarıda yiyor
ara öğünün olsun bu hafta mezun olursan koruma azda olsa yersin ...
ama varya çok lezzetliydi evet iğrenç ortamlarda yapılıyor biliyorum duyuyorum görüyorum işte vazgeçemiyoruz bende çok fast food hastası eğilim ben lahmacun kumpir kebap falan liste uzar gider :)
Geçen hafra arkadaşım da benim karşımda yedi hemde king boy. Bende gittim süt içtim ve hurma yedim sadece...
büyük sabır ve irade gerektiriyor gerçekten biz yemek yemeği çok seviyoruz :)
çok beğendim
Kakaolu sütlü yumurta ne kız güzel menü ama

Yumurta ya kakao bir yemek kaşığı da süt attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…