iyi hayırlı olsun canımEvet benim
ne yemek yaptınSalatami yaptım iyiki dünden yemegim i yapıp koydum hiic tadim yok aşırı ağrım sizim var.
Adet döneminde baş ağrısı hep çekerim ama bu şekilde ilk defa oldumigren atağı mı yoksa?
işe yaradıysa ben de mi uygulasam? Mesela o kilonverdiğin dönemde canın hiç pasta vb birşeyler istemedi mi kaptan? Ne yapıyordun o zamanlarda? Ben bu kaçamak işini nasıl bitireceğim bilmiyorum.
hayal ediyorum ama irade de gerekiyor.
girme aynen canım buralardan.
Bu defa ne farklı ada? İite ben şuan senin o topiklerde gezinen Halinim. Ne önerirsin bana?
Türlü bulgur pilavı salataiyi hayırlı olsun canım
ne yemek yaptın
Canim ,migren atağı mı yoksa?
işe yaradıysa ben de mi uygulasam? Mesela o kilonverdiğin dönemde canın hiç pasta vb birşeyler istemedi mi kaptan? Ne yapıyordun o zamanlarda? Ben bu kaçamak işini nasıl bitireceğim bilmiyorum.
hayal ediyorum ama irade de gerekiyor.
girme aynen canım buralardan.
Bu defa ne farklı ada? İite ben şuan senin o topiklerde gezinen Halinim. Ne önerirsin bana?
Insallah canim , hepimiz istedigimiz kilolara ulaşırız...Bravo harikasinn canım azimlisin istikrarlisineminim 58 i de kısa sürede görürsün
AminnnInsallah canim , hepimiz istedigimiz kilolara ulaşırız...
İşte az eşyayla sade yaşamak. Marie kondonun derle topla rahatla kitabını okuyup gaza gelip ne var ne yok atıyorsunSen bana şu minimal yaşam olayını bir anlat bakim? Profiline bakarken gördüm. İyi bir şeye benziyor sanki.
Hayaller gerçek oluyor canım. Ben daha önce 85 ten inerken bana da hayal gibi geliyordu. Eşim doğum günümde hediye eşofman takımı almış. O zamanlar diyete yeni başlamıştım. L bedendi takım. Sonra tüylendi sorun çıktı gönderdik aldığımız yere. Değişim gelmiş. Yenisini almak için gittik mağazaya. Beğendim bir tane. Görevli beden sordu. L dedim. Yok hanımefendi size S olur dedi. Eşimle birbirimize baktık. Yok dedik. Sonra S verdi. Giydim oldu. Mucize gibiydi. Hayal et sen oluyor mutlaka
Süpersin gerçekten çok iyi.kızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahah
mucize gibi ama yıllarca diyet topiklerinde gezindim ilk defa bu kadar azimle sarıldım diyetime....
Canim sporada bakinca menu guzel... spor olmasaydi 4 yk bulgur ve 2 kuru incir fazla derdim....Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
2 has yum domates salatalık az peynir 5 zeytin 2 dil form ekmek Çay
Saat 14 de
5 kaşık menemen 1 dil form ekmek 2 kuru incir 2 hurma
Saat 17.30 da
1 tabak türlü Salata 4 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 60 dk tempolu yürüyüş
Az diyecem ama sen boyle kilo veriyorum dediğin icin bisey demiyorumBugun ki menum
8.00 sekersız kahve yesılcay
9.00 1 yumurta 3 catal suzme peynir
12.00 1 kucuk avuc kuru yemiş
16.00 1 tabak kabak yemegı 1 kepce yogurt
2 litre su
Bugün aşırı yeme isteğim var inan kendimi zor zapteddimCanim sporada bakinca menu guzel... spor olmasaydi 4 yk bulgur ve 2 kuru incir fazla derdim....
Regliden dolayi bi kac güne iştah azalır inşallahBugün aşırı yeme isteğim var inan kendimi zor zapteddim
Gayet iyi ,spor çok iyi. Afiyet olsunKızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
Saat 14 de
Saat 17.30 da
Su 2 lt
afiyet olsun kerevizi ben çok seviyorum çiğ veya pişmiş farketmez tavukla daha güzel oluyorYok canım eşim değil de ben kendime kızıyorum. Bu kadar nasıl iradesiz olabiliyorum diye. Üstelik sağlıksız şeyler yiyince kendimi o kadar iğrenç hissediyorum ki, bugün ki mutsuzluğum ondandı sanırım.
Bu arada senin verdiğin haşlanmış kereviz cezasını bugün iki öğün yedim, yarına da bir öğünlük kaldı.
ama kahvaltı yok16.4 menüm
09:00
1 kase yoğurt
1 avuç kuru üzüm
14:00
3 haşlanmış tavuk but
Haşlanmış kereviz
3 dilim tam çavdar ekmeği
19:00
150-200 g kıyma kavurma yağsız
Haşlanmış kereviz
1 sarı elma
2-2,5 lt su
Yaklaşık 8000 bin adım atmışım.
Gonul83 cezamı çektim ona göre.
Benim başla cezam var mıydı kızlar?
Bu arada biraz fazla yediğimin farkındayım, açılan iştahımı en azından proteinle kapatayım diye bu şekilde beslendim,
BenimGonul83 hebele mi? Ben de yeni biri geldi herhalde diyorum :)
benim eşim yemek hastası önceden çok dikkat ederdik şimdi çocuklar oldu ne çıkarsa bahtına. Evde yemek yoksa kahvaltı ama çoğu zaman dışarıda yiyorNasılsınız ne yemek yapacaksınız bugün her gün yemek derdi ne kadar zor evliler ne yapıor yaaaa bide koca yemek seçiyosa hey heyyy
ama varya çok lezzetliydi evet iğrenç ortamlarda yapılıyor biliyorum duyuyorum görüyorum işte vazgeçemiyoruz bende çok fast food hastası eğilim ben lahmacun kumpir kebap falan liste uzar gider :)ara öğünün olsunbu hafta mezun olursan koruma azda olsa yersin ...
büyük sabır ve irade gerektiriyor gerçekten biz yemek yemeği çok seviyoruz :)Geçen hafra arkadaşım da benim karşımda yedi hemde king boy. Bende gittim süt içtim ve hurma yedim sadece...
çok beğendimKızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
Saat 14 de
Saat 17.30 da
Su 2 lt
Kakaolu sütlü yumurta ne kız güzel menü amaSabah 9.30
1 yumurta kakaolu sütlü , 5 6 tane küçük çilek, 1 salatalık, 1 kk köy peyniri, 5 fındık
Öğlen 13.30
1 tabak ıspanak yemeği, 2 parça ızgara tavuk
Akşam 17:30
1 tabak taze fasulye, 1 salatalık ,1 Kase domates çorbası. 2 bardak ayran
2lt su,
Aksama spor yapılacak aşağıdakiler yapınca yaptım diye Ayriyetten yazacagim
30 dk leslie + 15 dk bölgesel ,100 ip
Yumurta ya kakao bir yemek kaşığı da süt attımafiyet olsun kerevizi ben çok seviyorum çiğ veya pişmiş farketmez tavukla daha güzel oluyor
Nasıl geçti bugün daha iyimisin biraz toparladın mı kafanı. Yarın öğle bir davete davetliyim ne yapacağım düşünüyorum karnım tok gideceğim kesinlikle
ama kahvaltı yok
Mesela öğlen kereviz ve tavuk yemişsin hiç ekmek gerektirmeyen bir yemek ben olsam yemezdim kıymalı yumurta olsa ekmeği ban diyeceğim de :)
Benimnasıl gidiyor yerleştin mi iyice
benim eşim yemek hastası önceden çok dikkat ederdik şimdi çocuklar oldu ne çıkarsa bahtına. Evde yemek yoksa kahvaltı ama çoğu zaman dışarıda yiyor
ama varya çok lezzetliydi evet iğrenç ortamlarda yapılıyor biliyorum duyuyorum görüyorum işte vazgeçemiyoruz bende çok fast food hastası eğilim ben lahmacun kumpir kebap falan liste uzar gider :)
büyük sabır ve irade gerektiriyor gerçekten biz yemek yemeği çok seviyoruz :)
çok beğendim
Kakaolu sütlü yumurta ne kız güzel menü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?