Yumurta ya kakao bir yemek kaşığı da süt attım
1 ay sonraya randevu verdiler canım benim senin kaşıntıların hafifledi mi
Ay nasıl birşey o öyle ne alaka :)Yumurta ya kakao bir yemek kaşığı da süt attım
Hadi bakalım. .Evet çok şükür yaa1 ay sonraya randevu verdiler canım benim senin kaşıntıların hafifledi mi
Ayrıca aşk acısı geçti mi
Çilek de vardı ya waffle gibi oldu biraz karbonat atıp kapağını kapadım baya şişti, çiçekleri arasına koyunca waffle yemişim gibi oldu tatlı tatliAy nasıl birşey o öyle ne alaka :)
Canim menu guzel ama bence yemeklerini bi tabak yerine kaşık hesabi yapmaya basla.... belki daha hizli kilo verebilirsin...Sabah 9.30
1 yumurta kakaolu sütlü , 5 6 tane küçük çilek, 1 salatalık, 1 kk köy peyniri, 5 fındık
Öğlen 13.30
1 tabak ıspanak yemeği, 2 parça ızgara tavuk
Akşam 17:30
1 tabak taze fasulye, 1 salatalık ,1 Kase domates çorbası. 2 bardak ayran
2lt su,
Aksama spor yapılacak aşağıdakiler yapınca yaptım diye Ayriyetten yazacagim
30 dk leslie + 15 dk bölgesel ,100 ip
Kaşık hesabı da yaptım ama benim tabağım küçük. Ispanak 6 7 kaşık taze fasulye 4 kaşıktıCanim menu guzel ama bence yemeklerini bi tabak yerine kaşık hesabi yapmaya basla.... belki daha hizli kilo verebilirsin...
Kaç kaşık yemeliyim sence yemeğe göre değişir miCanim menu guzel ama bence yemeklerini bi tabak yerine kaşık hesabi yapmaya basla.... belki daha hizli kilo verebilirsin...
Pilav 2 yk demisti diyetisyen ama ekmek olmayacak.... bakliyat ve sebze icin 12 yk demisti... tabii kilo verdikce 10 kaşiga düşürulebilir... ama ben bazen bakliyati hala 12 yk yiyorum... cunku spor cok yapiyorum 12 yk hakediyorum diye düşünüyorum....Kaç kaşık yemeliyim sence yemeğe göre değişir mi
Evde yemek hazırlıyordum kendime eşim geldi aşağıdsyım çocukları al biryere gideceğiz
Nereye geldik bilemezsiniz BURGER KING onlar yedi ve ben izledim üstüne karnım nasıl aç çok ısrar etti eşim bir ısırık hamburger 3-5 tane patates yedim
kızımı doğurmadan önce giydiğim pantolonlar öyle güzel oluyor ki üstüme ... çok mutlu oldum 58 olursam evlendiğim zamanki kilonun bile altında olacam .... zaten artık bidaha öyle herşeyi hunharca yemiyecem ... korumada bile dikkat edecem yazda geliyor yazın ben zaten kilo veriyorum burası çok sıcak oluyor buharlaşıyor insan hahahah
mucize gibi ama yıllarca diyet topiklerinde gezindim ilk defa bu kadar azimle sarıldım diyetime....
Canim ,LAydLiNe bilir onceki diyetlerimde de cok buyuk kacamaklar yapmazdim ama kilo veremezdim... bence benim insulin direncim vardi ben onu sabah ac karnina yapilan sporla kırdım..... olcu kavrami bu diyetimde var 10 en fazla 12 yk yedim yemeklerimde .. yemekleri 1 yk yag ile yapiyorum daha fazlasini asla koymuyorum...
Gercekten leptinin calismasi icin 4 saat ogun aralarinda bisey yenilmemeli canim....
Bide ben eskiden kuruyemisi abartiyordum simdi gerek duymadikca yemiyorum.. once evin icininde gezinirken dur bi badem yiyeyim diyordum . Şimdi oyle yapmiyorum..
Bugun kefirin yaninda kuru dut yiyeyim dedim sonra düşündüm ada sen bunu yersen bos yere sekerinle oynayacan kefir yeter dedim..
Akkattcim , ben kesinlille sabah sporuna bağlıyorum spordan sora doyma hissim artiyor yaptigim kahvalti bana yetiyor....
Bide bu diyetimde sekerli seyler tüketmedim yani cuma kilo verdim dur bi dilim kek yiyeyim demedim...
Aslinda ben artik diyetteyim demiyorum kendime saglikli besleniyorum diyorum....
Bak bugun evde bana gore yemek yok kalktim kendime menemen yapiyorum ..yani evdeki yemekten yiyeyim ne olacakta demiyorum....
Benim sana onerim 2 ogun bir ara yap ama 2 ogunun dolu dolu olsun az yersen acikirsin... birde yapabilirsen sabah sporu 30 dk ile basla...
İşte az eşyayla sade yaşamak. Marie kondonun derle topla rahatla kitabını okuyup gaza gelip ne var ne yok atıyorsun
Sanada masallah canim iyi gidiyorsun...Aynen ve o kıyafetlere girdikçe daha cok zayiflayasi geliyor insanin....Günüm vardı bugün. Kahvaltı yapıyoruz günümüzü o yüzden sabah kalktım hazırlandım çıktım evden giremedim buraya.
Hadi gözün aydın
Günüm vardı bugün kahvaltı olunca erken çıktım evden gelemedim.
Çok iyi yapmışsın canım sen mezun olacaksın inşallah bu hafta. Sonra nasılsa yersin
Ne güzel bir duygu ya. Bende eski kıyafetlerime girmeye başladım. Çok hoşuma gidiyor. Baya zayıfladın lafını duymaksa paha biçilemez
Çilek de vardı ya waffle gibi oldu biraz karbonat atıp kapağını kapadım baya şişti, çiçekleri arasına koyunca waffle yemişim gibi oldu tatlı tatli
Ayyy o benim esimde de var biz yukarı kati kullanmiyoruz depo yaptik resmen esim hicbisey atmiyot sakliyoruz hicte isimize yaramiyor kutularin icinde duruyor... sonucta tayin olabiliriz seneye o zaman bne var ne yok atacam herzaman boyle buyuk bir ev bulamam ki.... aslinda yük ediyoruz kendimize..Benimde ihtiyacım var o gaza. Lazım olur mu acaba diye saklıyorum. Sonra lazım olmuyor atıyorum. Ama herşey gereksiz yere bikaç sene bekliyor atılmak için
Afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.20
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesilik
2 yk patlican kozlenmis salatasi
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
Aksam 17.30
Menemen
5 yeşil zeytin
1 dilimden küçük beyaz peynir
1 adet kizarmis form ekmek
Yeşillik
2.5 lt su içildi..LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapıldı
Öğleden sonra
60 dk cardio yürüyüş yapıldı
Geldim canım
Aksam az olmus ama menu guzel ... bu hafta mezuniyet yakin mi ?Bugünkü menüm
Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir
Öğlen 15:30
5 adet fırında tavuk baget
Akşam 19:45
1 çay bardağı kefir
2 lt su içildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?