Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim menu guzel ama bence yemeklerini bi tabak yerine kaşık hesabi yapmaya basla.... belki daha hizli kilo verebilirsin...

Kaç kaşık yemeliyim sence yemeğe göre değişir mi
Pilav 2 yk demisti diyetisyen ama ekmek olmayacak.... bakliyat ve sebze icin 12 yk demisti... tabii kilo verdikce 10 kaşiga düşürulebilir... ama ben bazen bakliyati hala 12 yk yiyorum... cunku spor cok yapiyorum 12 yk hakediyorum diye düşünüyorum....

madamhd @gulenyuzumsunsen kızlar iyi misiniz yoksunuz ortalıklarda?

Günüm vardı bugün. Kahvaltı yapıyoruz günümüzü o yüzden sabah kalktım hazırlandım çıktım evden giremedim buraya.

ada81
Hasta oldum canım bugun
Cok buyuk strestı ustumde yaa

Hadi gözün aydın

madamhd canım sen nerelerdesin ?

Günüm vardı bugün kahvaltı olunca erken çıktım evden gelemedim.

Çok iyi yapmışsın canım sen mezun olacaksın inşallah bu hafta. Sonra nasılsa yersin

Ne güzel bir duygu ya. Bende eski kıyafetlerime girmeye başladım. Çok hoşuma gidiyor. Baya zayıfladın lafını duymaksa paha biçilemez

Temel nokta bunlar işte. En önemlisi porsiyon kontrolü. Yani sağlıklı beslenmek tek başına yeterli değil sağlıklı şeyleri fazla tüketince de kilo alırsın.

Sanada masallah canim iyi gidiyorsun...Aynen ve o kıyafetlere girdikçe daha cok zayiflayasi geliyor insanin....

Benimde ihtiyacım var o gaza. Lazım olur mu acaba diye saklıyorum. Sonra lazım olmuyor atıyorum. Ama herşey gereksiz yere bikaç sene bekliyor atılmak için
Ayyy o benim esimde de var biz yukarı kati kullanmiyoruz depo yaptik resmen esim hicbisey atmiyot sakliyoruz hicte isimize yaramiyor kutularin icinde duruyor... sonucta tayin olabiliriz seneye o zaman bne var ne yok atacam herzaman boyle buyuk bir ev bulamam ki.... aslinda yük ediyoruz kendimize..

Bugün menü
Sabah 10.20
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesilik
2 yk patlican kozlenmis salatasi
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir

Aksam 17.30
Menemen
5 yeşil zeytin
1 dilimden küçük beyaz peynir
1 adet kizarmis form ekmek
Yeşillik

2.5 lt su içildi.. LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapıldı

Öğleden sonra
60 dk cardio yürüyüş yapıldı

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…