Kolay gelsin canım . Ben yine bugün çok üşüyorum yorganın altından çıkamadım her işim duruyorhadi ben temizliğe geçiyorum görüşürüz uğrarım
Kimmiş o
Kanına bi baktıraydın anlardık niye üşüyorsunKolay gelsin canım . Ben yine bugün çok üşüyorum yorganın altından çıkamadım her işim duruyor
Teşekkür ederim canım çörekotu yağı geldi aklıma azaldı birazcanım mide yanmasında uzman olarak şunu önerebilirim , bir tutam dereotu çiğne yut iyi geliyor.. bide karbonatlı suda mideyi rahatlatıyor... belkide biliyorsundur
Aynen öyle dün sağlık ocağına gittim kızı götürünce kan vereyim diye ve aldıramadım eşimin çok acil işi vardı acele ettik , hava da soğuktu bizi bırak git diyemedim . Öyle sinir oldum geldim ama Ramazan diye seslenmedimKanına bi baktıraydın anlardık niye üşüyorsun
Yaa tüh en fazla 15 dakika sürerdi ama ramazanda kimse yokmuştur o kadar da sürmezdi aslında. Hayırlısı bakalım. Keşke annenler falan geldiğinde gitseydin.Aynen öyle dün sağlık ocağına gittim kızı götürünce kan vereyim diye ve aldıramadım eşimin çok acil işi vardı acele ettik , hava da soğuktu bizi bırak git diyemedim . Öyle sinir oldum geldim ama Ramazan diye seslenmedim
Keşke 15 dk sürse de benimde biraz içim soğusaydı, en fazla 5 dk sürerdi ama bişi diyemedimYaa tüh en fazla 15 dakika sürerdi ama ramazanda kimse yokmuştur o kadar da sürmezdi aslında. Hayırlısı bakalım. Keşke annenler falan geldiğinde gitseydin.
Sağlık olsun bakalım. Dün arkadaşın durumunda şu resmi gördüm durumu özetliyorKeşke 15 dk sürse de benimde biraz içim soğusaydı, en fazla 5 dk sürerdi ama bişi diyemedim
benim bunu yapmam mümkün değil canım eve sokmama yapmama gibi bi olayım mümkün değil olamaz bi kere eşim kilo vermemi istemiyorverme boşver der bana ama dikkat etmeye çalışıcam
ayın 14 üne randevu aldım bu sefer büyük hastaneden aldım saat sıkıntısı yok giderim muhtemelen
menülerimi tam düzene sokamadım ben de farkındayım ramazanda çok zorlanıyorumpide konusunda kesin kararlıyım ama bi dahaben almicam evden biri alırsa da yemicem söz
Aklıma çok komik birşey geldi aramızda meğer ünlü varmış bir türlü kilo veremiyormuş aramıza katılmış ama sırf motive olmak için
Kolay gelsin canım . Ben yine bugün çok üşüyorum yorganın altından çıkamadım her işim duruyor
Nasıl gidiyor canım?Herkese günaydın sahura kalkamadım yaaa uyandım geri yattım kalkınca saat 4 buçuktu.of of
Doktoru ertelemen iyi olmamış canım sakın bir daha ki tarihi erteleme lütfen. Kilona göre sahurda az yemişsin ama yememen gereken şeyler yemişsin. Totalde yediklerinin miktarı az ama sağlıksız yiyecekler. Evdekilerin kiloları nasıl? Mesela eşin kaç kilo? Çocukların kilosu nasıl?kızlar ben bugün doktora gidemedim yetişmedi ikizlerin aşısı vardı yetişmezdi de zaten çünkü semt polikliniği olduğu için saat 10 dan önce gitmem gerekiyor saat 10'dan sonra kan almıyorlar
dünkü menüm
sahur
5-6 tane yaprak sarma 1 tane biber dolması 1 kase cacık
iftar
domates soslu sebze sote
yoğurt
2-3 kaşık mantı
pide
2 hurma
şu pideye direnemiyorum ben yaa
ara öğün yapamadım uyudum çünkü 9 buçukta suyu da az içtim ama sahurda 2 ltye tamamladım
Önceden alıntılamışım yine çıktı karşımaiftar öncesi zor olur mu ki bildirim sonra kalır bildirimde bulunmadı yazılır boş yere ortalama düşer. Emin olamadım
Görünüyor canımResmim görünüyor mu
Allaha şükür çok iyi kaptanım senin nasıl gidiyor?Nasıl gidiyor canım?
Doktoru ertelemen iyi olmamış canım sakın bir daha ki tarihi erteleme lütfen. Kilona göre sahurda az yemişsin ama yememen gereken şeyler yemişsin. Totalde yediklerinin miktarı az ama sağlıksız yiyecekler. Evdekilerin kiloları nasıl? Mesela eşin kaç kilo? Çocukların kilosu nasıl?
Önceden alıntılamışım yine çıktı karşıma
Görünüyor canım
Allaha şükür çok iyi kaptanım senin nasıl gidiyor?
Hımmm iyi bir hayal gücü olabilir neden olmasın sonuçta buraya herkes üye olabiliyor
Biz de onu zayıflatıyormuşuz sonra takımca ünlü oluyormuşuz
AminnnnDolar bugünde koşuyor insan biraz durur dinlenir ... çocuğum yok diye üzülüyorum ama zorlaşan hayat şartlarını da göz ardı edemiyorum.Çok şükür karı koca çalışıyoruz geçiniyoruz ama kiradaki asgari ücretli çocuklu ne yapsın..
Bu mübarek ramazan gününde rabbimden dilerim kimse işsiz kalmasın, kimse maddi zorluk çekmesin , evladına istediği ne varsa alabilsin..Sen büyüksün Allahım ülkemizi en kısa zamanda refaha çıkart..Amin
Cok sükür daha iyi ,yarin gider artik krese ilgilenecek gücüm yok tv nin basinda kaldiGeçmiş olsun canım. Dün alıntılamıştım. Burada kalmış. Şimdi nasıl iyi mi?
Bu ramazan iyi geldi bize maşallah.
Canım tam emin olamıyorum. Ama oruç tutanların hepsi mutlaka perşembe iftardan önce bir tartılsın. Bir de cuma günü iftara 2 saat kala tartılsın. Çünkü son liste saatiyle benim iftar saatim aynı zamana denk geliyor. Eğer 2 saat öncesine kadar herkes bildirim yapmış olursa cumayı baz alırız. Bildirim yapamayan olursa perşembeyi baz alırız.
İftarın olmamış canım. Su çok az.
Suyun çok az olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?