Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım mide yanmasında uzman olarak şunu önerebilirim , bir tutam dereotu çiğne yut iyi geliyor.. bide karbonatlı suda mideyi rahatlatıyor... belkide biliyorsundur
Teşekkür ederim canım çörekotu yağı geldi aklıma azaldı biraz

Kanına bi baktıraydın anlardık niye üşüyorsun
Aynen öyle dün sağlık ocağına gittim kızı götürünce kan vereyim diye ve aldıramadım eşimin çok acil işi vardı acele ettik , hava da soğuktu bizi bırak git diyemedim . Öyle sinir oldum geldim ama Ramazan diye seslenmedim

Yaa tüh en fazla 15 dakika sürerdi ama ramazanda kimse yokmuştur o kadar da sürmezdi aslında. Hayırlısı bakalım. Keşke annenler falan geldiğinde gitseydin.

Şu an senin sağlığın için zayıflaman gerekiyor canım. Eşinin istememesi güzel bir şey. Seni her halinle seviyor demek ki ama önemli olan sağlık diye düşünüyorum. O zaman senin daha iradeli olman lazım. Bu ramazan sık dişini seneye inşallah yersin pide öyle düşün.

Aklıma çok komik birşey geldi aramızda meğer ünlü varmış bir türlü kilo veremiyormuş aramıza katılmış ama sırf motive olmak için

Hımmm iyi bir hayal gücü olabilir neden olmasın sonuçta buraya herkes üye olabiliyor

Biz de onu zayıflatıyormuşuz sonra takımca ünlü oluyormuşuz

Herkese günaydın sahura kalkamadım yaaa uyandım geri yattım kalkınca saat 4 buçuktu.of of
Nasıl gidiyor canım?
Doktoru ertelemen iyi olmamış canım sakın bir daha ki tarihi erteleme lütfen. Kilona göre sahurda az yemişsin ama yememen gereken şeyler yemişsin. Totalde yediklerinin miktarı az ama sağlıksız yiyecekler. Evdekilerin kiloları nasıl? Mesela eşin kaç kilo? Çocukların kilosu nasıl?
iftar öncesi zor olur mu ki bildirim sonra kalır bildirimde bulunmadı yazılır boş yere ortalama düşer. Emin olamadım
Önceden alıntılamışım yine çıktı karşıma
Resmim görünüyor mu
Görünüyor canım

Allaha şükür çok iyi kaptanım senin nasıl gidiyor?

Hımmm iyi bir hayal gücü olabilir neden olmasın sonuçta buraya herkes üye olabiliyor

Biz de onu zayıflatıyormuşuz sonra takımca ünlü oluyormuşuz

Dimi zamanında binlerce diyetisyene para döküştür sonuç alamamıştır Gelmiş 13 cü takımda zayıflamıştır
Bi zahmet bizide ünlü yapsın :)

Dolar bugünde koşuyor insan biraz durur dinlenir ... çocuğum yok diye üzülüyorum ama zorlaşan hayat şartlarını da göz ardı edemiyorum.Çok şükür karı koca çalışıyoruz geçiniyoruz ama kiradaki asgari ücretli çocuklu ne yapsın..
Bu mübarek ramazan gününde rabbimden dilerim kimse işsiz kalmasın, kimse maddi zorluk çekmesin , evladına istediği ne varsa alabilsin..Sen büyüksün Allahım ülkemizi en kısa zamanda refaha çıkart..Amin

Aminnnn

Cok sükür daha iyi ,yarin gider artik krese ilgilenecek gücüm yok tv nin basinda kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…