- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Azlıktan ziyade şehriyenin yerine protein içerikli bir şey yiyebilirdin. Biliyorsun ki o da karbonhidrat yerine geçiyor. Ya da onun yanına protein ekleyebilirdin.
anladım piki :) karbonhidrat diye az yedim zaten şehriyeden daha çok suyundan
Ya listem uzun ama fazla bişi yok demi kızlar
iftar öncesi zor olur mu ki bildirim sonra kalır bildirimde bulunmadı yazılır boş yere ortalama düşer. Emin olamadımBenim de aklıma gelmedi değil. Ne dersin yapalım mı?
Olsun Allah yardım eder inşallah bir şekilde belki bende Ada abla gibi 12 1de yiyip yatarım kalkamama ihtimali olur diye
Sahurun çok güzel
İftar miktarlar az ama birazcık karışık olmuş canım
Kıymalı pide salata ayran gibi olabilseymiş sağlıklı ve dengeli olurmuş .
İrmik tatlısına hiç girmiyorumafiyet olsun yarın daha güzel olur inşallah
bende merak ediyorum ama bence Cuma olmalı çünkü bir gün bir gündür .. 100 gr da olsa gider bence ..iftardan önce 17 gibi herkes bildirim yapabilir diye düşünüyorum
Evet böylesi güzel bence..
ama neden ramazanda
paylaşım alanına ekleme süresi uzatılmıyor sizin açınızdan kolaylığı için böyle zor gerçekten.
Oylama yapsak mı
Benim de aklıma gelmedi değil. Ne dersin yapalım mı?
ev doktoru böbrek taşlarını aldırman gerekiyor demişti küçük varmış önemsemedi şimdi hala uyuyor ısrar edeceğim gitain diye canım benim dün epey hem kendi hem ben okudukCanim esinin agriyan yerine elime koy ve ya Safi cek bol bol ama suyu ihmal etmemesi lazim,benim arkadasimin kocasi bi senesi acillik oldu oruc tutarken su icmedigi icin böbrekler iflas etti Allah korusun bu isin sakasi yok cok agrisi varsada doktora gitsin ve yarin niyetlenmesin
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
Cook gecmis olsun canim ..Rabbim sifa versin.
birşey olduğu kesin basit mide Bulantısı değil gibiBanada safra kesesi gibi geldi benim enistem boyle olmustu... acile gittiler safra kesesi iltihaplanmis alinmasi gerekiyormus....adam rahat yaaa aldirmadi hala....
aynenBence erkeklerin aci eşikleri cok düşük... benimde esimde bi hasta olsun amannn ne nazlar offf offf... kızım yapmadi o kadar naz...
şuanda en zayıf benim evet bana pek kimsenin yaklaşacağını sanmıyorum zaten hedefini o kadar aşağıda tutanda yok M merve4416 dan başkatatile gidecektin değil mi, en kısa zamanda verirsin arkadaşım sen.
çok güzel önerilerde bulunmuş arkadaşlar. Telefonuna yarım saatte bir alarm kurabilirsin..
iftar bana az geldi canım, bir parça et yada bir tabak baklagil olsa daha iyi olurdu.
her fincan kahve ile bir büyük bardak su vücuttan atılıyor. Yani onları içtikçe daha çok su içmen gerekiyor canım.
şu an takımın en zayıfı mısın?
geçmiş olsun canım, gece iyi uyudu mu?
çok geçmiş olsun canım. Taş problemi olanların sık sık su içmesi gerekmiyor mu?
az yemişsin gibi ama şehriye derken salata gibi mi oda epey yedirir belli ki tepeleme bir tabak yedinSahur
2 dilim peynir
domates salata
kepekli ekmek 2 dilim çok inceydi çünkü
şekersiz çay
iftar
1 tabak şehriye
salata
ara
tarçınlı süt
su toplasan 4 bardaktır
onu çözebilen yoktur herhalde
Oh ohh revaniler aferim afiyet olaun güncel kilon ne arkadaşım şuanda senle yarışacağım gibi görünüyor birine takılmam kızdırmam lazım :)07 sali
Sahur
2 yemek kaşığı Menemen
salatalık
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
ara
bir elma
Bir avuç fındık
iftar
bir kepçe çorba
etli patlıcan yemeği
2 Dilim Ekmek
semizotu salatası
ara
bir küçük fincan leblebi ağırlıklı Kuruyemiş
Bir de serçe parmak kalınlığında ve boyunda haşhaşlı revani
şu 1 buçuk. lt anca olmuştur
iftar öncesi zor olur mu ki bildirim sonra kalır bildirimde bulunmadı yazılır boş yere ortalama düşer. Emin olamadım
ev doktoru böbrek taşlarını aldırman gerekiyor demişti küçük varmış önemsemedi şimdi hala uyuyor ısrar edeceğim gitain diye canım benim dün epey hem kendi hem ben okuduk
Sağlık çok çok önemli biraz midemiz bulansın hayat zindan oluyor rabbim tüm hastalara şifa versin amin
birşey olduğu kesin basit mide Bulantısı değil gibi
aynenbende annelik yapıyorum o zamanlar da yazık :)
şuanda en zayıf benim evet bana pek kimsenin yaklaşacağını sanmıyorum zaten hedefini o kadar aşağıda tutanda yok M merve4416 dan başka
Her halükarda suyu 2 lt en az içmesi lazım ama özellikle böbrek sorunu olanların tabi daha fazla içmesi lazım
az yemişsin gibi ama şehriye derken salata gibi mi oda epey yedirir belli ki tepeleme bir tabak yedin
he he de geç annelik yap
Oh ohh revaniler aferim afiyet olaun güncel kilon ne arkadaşım şuanda senle yarışacağım gibi görünüyor birine takılmam kızdırmam lazım :)
Aaaaa bi de çorba mıydı o? O zaman hiç olmamış canım. Şehriye yazınca ben de pilavı zannettim. Çok az olmuş o zaman iftarın. Doydun mu?
Anka oylama iyi fikir oylamaya sunsak 1 gundur 1 gundur bence bi gunde eksiye dusen cok kisi olur... cuma gunu kaptanlarin bildirim saatini değiştirseler super olur...iftar öncesi zor olur mu ki bildirim sonra kalır bildirimde bulunmadı yazılır boş yere ortalama düşer. Emin olamadım
olabilir canımOylama yapsak mı
kızlar ben bugün doktora gidemedim yetişmedi ikizlerin aşısı vardı yetişmezdi de zaten çünkü semt polikliniği olduğu için saat 10 dan önce gitmem gerekiyor saat 10'dan sonra kan almıyorlar
dünkü menüm
sahur
5-6 tane yaprak sarma 1 tane biber dolması 1 kase cacık
iftar
domates soslu sebze sote
yoğurt
2-3 kaşık mantı
pide
2 hurma
şu pideye direnemiyorum ben yaa
ara öğün yapamadım uyudum çünkü 9 buçukta suyu da az içtim ama sahurda 2 ltye tamamladım
Sağol canım ❤listen uzun ama çeşitlilik güzel bence iyi porsiyonlamışsın
Doktora gidememen kötü olmuş.kızlar ben bugün doktora gidemedim yetişmedi ikizlerin aşısı vardı yetişmezdi de zaten çünkü semt polikliniği olduğu için saat 10 dan önce gitmem gerekiyor saat 10'dan sonra kan almıyorlar
dünkü menüm
sahur
5-6 tane yaprak sarma 1 tane biber dolması 1 kase cacık
iftar
domates soslu sebze sote
yoğurt
2-3 kaşık mantı
pide
2 hurma
şu pideye direnemiyorum ben yaa
ara öğün yapamadım uyudum çünkü 9 buçukta suyu da az içtim ama sahurda 2 ltye tamamladım
Kızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle
Kızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle
Sahurda emzirirken sütüm azdı tutmadım bu gün.Geçmiş olsun canım. Niyetli misin?
Sağol canım.aynen ağrı yanma ne ararsan varAllah Allahgeçmiş olsun canım ya. Nasıl bir rahatsızlık var ki ağrı mı kramp gibi bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?