Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben bugün doktora gidemedim yetişmedi ikizlerin aşısı vardı yetişmezdi de zaten çünkü semt polikliniği olduğu için saat 10 dan önce gitmem gerekiyor saat 10'dan sonra kan almıyorlar

dünkü menüm

sahur
5-6 tane yaprak sarma 1 tane biber dolması 1 kase cacık

iftar
domates soslu sebze sote
yoğurt
2-3 kaşık mantı
pide
2 hurma

şu pideye direnemiyorum ben yaa

ara öğün yapamadım uyudum çünkü 9 buçukta suyu da az içtim ama sahurda 2 ltye tamamladım

Olsun Allah yardım eder inşallah bir şekilde belki bende Ada abla gibi 12 1de yiyip yatarım kalkamama ihtimali olur diye

Böyle de tutarım sorun yok hava serin çok şükür fazla susamam sanırım.

Aslında o kadar karışık değil tabağımı görsen gülerdin yazıya dökünce karışık gibi duruyor. İki kaşık pilav (belki o kadar bile yoktur) üstüne 1 kaşık musakka koydum. Etli patatesli yemek vardı. Tabağıma 1 minik patatesle1 minik et koydum sadece.
Akşam görümcemdeydik. Evde olunca kendimize tatlı yapmıyorum ama misafirlikte olunca görünce dayanamıyorum bi de diyetisyen sütlü tatlı yiyebilirsin demişti ya ona güvendim

bende merak ediyorum ama bence Cuma olmalı çünkü bir gün bir gündür .. 100 gr da olsa gider bence ..iftardan önce 17 gibi herkes bildirim yapabilir diye düşünüyorum

Cuma daha iyi ama herkesin son ana bırakmadan paylaşım yapması lazım kendine güvenmeyen perşembe yapsın bildirimi.

Evet böylesi güzel bence..
ama neden ramazanda
paylaşım alanına ekleme süresi uzatılmıyor sizin açınızdan kolaylığı için böyle zor gerçekten.

Bende bunu düşünmüştüm. Sonuçta çoğu kişi oruç tutuyor.

Oylama yapsak mı

Benim de aklıma gelmedi değil. Ne dersin yapalım mı?

Bence de oylama başlatın.

ev doktoru böbrek taşlarını aldırman gerekiyor demişti küçük varmış önemsemedi şimdi hala uyuyor ısrar edeceğim gitain diye canım benim dün epey hem kendi hem ben okuduk
Sağlık çok çok önemli biraz midemiz bulansın hayat zindan oluyor rabbim tüm hastalara şifa versin amin
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
Cook gecmis olsun canim ..Rabbim sifa versin.
Banada safra kesesi gibi geldi benim enistem boyle olmustu... acile gittiler safra kesesi iltihaplanmis alinmasi gerekiyormus....adam rahat yaaa aldirmadi hala....
birşey olduğu kesin basit mide Bulantısı değil gibi
Bence erkeklerin aci eşikleri cok düşük... benimde esimde bi hasta olsun amannn ne nazlar offf offf... kızım yapmadi o kadar naz...
aynen bende annelik yapıyorum o zamanlar da yazık :)
şuanda en zayıf benim evet bana pek kimsenin yaklaşacağını sanmıyorum zaten hedefini o kadar aşağıda tutanda yok M merve4416 dan başka
Her halükarda suyu 2 lt en az içmesi lazım ama özellikle böbrek sorunu olanların tabi daha fazla içmesi lazım
Sahur
2 dilim peynir
domates salata
kepekli ekmek 2 dilim çok inceydi çünkü
şekersiz çay

iftar
1 tabak şehriye
salata

ara
tarçınlı süt

su toplasan 4 bardaktır
az yemişsin gibi ama şehriye derken salata gibi mi oda epey yedirir belli ki tepeleme bir tabak yedin
onu çözebilen yoktur herhalde
he he de geç annelik yap
Oh ohh revaniler aferim afiyet olaun güncel kilon ne arkadaşım şuanda senle yarışacağım gibi görünüyor birine takılmam kızdırmam lazım :)

yok şehriye çorbası suyundan çok şehriyesinden az yedim

Aaaaa bi de çorba mıydı o? O zaman hiç olmamış canım. Şehriye yazınca ben de pilavı zannettim. Çok az olmuş o zaman iftarın. Doydun mu?

evet çorbaydı doydum yetti yetmeli :) iftarda az yemek gibi huyum var zaten çok yedim mi uyku yapıyor sahura kalkmak zorlaşıyor

iftar öncesi zor olur mu ki bildirim sonra kalır bildirimde bulunmadı yazılır boş yere ortalama düşer. Emin olamadım
Anka oylama iyi fikir oylamaya sunsak 1 gundur 1 gundur bence bi gunde eksiye dusen cok kisi olur... cuma gunu kaptanlarin bildirim saatini değiştirseler super olur...

Oylama yapsak mı
olabilir canım

Olmamış canım ya
Sahurda iki yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık daha güzel olur senin için ...
pirinç yememelisin..
Dolmalar olmasa mantı seviyeli kalmış diyebilirdim ama onlar da hepsi bi arada olmamış .

AkşAm bi kase çorba
1 kase yoğurt
Bol salata
Bu üçü kesinlikle menülerinde olsun her akşam nacizane fikrim...
Yanına 10 küsür kaşık bi zeytin yağlı,
Ve ya bi et yemeği olursa hem sağlıklı olur hemde kilonu verirsin canım Zamanla daha güzel olacak inşallah
listen uzun ama çeşitlilik güzel bence iyi porsiyonlamışsın
Sağol canım ❤

Son düzenleme:
Doktora gidememen kötü olmuş.
Sahurda pirinçli olduğu için sarma dolma uygun değil canım. Yerine yumurta peynir yoğurt tercih edebilirsin.
Ben de pizzaya dayanamıyorum, her Cuma akşamı mutlaka pizza yerdik. Diyete başladım ama Ben dayanamıyorum hala pizzaya devam. Baktım olacak gibi değil, eşimle konuştum. Kilo vermemi istiyorsan lütfen eve yasaklı şeyler sokma diye. Demem o ki, eğer kilo vermek istiyorsak ve dayanamadığımız şeyler varsa eve sokmamanı öneriyorum. Pide de öyle.
Mantı da.

Kızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle

Allah Allah geçmiş olsun canım ya. Nasıl bir rahatsızlık var ki ağrı mı kramp gibi bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…