Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hımmm iyi bir hayal gücü olabilir neden olmasın sonuçta buraya herkes üye olabiliyor

Biz de onu zayıflatıyormuşuz sonra takımca ünlü oluyormuşuz
En çok ankayı sevdim aslında kimliğimi açıklamayacaktım ama ankaya bütün Türkiye önünde teşekkür etmek için açıklıyorum diye her gün ana haberlere çıkarmış

Kızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle
benimde bir zamanlar böyle birşey olmuştu ne yediğimi hatırlamıyorum ama muhtemelen gaz sancısıydı çok çok rahatsız oldum yerlerde süründüm ağladım midem falan bulanmıştı sıcak su torbası iyi gelmişti şimdi nasılsın tuvalete çıkmak iyi gelir
Aklıma çok komik birşey geldi aramızda meğer ünlü varmış bir türlü kilo veremiyormuş aramıza katılmış ama sırf motive olmak için
Eyvah ifşa oldum

dolma yapacaktım ama pirinç bitmiş evde hep bulgur kullandığımız için pirinci farketmemişim ... üsendim markete gitmeye fırında tavuk ve makarna yapacam....

Kolay gelsin canım . Ben yine bugün çok üşüyorum yorganın altından çıkamadım her işim duruyor
sağol canım , sen bi tahlil yaptır demir yada trioid düşüklüğü üşemeye sebep olurmuş...
ay bizlerde okuya okuya uzman olduk hahahahaaile hekimi sen bunları nerden okuyorsun diyor

Seda Sayan 1,70 ten fazladır bence sen Şakira olabilirsin hem boyun uyuyor hem yaban ellerdesin

Arkadaşlar nette bilgi bulmadım ama kusura bakmayın on onbeş gündür büyük tuvaletimi yaptıktan sonra inanılmaz karın ağrısı yaşıyorum beş dakika falan sürüyor bacaklarım titriyor sonra geçiyor neden kaynaklanabilir? Acı yemiyorum, son günlerde zeytinyağı fazla tüketiyoruz salata ama ondan olacağını sanmam

amin canım herşey çok pahalandı...Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…