En çok ankayı sevdim aslında kimliğimi açıklamayacaktım ama ankaya bütün Türkiye önünde teşekkür etmek için açıklıyorum diye her gün ana haberlere çıkarmış
Hımmm iyi bir hayal gücü olabilir neden olmasın sonuçta buraya herkes üye olabiliyor
Biz de onu zayıflatıyormuşuz sonra takımca ünlü oluyormuşuz
MAntı al haşla kendine de karnabahar haşla yoğurtla ye ohh missBen zorlandım bugün biraz. Akşama da yemek yok. İşten sonra önce markete uğrayıp sonra yemek yapacağım. O biraz düşündürüyor beni. Zor olacak.
benimde bir zamanlar böyle birşey olmuştu ne yediğimi hatırlamıyorum ama muhtemelen gaz sancısıydı çok çok rahatsız oldum yerlerde süründüm ağladım midem falan bulanmıştı sıcak su torbası iyi gelmişti şimdi nasılsın tuvalete çıkmak iyi gelirKızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle
Eyvah ifşa oldumAklıma çok komik birşey geldi aramızda meğer ünlü varmış bir türlü kilo veremiyormuş aramıza katılmış ama sırf motive olmak için
benimde bir zamanlar böyle birşey olmuştu ne yediğimi hatırlamıyorum ama muhtemelen gaz sancısıydı çok çok rahatsız oldum yerlerde süründüm ağladım midem falan bulanmıştı sıcak su torbası iyi gelmişti şimdi nasılsın tuvalete çıkmak iyi gelir
Eyvah ifşa oldum
Aynı şeyi ben yazmıştım geçenlerde aramızda ünlü varmıdır acaba niyeDİYOSUN
kaptana soralım belki haberi vardır ..
MAntı al haşla kendine de karnabahar haşla yoğurtla ye ohh miss
sağol canım , sen bi tahlil yaptır demir yada trioid düşüklüğü üşemeye sebep olurmuş...Kolay gelsin canım . Ben yine bugün çok üşüyorum yorganın altından çıkamadım her işim duruyor
Aynı şeyi ben yazmıştım geçenlerde aramızda ünlü varmıdır acaba niyehalbuki bendim o ünlü gizledim kendimi
Ben Seda Sayan ayol tanımadınız mı
Günnnaaayyydııın. Hoşşlgelllddinizzzzzzz
Ay senin için Gülşen olurum kız eski şarklılarından da söylerim sesim yanıktır patlatayım mı bir şarkıbne Gülşen diye hayal etmiştim minyon tipliyim deyince
benimde arkadaşın durumunda vardı hahahahSağlık olsun bakalım. Dün arkadaşın durumunda şu resmi gördüm durumu özetliyor
Eki Görüntüle 2266468
Seda Sayan 1,70 ten fazladır bence sen Şakira olabilirsinAynı şeyi ben yazmıştım geçenlerde aramızda ünlü varmıdır acaba niyehalbuki bendim o ünlü gizledim kendimi
Ben Seda Sayan ayol tanımadınız mı
Günnnaaayyydııın. Hoşşlgelllddinizzzzzzz
benimde arkadaşın durumunda vardı hahahahbiz aynen böyleyiz eşim gelir böyle yatar
amin canımDolar bugünde koşuyor insan biraz durur dinlenir ... çocuğum yok diye üzülüyorum ama zorlaşan hayat şartlarını da göz ardı edemiyorum.Çok şükür karı koca çalışıyoruz geçiniyoruz ama kiradaki asgari ücretli çocuklu ne yapsın..
Bu mübarek ramazan gününde rabbimden dilerim kimse işsiz kalmasın, kimse maddi zorluk çekmesin , evladına istediği ne varsa alabilsin..Sen büyüksün Allahım ülkemizi en kısa zamanda refaha çıkart..Amin
Ay senin için Gülşen olurum kız eski şarklılarından da söylerim sesim yanıktır patlatayım mı bir şarkı
Sağlık olsun bakalım. Dün arkadaşın durumunda şu resmi gördüm durumu özetliyor
Eki Görüntüle 2266468
Benim eşim iftara yakın geliyor yatmaya gidiyor ben çocukları atıyorum tepesinebenimde arkadaşın durumunda vardı hahahahbiz aynen böyleyiz eşim gelir böyle yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?