Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim bunu yapmam mümkün değil canım eve sokmama yapmama gibi bi olayım mümkün değil olamaz bi kere eşim kilo vermemi istemiyor verme boşver der bana ama dikkat etmeye çalışıcam

ayın 14 üne randevu aldım bu sefer büyük hastaneden aldım saat sıkıntısı yok giderim muhtemelen

menülerimi tam düzene sokamadım ben de farkındayım ramazanda çok zorlanıyorum pide konusunda kesin kararlıyım ama bi dahaben almicam evden biri alırsa da yemicem söz

Kızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle

çok geçmiş olsun canım .. 1 bardak soğuk sütü 3 yudumda iç mideye iyi geliyor

Kızlar benim midem hala çok kötü. Dün kuru fasulye yapmıştım pişmemiş 2-3 kaşık yemiştim ondan oldu galiba pideye benzemiyor daha önce hiç olmamıştım böyle
yanmana biraz karbonatlı su , veya maden suyu, soğuk süt , havuç suyu , sakız iyi geliyor birini dene canım geçmiş olsun

canım akşam iftarda 2 dilim ekmek fazla... leblebi nohutgillerden şişkinlik yapar bide revani yerine keşke hurma yeseydin...

canım , yaprak sarma ve biber dolması pirinçliydi sahurda tercih etmesen daha iyi olurdu seni çabuk acıktırır... akşam pide ne kadar yedin bilmiyorum ona yorum yapamadım

Tatile gidip döndüm canım. O yüzden kilo aldım. Şimdi dikkat ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…