- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
amin canımherşey çok pahalandı...Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
bide süzüle süzüle dans edersin hala bu sözün aklımda aklıma geldikçe gülümsüyorumAy senin için Gülşen olurum kız eski şarklılarından da söylerim sesim yanıktır patlatayım mı bir şarkı
bağırsak önemli canım ihmal etme bir dr git mutlaka... kabızlık yaşıyormusun ?Arkadaşlar nette bilgi bulmadım ama kusura bakmayın on onbeş gündür büyük tuvaletimi yaptıktan sonra inanılmaz karın ağrısı yaşıyorum beş dakika falan sürüyor bacaklarım titriyor sonra geçiyor neden kaynaklanabilir? Acı yemiyorum, son günlerde zeytinyağı fazla tüketiyoruz salata ama ondan olacağını sanmam
bağırsak önemli canım ihmal etme bir dr git mutlaka... kabızlık yaşıyormusun ?
benimki aynı resimdeki gibi sanki evde bir o oruç tutuyor... evliliğimizin ilk iki yılında ramazanın ilk günü tartışıyordum eşimle ama şimdi saldım artık ne yaparsa yapsın... haa ben kendi kendime tartışıyordum adamın umrunda değil koltuğa yatıyordu cevap bile vermiyordu oruç fena çarpıyor onu...Bizim kiyle görüşemiyoruz haftaya görüşcez oruçlu hali nasıldı unuttum :)
hımm bi ara bağırsakta da uzmanlık yaptım ne var ne yok okumuştumHayır canım aksine ishalimbağırsaklarım hızlı çalışır
hımm bi ara bağırsakta da uzmanlık yaptım ne var ne yok okumuştumo yüzden yanlış bilgi verip seni korkutmayayım ama mutlaka bi dr git canım
iyi yapıyorsun valla , benimkide kızı bana gönderiyor kızımında maşallahı var hiç susmuyor anam ne çok konuşuyor vıdı vıdı anasına çekmişBenim eşim iftara yakın geliyor yatmaya gidiyor ben çocukları atıyorum tepesine
evet bende onu diyecektim .. ama basit bir üşütmede olabilir...huzursuz bağırsak sendromu okudum ama pek bişi anlamadım :) bakalım bir süre daha geçmezse giderim doktora
iyi yapıyorsun valla , benimkide kızı bana gönderiyor kızımında maşallahı var hiç susmuyor anam ne çok konuşuyor vıdı vıdı anasına çekmiş
evet bende onu diyecektim .. ama basit bir üşütmede olabilir...
ama çok konuşuyor canım , bazen bizim kafa iptal oluyor ne dediğini cidden duymadığım zaman oluyorBen severim öyle minnoş küçük konuşkan kızları , benimde yeğenim var bayılıyorum ona :)
dur gelmesin günü geçti değil mi bi test yaptın mı ?Reglimde gelmiyor nerem düzgün diyesim geldi :) birgün umutlu bir gün umutsuz geçiyor bakalım günler
dur gelmesin günü geçti değil mi bi test yaptın mı ?
size bir sır vereyim ben bugün tartıda çok güzel rakam gördüm
bence yarına bir tane test yapyok canım test yapmadım hiç öyle test yapan biri olmadım
normalde 1 mayıstı HADİ BİR iki GÜN NORMAL gecikme, şuan baya geçti ama önceki yıllarda da başıma geldi gecikme çelişkiliyim :)
bence yarına bir tane test yap
ayyyy keşke ama yaklaşıyorum5 li rakamlar mı yoğğğğsaam :)
belki şuan bağırsağın verdiği tepkide bundan olabilir mi ?yarın yapsam belki geç döllenmedir derim yine umutlanırım en erken haftaya test düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?