Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gençen cuma 64.15
Pazartesi 63.75
Çarşamba 63.10

Aldıklarına bak verdiğin paraya bak insan bir yanlışlık çıksın diye umut ediyor ama cıks
geçen pazar bizde bir market yaptık çok bişey almadık 194 tl tuttu eşim arabada tek tek faturaya baktı biz ne aldık ki bu kadar tuttu diye... sonrada yawww doğruymuş fatura diyor hahaha

Cok gecmis olsun

canım , yaprak sarma ve biber dolması pirinçliydi sahurda tercih etmesen daha iyi olurdu seni çabuk acıktırır... akşam pide ne kadar yedin bilmiyorum ona yorum yapamadım

ya ben de pideyi ne kadar yediğimi anlamıyorum yarım pide desem çok o kadar yemedim ama çeyrek de az gibi bilemedim o civar yedim yani anla sen

evet pide konusunda mutlaka bişeyler yapmalıyım valla bilmiyorum güzel mi takılmaması takılsaydı belki ben de daha hırs yapardım bu bana biraz rahatlık veriyor. esas kızlar büyümeden versem kiloyu iyi olur

canım mecbur doktoru erteledim çünkü kızların aşısı zaten 10 gün falan gecikmişti. salı gününe aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah şeker çıkmaz

eşim 88-90 arasında giyor bana göre daha zayıf ama göbeği var.. ikizlerim zayıf yani çok zayıf değiller ama yaşlarına göre normal kilodalar.. büyük kızım çok kilolu ama göbekli falan değil iri biraz boyu da uzun daha 5 yaşına girmedi ama 6 yaşında bir çocuk boyutlarında onun kilosu biraz endişe verici zaten herkes bana benzetiyor bebekliğinden beri kilolu

bu akşam kabak yemeği mercimekli bulgur pilavı ve salata var menümde

aaaminnn

hiç pide alma canım onun yerine yemek kaşık sayısını fazla tutarsın daha sağlıklı

canım akşam iftarda 2 dilim ekmek fazla... leblebi nohutgillerden şişkinlik yapar bide revani yerine keşke hurma yeseydin...
Revani konusunda haklısın ekmek listede ne yazıyorsa onu yedim canim leblebi yerine findik yiyebirdim ama elime o geldi zaten karışıktı fıstık ta vardı icinde

size bir sır vereyim ben bugün tartıda çok güzel rakam gördüm

Kesin 60 ı gördün

Ben nasılsa seni gördüm yaaa 60 olunca bir fotoğraf istiyorum ona göre. Kafanı çekmesen de olur merak ettim şimdiki halini. 12 kilo fark var şuan. Büyük bir rakam.

Canım artık bu işi diyet değilde sağlıklı beslenmek olarak düşün. Ben ilk zayıfladığımda çok araştırmıştım bu kilo işini. Öncelikle şunu bil. Genetik yapıyla kilonun hiç alakası yok. Tamamen beslenme alışkanlığıyla alakalı. Eğer evde bir sorun var ise kiloyla alakalı mutlaka yanlış yapılan bir şey vardır. O nedenle olaya hep bu yönden bak. Bundan sonra sağlıklı beslendiğini düşün. Hareket durumun nasıl?

Eksideyim dee sadece 100 gr yine 7li bi rakamım..
bide bugün evde ne varsa yiyip mi denesem napsam .Olmuyo böyle

Cumaya az kaldı yapma sakın öyle bişey. Moralini de bozma. Ama ortada yanlış olan bir şey var ki ben bunu çözemiyorum. Bundan sonra yediklerinin fotoğraflarını çekip buraya atar mısın canım? Bir de öyle bakalım. Çünkü bu menülere göre kilo vermen lazım.

Bu kadar insanın duasından elbet biri tutacak elbette..Etrafımda da hep kim görse sana dua ediyorum diyor.Bazen saklasa mıydım diye düşünüyorum sonrada zaten 3 4 yıldan sonra olmadığı anlaşıyor diyorum.

Kesin 60 ı gördün

Ben nasılsa seni gördüm yaaa 60 olunca bir fotoğraf istiyorum ona göre. Kafanı çekmesen de olur merak ettim şimdiki halini. 12 kilo fark var şuan. Büyük bir rakam.
dün 61,300 idim kaptanım 60 hemen nasıl göreyim ama yaklaştım cumaya neden olmasın ) tamam çeker atarım

yok canım test yapmadım hiç öyle test yapan biri olmadım
normalde 1 mayıstı HADİ BİR iki GÜN NORMAL gecikme, şuan baya geçti ama önceki yıllarda da başıma geldi gecikme çelişkiliyim :)
Ay bende o celiskilerdeyim sökülmesi ne glen var ne giden

Bu kadar insanın duasından elbet biri tutacak elbette..Etrafımda da hep kim görse sana dua ediyorum diyor.Bazen saklasa mıydım diye düşünüyorum sonrada zaten 3 4 yıldan sonra olmadığı anlaşıyor diyorum.

Saklamana ne gerek var canım. Öyle düşünme. Sonuçta veren Allah. Bizler bu mübarek gün dua edelim inşallah birimizinki kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…