Gençen cuma 64.15ev doktoru böbrek taşlarını aldırman gerekiyor demişti küçük varmış önemsemedi şimdi hala uyuyor ısrar edeceğim gitain diye canım benim dün epey hem kendi hem ben okuduk
Sağlık çok çok önemli biraz midemiz bulansın hayat zindan oluyor rabbim tüm hastalara şifa versin amin
birşey olduğu kesin basit mide Bulantısı değil gibi
aynenbende annelik yapıyorum o zamanlar da yazık :)
şuanda en zayıf benim evet bana pek kimsenin yaklaşacağını sanmıyorum zaten hedefini o kadar aşağıda tutanda yok @merve4416 dan başka
Her halükarda suyu 2 lt en az içmesi lazım ama özellikle böbrek sorunu olanların tabi daha fazla içmesi lazım
az yemişsin gibi ama şehriye derken salata gibi mi oda epey yedirir belli ki tepeleme bir tabak yedin
he he de geç annelik yap
Oh ohh revaniler aferim afiyet olaun güncel kilon ne arkadaşım şuanda senle yarışacağım gibi görünüyor birine takılmam kızdırmam lazım :)
Seni görünce heveslendim tartılmaya gidiyorumsize bir sır vereyim ben bugün tartıda çok güzel rakam gördüm
geçen pazar bizde bir market yaptık çok bişey almadık 194 tl tuttu eşim arabada tek tek faturaya baktı biz ne aldık ki bu kadar tuttu diye... sonrada yawww doğruymuş fatura diyor hahahaAldıklarına bak verdiğin paraya bak insan bir yanlışlık çıksın diye umut ediyor ama cıks
bize de haber ver eksimi ?Seni görünce heveslendim tartılmaya gidiyorum
Gün boyu dondum . Sabah üstümü çıkarıyordum tartı için geri giydim
Bende burdayım erken kalktım uyuyordum bir ses oldu sandım ki adam boğaZlıyorlar fırladım yataktan eşim istiğfar ediyor onu hayatımda ya 1 kere öyle görmüşümdür ya da hiç hatırlamıyorum bile böbreklerim ağrıyor mideme kramp giriyor üşüyorum diyor şuan sıcak su torbası yapıyorumsalavat çekip geziyor elinde kova kıyamam inşallah birşey yoktur
canım , yaprak sarma ve biber dolması pirinçliydi sahurda tercih etmesen daha iyi olurdu seni çabuk acıktırır... akşam pide ne kadar yedin bilmiyorum ona yorum yapamadım
Şu an senin sağlığın için zayıflaman gerekiyor canım. Eşinin istememesi güzel bir şey. Seni her halinle seviyor demek ki ama önemli olan sağlık diye düşünüyorum. O zaman senin daha iradeli olman lazım. Bu ramazan sık dişini seneye inşallah yersin pide öyle düşün.
Nasıl gidiyor canım?
Doktoru ertelemen iyi olmamış canım sakın bir daha ki tarihi erteleme lütfen. Kilona göre sahurda az yemişsin ama yememen gereken şeyler yemişsin. Totalde yediklerinin miktarı az ama sağlıksız yiyecekler. Evdekilerin kiloları nasıl? Mesela eşin kaç kilo? Çocukların kilosu nasıl?
Önceden alıntılamışım yine çıktı karşıma
Görünüyor canım
Dolar bugünde koşuyor insan biraz durur dinlenir ... çocuğum yok diye üzülüyorum ama zorlaşan hayat şartlarını da göz ardı edemiyorum.Çok şükür karı koca çalışıyoruz geçiniyoruz ama kiradaki asgari ücretli çocuklu ne yapsın..
Bu mübarek ramazan gününde rabbimden dilerim kimse işsiz kalmasın, kimse maddi zorluk çekmesin , evladına istediği ne varsa alabilsin..Sen büyüksün Allahım ülkemizi en kısa zamanda refaha çıkart..Amin
hiç pide alma canım onun yerine yemek kaşık sayısını fazla tutarsın daha sağlıklıya ben de pideyi ne kadar yediğimi anlamıyorum yarım pide desem çok o kadar yemedim ama çeyrek de az gibi bilemedim o civar yedim yani anla sen
evet pide konusunda mutlaka bişeyler yapmalıyımvalla bilmiyorum güzel mi takılmaması takılsaydı belki ben de daha hırs yapardım bu bana biraz rahatlık veriyor. esas kızlar büyümeden versem kiloyu iyi olur
canım mecbur doktoru erteledim çünkü kızların aşısı zaten 10 gün falan gecikmişti. salı gününe aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah şeker çıkmaz
eşim 88-90 arasında giyor bana göre daha zayıf ama göbeği var.. ikizlerim zayıf yani çok zayıf değiller ama yaşlarına göre normal kilodalar.. büyük kızım çok kilolu ama göbekli falan değil iri biraz boyu da uzun daha 5 yaşına girmedi ama 6 yaşında bir çocuk boyutlarında onun kilosu biraz endişe verici zaten herkes bana benzetiyor bebekliğinden beri kilolu
bu akşam kabak yemeği mercimekli bulgur pilavı ve salata var menümde
aaaminnn
Ben severim öyle minnoş küçük konuşkan kızları , benimde yeğenim var bayılıyorum ona :)
Revani konusunda haklısın ekmek listede ne yazıyorsa onu yedim canim leblebi yerine findik yiyebirdim ama elime o geldi zaten karışıktı fıstık ta vardı icindecanım akşam iftarda 2 dilim ekmek fazla... leblebi nohutgillerden şişkinlik yapar bide revani yerine keşke hurma yeseydin...
size bir sır vereyim ben bugün tartıda çok güzel rakam gördüm
Gençen cuma 64.15
Pazartesi 63.75
Çarşamba 63.10
Eksideyim dee sadece 100 grbize de haber ver eksimi ?
ya ben de pideyi ne kadar yediğimi anlamıyorum yarım pide desem çok o kadar yemedim ama çeyrek de az gibi bilemedim o civar yedim yani anla sen
evet pide konusunda mutlaka bişeyler yapmalıyımvalla bilmiyorum güzel mi takılmaması takılsaydı belki ben de daha hırs yapardım bu bana biraz rahatlık veriyor. esas kızlar büyümeden versem kiloyu iyi olur
canım mecbur doktoru erteledim çünkü kızların aşısı zaten 10 gün falan gecikmişti. salı gününe aldım randevuyu bakalım hayırlısı inşallah şeker çıkmaz
eşim 88-90 arasında giyor bana göre daha zayıf ama göbeği var.. ikizlerim zayıf yani çok zayıf değiller ama yaşlarına göre normal kilodalar.. büyük kızım çok kilolu ama göbekli falan değil iri biraz boyu da uzun daha 5 yaşına girmedi ama 6 yaşında bir çocuk boyutlarında onun kilosu biraz endişe verici zaten herkes bana benzetiyor bebekliğinden beri kilolu
bu akşam kabak yemeği mercimekli bulgur pilavı ve salata var menümde
aaaminnn
Eksideyim dee sadece 100 gryine 7li bi rakamım..
bide bugün evde ne varsa yiyip mi denesem napsam .Olmuyo böyle
dün 61,300 idim kaptanım 60 hemen nasıl göreyim ama yaklaştım cumaya neden olmasınKesin 60 ı gördün
Ben nasılsa seni gördüm yaaa 60 olunca bir fotoğraf istiyorum ona göre. Kafanı çekmesen de olur merak ettim şimdiki halini. 12 kilo fark var şuan. Büyük bir rakam.
Ay bende o celiskilerdeyim sökülmesi ne glen var ne gidenyok canım test yapmadım hiç öyle test yapan biri olmadım
normalde 1 mayıstı HADİ BİR iki GÜN NORMAL gecikme, şuan baya geçti ama önceki yıllarda da başıma geldi gecikme çelişkiliyim :)
Bu kadar insanın duasından elbet biri tutacak elbette..Etrafımda da hep kim görse sana dua ediyorum diyor.Bazen saklasa mıydım diye düşünüyorum sonrada zaten 3 4 yıldan sonra olmadığı anlaşıyor diyorum.
dün 61,300 idim kaptanım 60 hemen nasıl göreyim ama yaklaştım cumaya neden olmasın) tamam çeker atarım
cumaya kadar inşallah 6lı rakam görürsün canımEksideyim dee sadece 100 gryine 7li bi rakamım..
bide bugün evde ne varsa yiyip mi denesem napsam .Olmuyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?