Soğan yaptın mı?Ay bende o celiskilerdeyim sökülmesi ne glen var ne giden
cumaya görürüm inşallah canım60 deyince 60 lı rakamları görmüşsündür onun için dedim.
eski ada gibi demi kaptanım ...Cumaya az kaldı yapma sakın öyle bişey. Moralini de bozma. Ama ortada yanlış olan bir şey var ki ben bunu çözemiyorum. Bundan sonra yediklerinin fotoğraflarını çekip buraya atar mısın canım? Bir de öyle bakalım. Çünkü bu menülere göre kilo vermen lazım.
Bende onu çok yapıyorumgeçen pazar bizde bir market yaptık çok bişey almadık 194 tl tuttu eşim arabada tek tek faturaya baktı biz ne aldık ki bu kadar tuttu diye... sonrada yawww doğruymuş fatura diyor hahaha
Norma l dijital tartı cvs markasiTartın nasıl bir tartı canım bayağı gram gram ölçüyor.
bence bi testten sonra canım bu tarz kürler yap ne olur ne olmaz ...Ay bende o celiskilerdeyim sökülmesi ne glen var ne giden
Sarı renk ne demek
Yok ya yapamadım bi test yapayım sonra diyorum artıkSoğan yaptın mı?
Canım artık bu işi diyet değilde sağlıklı beslenmek olarak düşün. Ben ilk zayıfladığımda çok araştırmıştım bu kilo işini. Öncelikle şunu bil. Genetik yapıyla kilonun hiç alakası yok. Tamamen beslenme alışkanlığıyla alakalı. Eğer evde bir sorun var ise kiloyla alakalı mutlaka yanlış yapılan bir şey vardır. O nedenle olaya hep bu yönden bak. Bundan sonra sağlıklı beslendiğini düşün. Hareket durumun nasıl?
anneler kulübüne üye olmuşsun onlar sarı renkliSarı renk ne demek
eski ada gibi demi kaptanım ...
canım eşim kızıyor , kaptana 1,5 yıl önce göndermiştim sanırsamada81 ay bnada at
Hıı tamam o zamancanım eşim kızıyor , kaptana 1,5 yıl önce göndermiştim sanırsam
Yok ya yapamadım bi test yapayım sonra diyorum artık
canım eşim kızıyor , kaptana 1,5 yıl önce göndermiştim sanırsam
Sosyal medyadan takip ediyorum ben onu. Keyfi yerinde şükür. Herhalde misafirleri var çok vakti yok buraya gelmek için. Ama şuan iyi durumda. Belki duyar gelir bizi ben de özledim.
Bunu niye alıntılamışım ki acababne Gülşen diye hayal etmiştim minyon tipliyim deyince
İlginç bir durum ilk defa duydum böyle bir ağrıyı. Umarım yakın zamanda geçer. Geçmezse de kızların dediği gibi doktora git.Arkadaşlar nette bilgi bulmadım ama kusura bakmayın on onbeş gündür büyük tuvaletimi yaptıktan sonra inanılmaz karın ağrısı yaşıyorum beş dakika falan sürüyor bacaklarım titriyor sonra geçiyor neden kaynaklanabilir? Acı yemiyorum, son günlerde zeytinyağı fazla tüketiyoruz salata ama ondan olacağını sanmam
Neden ki?Bizim kiyle görüşemiyoruz haftaya görüşcez oruçlu hali nasıldı unuttum :)
Canım biliyorsun ki hayatımızı biraz hareketlendirmemiz lazım. Hareket etmezsek sadece yediklerimizden kısmayla olmuyor.sabah 8 akşam 5 oturuyorum işten çıkıp hemen eve gidiyorum çünkü kızlara kayınvalidem bakıyor.. kızlar 9 buşukta yatıyor o zamana kadar yemek yap ye kaldır evi toparla kızların altını al yatır şeklinde geçiyor ben de çoğunlukla büyük kızımın yanında uyuyakalıyorum.
ama diyet yaparken büyük kızımın yanına yatmıyor kapısının önünde yürüyüş yaparak 10000 adımı tamamlıyordum. bayadır yapmıyorum ama.. bi de leslie nin 20 dklık videosunu yapardım sabahları her gün yapamazdım ama arada yapıyordum gaza gelip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?