Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eski ada gibi demi kaptanım ...

sabah 8 akşam 5 oturuyorum işten çıkıp hemen eve gidiyorum çünkü kızlara kayınvalidem bakıyor.. kızlar 9 buşukta yatıyor o zamana kadar yemek yap ye kaldır evi toparla kızların altını al yatır şeklinde geçiyor ben de çoğunlukla büyük kızımın yanında uyuyakalıyorum.

ama diyet yaparken büyük kızımın yanına yatmıyor kapısının önünde yürüyüş yaparak 10000 adımı tamamlıyordum. bayadır yapmıyorum ama.. bi de leslie nin 20 dklık videosunu yapardım sabahları her gün yapamazdım ama arada yapıyordum gaza gelip

Rüya da csi den bildirimler geliyordu nasıl sevinmiştim çok özledim onu ya niye gelmiyor ki
Sosyal medyadan takip ediyorum ben onu. Keyfi yerinde şükür. Herhalde misafirleri var çok vakti yok buraya gelmek için. Ama şuan iyi durumda. Belki duyar gelir bizi ben de özledim. csi

bne Gülşen diye hayal etmiştim minyon tipliyim deyince
Bunu niye alıntılamışım ki acaba
İlginç bir durum ilk defa duydum böyle bir ağrıyı. Umarım yakın zamanda geçer. Geçmezse de kızların dediği gibi doktora git.
Bizim kiyle görüşemiyoruz haftaya görüşcez oruçlu hali nasıldı unuttum :)
Neden ki?
Canım biliyorsun ki hayatımızı biraz hareketlendirmemiz lazım. Hareket etmezsek sadece yediklerimizden kısmayla olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…