- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
yok moralimi bozmuyorum çünkü büyük büyük hedeflerim Yok ,ama gerçektenCumaya az kaldı yapma sakın öyle bişey. Moralini de bozma. Ama ortada yanlış olan bir şey var ki ben bunu çözemiyorum. Bundan sonra yediklerinin fotoğraflarını çekip buraya atar mısın canım? Bir de öyle bakalım. Çünkü bu menülere göre kilo vermen lazım.
saklaman gereken bişi yokki canım veren Allah vermeyen Allah .. sadece herşeyin bi vakti var canım . Allah bilir biz bilemeyiz..bu kimseyi ilgilendiren bişi değil sen dua aldığına sevin sadeceBu kadar insanın duasından elbet biri tutacak elbette..Etrafımda da hep kim görse sana dua ediyorum diyor.Bazen saklasa mıydım diye düşünüyorum sonrada zaten 3 4 yıldan sonra olmadığı anlaşıyor diyorum.
Yok canım şaka yapıyorum yemem..sabırla bekliyorum.cumaya kadar inşallah 6lı rakam görürsün canımhayır yeme sakınnnn
evet ama ben senin önerine hala uyamadım... sen 3 öğün ve erken kahvaltı öneriyorsun ama ben bunları hala yapamıyorumSana zamanında az dil dökmedim. O zamanlar yanlış olan şey neymiş anlatsana bi tekrardan herkes duysun. O zamanlar hep veremiyorum diyordun ama şimdi maşallah şakır şakır veriyorsun.
hahahahBenimki de çok karşı üye olduğumu bile bilmiyor herşeyi de söylemicen onu anladım
ya evet saçlarımda öyle zaten kıvırıcık :) :)Seda Sayan 1,70 ten fazladır bence sen Şakira olabilirsinhem boyun uyuyor hem yaban ellerdesin
öyle ben nazlı nazlı kibar kibar oynarım :) halayı da çok çılgın yaparımbide süzüle süzüle dans edersin hala bu sözün aklımda aklıma geldikçe gülümsüyorum
-acaba ada ile mi rakip olsam ne :) Merve’den sonra bana en yakın kilo sensin :)size bir sır vereyim ben bugün tartıda çok güzel rakam gördüm
çok tatlısın yaaa çılgın halay başı seniiiiiya evet saçlarımda öyle zaten kıvırıcık :) :)
öyle ben nazlı nazlı kibar kibar oynarım :) halayı da çok çılgın yaparım
-acaba ada ile mi rakip olsam ne :) Merve’den sonra bana en yakın kilo sensin :)
Bu bilgileri kendime yorumlarsam ;evet ama ben senin önerine hala uyamadım... sen 3 öğün ve erken kahvaltı öneriyorsun ama ben bunları hala yapamıyorum
ben biraz kafamın dikine gittim.... bana ,sabretmem konusunda çoook yardımcı oldun iyiki varsın
ben kızlara şunu söylüyorum belli bir süre cıslardan bir çatal dahi olsa uzak durmak gerekiyor... tabak hesabı değil kaşık hesabı yapılmalı diye düşünüyorum...
sağlıklı diye kuru meyve ve kuruyemişleri abartmamak gerekiyor.... veee en önemlisi karatay mantığı öğünler arasında en az 4-5 saat zaman olmalı ara öğün yenilmemeli...
spor şart hergün en az 45 dk spor yapılmalı.... sonra zincir kırılınca tıkıt tıkır gidiyor kilolar...
69 senin kırılma noktan bence. O zaman da 69 da mezun olmuştun diye hatırlıyorumBu bilgileri kendime yorumlarsam ;
Kesin en 10 gün oldu yemiyorum bir çatal iki çatal cıs...
Kuru meyveleri kuruyemişleri abarttiğimi düşünmüyorum .
Yemekleri kaşık hesabı yiyorum .
Ama sıkılmadım da değil ...
ben takıma geleli 4 ay oldu.
8 kilo verdim .
Diğer kilo verdiğimde 4 ayda 17 kilo vermiştim .
Ve onda tam buğday ekmeğini günde 2 dilim yiyordum.
Misafirliğe gittiğimde tabakların yarısını korkusuzca yiyordum akşam yemiyordum .
Hafta da 3 gün bulgur pilav yiyordum
Sarmadan dolmadan pirinçli diye korkmuyordum seviyeli yiyordum .
Şimdi bunları bile yapmıyorum.
Öyle spor falan anlamam bilmem leslieyle Anka tanıştırdı. Bölgesel hareket çok yapıyordum sadece .
Şu anki halimden memnun olmasam oturup ağlarım veremiyorum diye ama memnunum mutluyum böyle. Ama niye veremiyorum onu da bilmiyorum .
Eskiden Zevkine vakit geçirmeye yediğim paketli gıdalar dan vazgeçtim. Sağlıksız diye üzülmüyorum yemediğim için ama bazen de nefis isteyince yemediklerime rağmen böyle olması da canımı sıkmıyor değil ..
canım seni anlıyorum bazen vucud bi yerde direnç gösteriyor sonrası geliyorBu bilgileri kendime yorumlarsam ;
Kesin en az 10 gün oldu yemiyorum bir çatal iki çatal cıs...
8 kilo verdim .
Misafirliğe gittiğimde tabakların yarısını korkusuzca yiyordum akşam yemiyordum .
Sarmadan dolmadan pirinçli diye korkmuyordum seviyeli yiyordum .
Öyle spor falan anlamam bilmem leslieyle Anka tanıştırdı. Bölgesel hareket çok yapıyordum sadece .
Şu anki halimden memnun olmasam oturup ağlarım veremiyorum diye ama memnunum mutluyum böyle. Ama niye veremiyorum onu da bilmiyorum .
Eskiden Zevkine vakit geçirmeye yediğim paketli gıdalar dan vazgeçtim. Sağlıksız diye üzülmüyorum yemediğim için ama bazen de nefis isteyince yemediklerime rağmen böyle olması da canımı sıkmıyor değil ..
yok moralimi bozmuyorum çünkü büyük büyük hedeflerim Yok ,ama gerçekten
yazdığımdan başka bişi yemiyorum fotoğrafla ne değişecek ki kaptan .?
yemeğimi kayınvalidemlerle yiyorum çekmem biraz zor . Sahuru çekebilirim ama..
saklaman gereken bişi yokki canım veren Allah vermeyen Allah .. sadece herşeyin bi vakti var canım . Allah bilir biz bilemeyiz..bu kimseyi ilgilendiren bişi değil sen dua aldığına sevin sadece
Yok canım şaka yapıyorum yemem..sabırla bekliyorum.
İşte o belli bir süre cısslardan uzak durma konusunda diyorum. Çok söyledim dimi bunu zamanında hem sana hem başkalarına. Hala da söylüyorum. Kaçamak yapmamak lazım. 3 öğün konusunda haklı olabilirsin ve kilo vererek bu haklılığını da gösterdin.evet ama ben senin önerine hala uyamadım... sen 3 öğün ve erken kahvaltı öneriyorsun ama ben bunları hala yapamıyorum
ben biraz kafamın dikine gittim.... bana ,sabretmem konusunda çoook yardımcı oldun iyiki varsın
ben kızlara şunu söylüyorum belli bir süre cıslardan bir çatal dahi olsa uzak durmak gerekiyor... tabak hesabı değil kaşık hesabı yapılmalı diye düşünüyorum...
sağlıklı diye kuru meyve ve kuruyemişleri abartmamak gerekiyor.... veee en önemlisi karatay mantığı öğünler arasında en az 4-5 saat zaman olmalı ara öğün yenilmemeli...
spor şart hergün en az 45 dk spor yapılmalı.... sonra zincir kırılınca tıkıt tıkır gidiyor kilolar...
evet canım 70 de 3 hafta sabit kalmıştım sanki ve 69 da mezun olmuştum ..69 senin kırılma noktan bence. O zaman da 69 da mezun olmuştun diye hatırlıyorum
Adet dönemi dedik yumurtlama dedik .canım seni anlıyorum bazen vucud bi yerde direnç gösteriyor sonrası geliyorbelki kiminde kısa kiminde uzun sürüyor bu direnç...
anlıyorum kaptan . Ama bilmiyorumPorsiyonunu görmek istediğim için fotoğraf istedim. Yoksa biliyorsun şimdiye kadar kimseden böyle bir şey istememiştim. Sadece ters giden bir şeyler var ki bunu tartı da söylüyor. Onu bulmaya çalışıyorum. Sorun nerde?
Bu bilgileri kendime yorumlarsam ;
Kesin en az 10 gün oldu yemiyorum bir çatal iki çatal cıs...
8 kilo verdim .
Sarmadan dolmadan pirinçli diye korkmuyordum börek poğaça bile yedim seviyeli yiyordum .
anlıyorum kaptan . Ama bilmiyorum
boyadan ombreden hiç anlamam da güle güle kullan saçlarını canımKızlar şimdi geldim kuaforden. Ara ara okudum sizi. Sacim tam istediğim gibi oldu kullu sarı ombre yaptım. Oglus yoruldu şimdi onu uyutuyorum sonra salata yapacam. Pasada makarna istedi onada makarna yapacam inşallah
Tabiki biliyorum , teşekkür ederim . İnşallah yaptırcam bakalımO zaman şöyle bir şey yap en kısa zamanda. Şu kan tahlilini yaptır biran önce. Çünkü biliyorsun ki böyle durumda kilo vermen gerekiyor. Bunları seni üzmek ya da başka bir sebepten söylemiyorum. Sadece sana yardımcı olmak istiyorum ama nasıl olması gerektiğini bulmaya çalışıyorum.
Kaptan akşama tartıl bakalım kaç olmuşuzBirlikte çözeceğiz canım inşallah. Senin tek yapman gereken şey sabretmek ve pes etmemek.
Dün ve bugün wc ye çıkamadım bu sefer de o yüzden mi böyleyim acabaBirlikte çözeceğiz canım inşallah. Senin tek yapman gereken şey sabretmek ve pes etmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?