Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bir önceki diyetlerimde herşeyden kendimi soyutlamıştım hiç sevmediğim tonbalığını bile yemiştim yinede istediğim sonucu alamamıştım... 38 yaşındayım ömrü hayatımda yemediğim kadar bu diyetimde bakliyat yedim yeşil mercimek ve barbunya favorim oldu son 3 ayda ..... vucud değişiklik mi istiyor bilimiyorum... ben herzaman derim diyette mutlak doğru yok kimine bişey iyi gelir kimine gelmez....

işte en güzelini yapmışsın beynine sağlıklı besleniyorum diye msj vermişssin... elbette haklısın nereye kadar cıs yemiyeceyiz ... bakalım ben korumada başarabilecekmiyim ....

işimiz zor canım sanki..
2 gün elbette wc canım , wc sorunu için bu akşam bişeyler yapsan kuru kayısı kaynatsan suyunu iç kayısılarını yesen... yada çok önerilmiyor ama form çayları var onlarda etikili...
2 gündür iftar da 3 kuru kayısılı 10 kuru üzümlü hoşaf içiyorum aslında canım.. suyu da 2,5 lt içiyorum ..

Bilmiyom ya benim kafam baya karıştı
Cuma'ya kadar kendimi tutmaya devam edeceğim . Cuma günü tartısından sonra Da yolumu çizeceğim bakalım

işimiz zor canım sanki..

2 gündür iftar da 3 kuru kayısılı 10 kuru üzümlü hoşaf içiyorum aslında canım.. suyu da 2,5 lt içiyorum ..
Canim kuru uzum beni ve kizimi kabiz yapar hatta bi kere bilmeden kizima uzum suyu icirdim 2 gun..3 gun wc cikamadi ilac vermek zorunda kaldik acaba senide uzum etkiliyor olabilir mi ? ... sadece kayisi yapsan

Canim kuru uzum beni ve kizimi kabiz yapar hatta bi kere bilmeden kizima uzum suyu icirdim 2 gun..3 gun wc cikamadi ilac vermek zorunda kaldik acaba senide uzum etkiliyor olabilir mi ? ... sadece kayisi yapsan
Bi de kuru erik ve hurma mı denesen. İkisini kaynatıp yiyorduk sanki. Bulursam atayım.
Deneyeyim kızlar ..
sahur da da 5 tane hurma yemiştim .

12 Nisanda 69.5 olmuşum . Sonra ki hafta 71...hala da 7 lerdeyim tammm 1 aydır..
Ama bide soyle düşün eger devam etmeseydin belki suan 73 -74 rakamlarinda olabilirdin.... liste olmayinca insan kendini tutamiyor bence bu sekilde devam et o kilo birden gidecek zaten...

Bende 27 martta 67ydim ona bakarsan
Şuan 40 günde sadece 1 kg oynadı.. Hemde yaşım genç doğum yapmadım bişi yapmadım
evet senle tıkandık biz baya
Ama bide soyle düşün eger devam etmeseydin belki suan 73 -74 rakamlarinda olabilirdin.... liste olmayinca insan kendini tutamiyor bence bu sekilde devam et o kilo birden gidecek zaten...
Doğru canım haklısın o konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…