ben bir önceki diyetlerimde herşeyden kendimi soyutlamıştım hiç sevmediğim tonbalığını bile yemiştim yinede istediğim sonucu alamamıştım... 38 yaşındayım ömrü hayatımda yemediğim kadar bu diyetimde bakliyat yedim yeşil mercimek ve barbunya favorim oldu son 3 ayda ..... vucud değişiklik mi istiyor bilimiyorum... ben herzaman derim diyette mutlak doğru yok kimine bişey iyi gelir kimine gelmez....evet canım 70 de 3 hafta sabit kalmıştım sanki ve 69 da mezun olmuştum ..
Adet dönemi dedik yumurtlama dedik .
Bu hafta hiç bişi yok görcez bakalım bu cumayı .
Sonuç benim için yön belirleyecek bakalım . .
Sağlıklı beslendiğim için mutluyum .
70 lerde olduğum için de mutluyum .
Burdan mezun olsam yine makarna pirinç pilavı beyaz ekmek kesinlikle yemem .
Artık canım da istemiyor bunları
Ama başka yiyeceklere karşı ne zamana kadar içimdeki şeytanı susturabilirim bilmiyorum
Çok doluymuşum ya... Cuma'ya kadar devam edeceğim ağzıma bişi sürmeyeceğim bakalım nolacak...
2 gün elbette wc canım , wc sorunu için bu akşam bişeyler yapsan kuru kayısı kaynatsan suyunu iç kayısılarını yesen... yada çok önerilmiyor ama form çayları var onlarda etikili...Dün ve bugün wc ye çıkamadım bu sefer de o yüzden mi böyleyim acaba
güle güle kullan canımKızlar şimdi geldim kuaforden. Ara ara okudum sizi. Sacim tam istediğim gibi oldu kullu sarı ombre yaptım. Oglus yoruldu şimdi onu uyutuyorum sonra salata yapacam. Pasada makarna istedi onada makarna yapacam inşallah
o zaman yarış başladı bakalım cumaya kim fazla kilo verecekUyar bana :) Sen bana yetişmeden acil kilo vermem lazım.
boyadan ombreden hiç anlamam da güle güle kullan saçlarını canım
Tabiki biliyorum , teşekkür ederim . İnşallah yaptırcam bakalım
güle güle kullan canım
işimiz zor canım sanki..ben bir önceki diyetlerimde herşeyden kendimi soyutlamıştım hiç sevmediğim tonbalığını bile yemiştim yinede istediğim sonucu alamamıştım... 38 yaşındayım ömrü hayatımda yemediğim kadar bu diyetimde bakliyat yedim yeşil mercimek ve barbunya favorim oldu son 3 ayda ..... vucud değişiklik mi istiyor bilimiyorum... ben herzaman derim diyette mutlak doğru yok kimine bişey iyi gelir kimine gelmez....
işte en güzelini yapmışsın beynine sağlıklı besleniyorum diye msj vermişssin... elbette haklısın nereye kadar cıs yemiyeceyiz ... bakalım ben korumada başarabilecekmiyim ....
2 gündür iftar da 3 kuru kayısılı 10 kuru üzümlü hoşaf içiyorum aslında canım.. suyu da 2,5 lt içiyorum ..2 gün elbette wc canım , wc sorunu için bu akşam bişeyler yapsan kuru kayısı kaynatsan suyunu iç kayısılarını yesen... yada çok önerilmiyor ama form çayları var onlarda etikili...
Canim kuru uzum beni ve kizimi kabiz yapar hatta bi kere bilmeden kizima uzum suyu icirdim 2 gun..3 gun wc cikamadi ilac vermek zorunda kaldik acaba senide uzum etkiliyor olabilir mi ? ... sadece kayisi yapsanişimiz zor canım sanki..
2 gündür iftar da 3 kuru kayısılı 10 kuru üzümlü hoşaf içiyorum aslında canım.. suyu da 2,5 lt içiyorum ..
Bi de kuru erik ve hurma mı denesen. İkisini kaynatıp yiyorduk sanki. Bulursam atayım.işimiz zor canım sanki..
2 gündür iftar da 3 kuru kayısılı 10 kuru üzümlü hoşaf içiyorum aslında canım.. suyu da 2,5 lt içiyorum ..
Yolumuz belli canim hep beraber kilolara veda edeceğiz.. baska yol cizmek olmasinBilmiyom ya benim kafam baya karıştı
Cuma'ya kadar kendimi tutmaya devam edeceğim . Cuma günü tartısından sonra Da yolumu çizeceğim bakalım
Canim kuru uzum beni ve kizimi kabiz yapar hatta bi kere bilmeden kizima uzum suyu icirdim 2 gun..3 gun wc cikamadi ilac vermek zorunda kaldik acaba senide uzum etkiliyor olabilir mi ? ... sadece kayisi yapsan
Deneyeyim kızlar ..Bi de kuru erik ve hurma mı denesen. İkisini kaynatıp yiyorduk sanki. Bulursam atayım.
12 Nisanda 69.5 olmuşum . Sonra ki hafta 71...hala da 7 lerdeyimYolumuz belli canim hep beraber kilolara veda edeceğiz.. baska yol cizmek olmasin
Bende 27 martta 67ydim ona bakarsan12 Nisanda 69.5 olmuşum . Sonra ki hafta 71...hala da 7 lerdeyimtammm 1 aydır..
Ama bide soyle düşün eger devam etmeseydin belki suan 73 -74 rakamlarinda olabilirdin.... liste olmayinca insan kendini tutamiyor bence bu sekilde devam et o kilo birden gidecek zaten...12 Nisanda 69.5 olmuşum . Sonra ki hafta 71...hala da 7 lerdeyimtammm 1 aydır..
Evet hurma gerçekten iyi. Bak dün birsürü hurma yedim sırf o yüzdenBi de kuru erik ve hurma mı denesen. İkisini kaynatıp yiyorduk sanki. Bulursam atayım.
evet senle tıkandık biz bayaBende 27 martta 67ydim ona bakarsan
Şuan 40 günde sadece 1 kg oynadı.. Hemde yaşım genç doğum yapmadım bişi yapmadım
Doğru canım haklısın o konuda..Ama bide soyle düşün eger devam etmeseydin belki suan 73 -74 rakamlarinda olabilirdin.... liste olmayinca insan kendini tutamiyor bence bu sekilde devam et o kilo birden gidecek zaten...
Yok ya benim 3 tane var en buyugum 17 yasinda en kucugum 2SENDE BEBEK mi düşünüyorsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?