Ayyy masallah 17 yasinda mi kuzun.... senin yas kac canim....Yok ya benim 3 tane var en buyugum 17 yasinda en kucugum 2
Kızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur
38 yasindayimAyyy masallah 17 yasinda mi kuzun.... senin yas kac canim....
Bence bi yerde bişey var ondan böyle.evet senle tıkandık biz baya
Doğru canım haklısın o konuda..
Canım cidden çok iciyorsun. 3 kupayı 2 ye düşür benceKızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur
Güzel olur canımKızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur
Bende 38 yasindayim 6 yaşında bir kizim var....38 yasindayim
Bu arada test yaptim negatif Sabah bi dahami yapsam
Aaaa gecmis olsun canim..Kuru erik çıkarıyordum kavanoz mutfağın ortasına düştü şu an cam temizliyorum
Nazar var nazar
Iftardan sonra bitki cayina cok yuklenmis olursun canim... bence hergun birini iç...Kızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur
Allah gönlünden geçeni versin canımBu kadar insanın duasından elbet biri tutacak elbette..Etrafımda da hep kim görse sana dua ediyorum diyor.Bazen saklasa mıydım diye düşünüyorum sonrada zaten 3 4 yıldan sonra olmadığı anlaşıyor diyorum.
Marul dan da kabızlık oluyor mı dersingulenyuzumsunsen bu hafta tek çeşit protein tüketerek git bakalım. Ya yumurta zeytin, ya peynir ceviz ye kahvaltıda yanında bol yeşillikle. Yeşillikte marul olmasın ama tere, roka vb olsun
Akşam da sebze yoğurt veya et salata ye sadece. Ekmek tamamen çıkar. Bu gün kaç gelmiştin.
Metabolizma hızınla ilgili bir sorun olabilir mi canım? Belki metabolizmanı hızlandıracak, daha önce yapmadığın bir şey denemelisin. Süre geçtikçe insan sıkılıyor, motivasyonu kalmıyor maalesefBu bilgileri kendime yorumlarsam ;
Kesin en az 10 gün oldu yemiyorum bir çatal iki çatal cıs...
Kuru meyveleri kuruyemişleri abarttiğimi düşünmüyorum .
Yemekleri kaşık hesabı yiyorum .
Ama sıkılmadım da değil ...
ben takıma geleli 4 ay oldu.
8 kilo verdim .
Diğer kilo verdiğimde 4 ayda 17 kilo vermiştim .
Ve onda tam buğday ekmeğini günde 2 dilim yiyordum.
Misafirliğe gittiğimde tabakların yarısını korkusuzca yiyordum akşam yemiyordum .
Hafta da 3 gün bulgur pilav yiyordum
Sarmadan dolmadan pirinçli diye korkmuyordum börek poğaça bile yedim seviyeli yiyordum .
Şimdi bunları bile yapmıyorum.
Öyle spor falan anlamam bilmem leslieyle Anka tanıştırdı. Bölgesel hareket çok yapıyordum sadece .
Şu anki halimden memnun olmasam oturup ağlarım veremiyorum diye ama memnunum mutluyum böyle. Ama niye veremiyorum onu da bilmiyorum .
Eskiden Zevkine vakit geçirmeye yediğim paketli gıdalar dan vazgeçtim. Sağlıksız diye üzülmüyorum yemediğim için ama bazen de nefis isteyince yemediklerime rağmen böyle olması da canımı sıkmıyor değil ..
Marul yapabiliyor bazılarında.Marul dan da kabızlık oluyor mı dersinSalatalarda hep oluyor ilk sahur da tabakla yedim hatta..
Akşamları da salata ayran-yoğurt kesin tüketiyorum canım.. ekmekte hiiiiç yemiyorum..
Bugün 70 geldim
At canım hurma da at ama 1,5 bardak çok olmuş 15 dk kaynasınAnka su kaynadı 1,5 sb eriği attım içine altını kıstım hurmayı da atıyım mı canım ?
Yok canım acıkmam ilk gün öyle yemiştim ,,Marul yapabiliyor bazılarında.
Bu gün sahurda 2 yumurta 10 zeytin bol yeşillik domates salatalık yesen acıkır mısın acaba
Hoşaf olsun diye 2,5 lt suyla yaptım canımAt canım hurma da at ama 1,5 bardak çok olmuş 15 dk kaynasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?