Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur

o tiryakilerden biri de benim sabah 3 kupa öğlen 1 akşam 1 :)

Canım cidden çok iciyorsun. 3 kupayı 2 ye düşür bence

Güzel olur canım

Iftardan sonra bitki cayina cok yuklenmis olursun canim... bence hergun birini iç...

Bu kadar insanın duasından elbet biri tutacak elbette..Etrafımda da hep kim görse sana dua ediyorum diyor.Bazen saklasa mıydım diye düşünüyorum sonrada zaten 3 4 yıldan sonra olmadığı anlaşıyor diyorum.
Allah gönlünden geçeni versin canımAl bir de benden dua

gulenyuzumsunsen bu hafta tek çeşit protein tüketerek git bakalım. Ya yumurta zeytin, ya peynir ceviz ye kahvaltıda yanında bol yeşillikle. Yeşillikte marul olmasın ama tere, roka vb olsun

Akşam da sebze yoğurt veya et salata ye sadece. Ekmek tamamen çıkar. Bu gün kaç gelmiştin.

Marul dan da kabızlık oluyor mı dersin Salatalarda hep oluyor ilk sahur da tabakla yedim hatta..
Akşamları da salata ayran-yoğurt kesin tüketiyorum canım.. ekmekte hiiiiç yemiyorum..

Bugün 70 geldim

Metabolizma hızınla ilgili bir sorun olabilir mi canım? Belki metabolizmanı hızlandıracak, daha önce yapmadığın bir şey denemelisin. Süre geçtikçe insan sıkılıyor, motivasyonu kalmıyor maalesef

Marul dan da kabızlık oluyor mı dersin Salatalarda hep oluyor ilk sahur da tabakla yedim hatta..
Akşamları da salata ayran-yoğurt kesin tüketiyorum canım.. ekmekte hiiiiç yemiyorum..

Bugün 70 geldim
Marul yapabiliyor bazılarında.
Bu gün sahurda 2 yumurta 10 zeytin bol yeşillik domates salatalık yesen acıkır mısın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…