Tamam o zaman peynir yeme bu gün bunları ye sadece. Akşam da orucunu bu yaptığın karışımla aç 1 yemek kaşığı. Üzerine büyük bir bardak ılık su iç. Yemekte ne varYok canım acıkmam ilk gün öyle yemiştim ,,
Hoşaf olmayacaktı marmelat olacaktı bulacaktım ben sana tarifiHoşaf olsun diye 2,5 lt suyla yaptım canım
Kızlar Ramazan’da o kadar çok zeytin yiyince susamıyor musunuz?Yok canım acıkmam ilk gün öyle yemiştim ,,
Vay vay, beni mi bitiriyon? Haydi bakalım hodri meydanAkkat bu sefer onu bitireceğim kendi kaşındı valla Ramazan bitine kadar 4 kg vermezse elimden çekeceği var bugünki menü ne fatmacığım
Ben sele zeytini alıyorum ve suda bekletiyorum akşamdan. Tuzu az oluyor. Bu sene yemedim ama eskiden çok yerdimKızlar Ramazan’da o kadar çok zeytin yiyince susamıyor musunuz?
1 kupa olunca da az oluyor. Siyah çay içmemek için 3 kupa bitki çayı düşünüyorumIftardan sonra bitki cayina cok yuklenmis olursun canim... bence hergun birini iç...
alabalık salata mercimek çorba var canımTamam o zaman peynir yeme bu gün bunları ye sadece. Akşam da orucunu bu yaptığın karışımla aç 1 yemek kaşığı. Üzerine büyük bir bardak ılık su iç. Yemekte ne var
öylemi.. neyse bidakine öyle yapayımHoşaf olmayacaktı marmelat olacaktı bulacaktım ben sana tarifi
Yıkıyorum Bana etki etmiyor canımKızlar Ramazan’da o kadar çok zeytin yiyince susamıyor musunuz?
Merve ablaa1 kupa olunca da az oluyor. Siyah çay içmemek için 3 kupa bitki çayı düşünüyorum
Ben o kadar bitki cayi karisimindan korkarım biraz pimpirikliyim dokunmazsa elbette olur canım...1 kupa olunca da az oluyor. Siyah çay içmemek için 3 kupa bitki çayı düşünüyorum
Şimdi tartıldım 68.4 üm ödem var galiba çünkü reglim çok yakınKaptan akşama tartıl bakalım kaç olmuşuz
Reglidendir kısır bana dokunmamış bu akşam da kalanı yiyeyim mi gerçi biz yarın tartılacaktIkŞimdi tartıldım 68.4 üm ödem var galiba çünkü reglim çok yakın
Regliden olabilir canım...Şimdi tartıldım 68.4 üm ödem var galiba çünkü reglim çok yakın
Haziran 7 için ajandama not düştüm kaptan ve ben 62 63 göreceğiz diyeŞimdi tartıldım 68.4 üm ödem var galiba çünkü reglim çok yakın
Aynen canım içinde 1 bardak kadar kalsın su. Rondodan geçir. Aç karna 1 kaşık ye bi de sabah yeAnka altını kapattım suyunu süzüp ezeyim mi aynı olur bence
Ben olsam yemezdim canım . Dün yedin bişi yapmadı ama bugün de yersen yaparsa pişman olursun .Reglidendir kısır bana dokunmamış bu akşam da kalanı yiyeyim mi gerçi biz yarın tartılacaktIk
Öyle yapıyım sağol canımAynen canım içinde 1 bardak kadar kalsın su. Rondodan geçir. Aç karna 1 kaşık ye bi de sabah ye
Detoks grubundayken faydasını görmüşlerdi sana da şifa olsun inşallah
Ayy doğru diyorsunBen olsam yemezdim canım . Dün yedin bişi yapmadı ama bugün de yersen yaparsa pişman olursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?