Midesi geçmiş mi sucuğu nasıl yiyecekAboo epey birikmiş sonra bakarım mutfaktan çıkamıyorum yaprak sardım zeytinyağlı ekşili acılı Adana usulü :) etli kuru fasulye yaptım eşim geldi sucuklu menemen istedi imdattttttt
Bu akşam deneyeyim o zamanBen o kadar bitki cayi karisimindan korkarım biraz pimpirikliyim dokunmazsa elbette olur canım...
Aynen bende imdat diyorum mutfakta iş bekliyor kız meme diyirAboo epey birikmiş sonra bakarım mutfaktan çıkamıyorum yaprak sardım zeytinyağlı ekşili acılı Adana usulü :) etli kuru fasulye yaptım eşim geldi sucuklu menemen istedi imdattttttt
Ebrum , ayyy cok gülüyorum suan kendime... esime salata yapiyordum bu msji daha yeni anladim ...Kesin 60 ı gördün
Ben nasılsa seni gördüm yaaa 60 olunca bir fotoğraf istiyorum ona göre. Kafanı çekmesen de olur merak ettim şimdiki halini. 12 kilo fark var şuan. Büyük bir rakam.
SüpersinEbrum , ayyy cok gülüyorum suan kendime... esime salata yapiyordum bu msji daha yeni anladim ...sen 60li rakam gordun mu diye sordun demi ?? Ben ne anladim biliyormusun 60.00 mi oldun diye
Evet evet 60li bir rakam gördüm tartida.....
Ben simdi salata yapmaya geri dönüyorum....
Canim oncelikle takimimiza hosgeldin... kurallarimizi okudun mu ? Motivasyon icin takima katilim onemli... hergun menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz... sadece menu verip cikmiyoruz birbirimizin menulerini yorumluyoruz... yeni gelen arkadaslar bazen menu verip cikiyor bu sefer takim ruhu olusmuyor bastan soyleyeyim dedim....Selâmlar
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : U_M_T_Y_R_D_N_M
İsim (İsteğe Bağlı ) ;
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50 nin altı
Kilo alma hikayeniz: Doğum ve abur cubur yeme..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fıt olmak rahatça istediğimi giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
LAydLiNe
Ne dedi ne dedi ?Ay tartıldım çoook mutluyuuuummmmm
Tekrarr hosbuldum..Canim oncelikle takimimiza hosgeldin... kurallarimizi okudun mu ? Motivasyon icin takima katilim onemli... hergun menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz... sadece menu verip cikmiyoruz birbirimizin menulerini yorumluyoruz... yeni gelen arkadaslar bazen menu verip cikiyor bu sefer takim ruhu olusmuyor bastan soyleyeyim dedim....
Aramıza hoşgeldiniz Ada abla gerekli herşeyi yazmış burda takımca çok güzel kilolar veriyoruz ve takım arkadaşlarıbdan ziyade aile gibiyiz eğer katılımınız güzel olursa verilen kilolar da doğru orantılı olur başarılar dilerimSelâmlar
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : U_M_T_Y_R_D_N_M
İsim (İsteğe Bağlı ) ;
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50 nin altı
Kilo alma hikayeniz: Doğum ve abur cubur yeme..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fıt olmak rahatça istediğimi giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
LAydLiNe
HosbuldumAramıza hoşgeldiniz Ada abla gerekli herşeyi yazmış burda takımca çok güzel kilolar veriyoruz ve takım arkadaşlarıbdan ziyade aile gibiyiz eğer katılımınız güzel olursa verilen kilolar da doğru orantılı olur başarılar dilerim
Hoşgeldin canım aramızaHosbuldum
Takım ruhu önemli ve gördüğüm kadarıyla çok güzel bir enerjı yakalamışsınız. Kıloda verırsem bonusum olur
Guzel menu canim afiyet olsunCanlarim msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 6 zeytin 2dil form ekmek Çay
Saat 17.05
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata sonra sütlü kahve
Su 2 lt
Spor yok evi derledim spor yarın inşallah. Yarın 15 bin adımı hedefliyorum varmı katılan kapısalim
Nasil bir beslenme şeklin var canim... mesala ben orucdan önce iki ogun bir minik ara ile diyetime devam ettim... spor yapabiliyormusunHosbuldum
Takım ruhu önemli ve gördüğüm kadarıyla çok güzel bir enerjı yakalamışsınız. Kıloda verırsem bonusum olur
Guzel menu canim afiyet olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?