Zeynepcim seni hep görüyordum... hatta seni cagiracaktim baktim baska takimdasin sustumMerhaba arkadaşlar
Sizi bir süredir takip ediyorum enerjiniz azminiz cok güzel ben başka takimdaydim ara vermek istedim geri donunce aranızda olmak isterim
Wawww tam alkışlanacak menüSahura uyanamadım sahur yok
İftar
1 bardak su 2 hurma
Yaklaşık 8 9 kaşık kabak ve patlıcan yemeği kıymalı
1 bardak kadar yoğurt
2yk kısır
İnşallah tartıda çok güzel karşılık verir bizlereWawww tam alkışlanacak menü
Insallah canimİnşallah tartıda çok güzel karşılık verir bizlere
Yinede paylas canım menünu görelim. Neler yedin ?Merhaba, çok yoğun bir gündü ve menüm hiç güzel olmadı. Arabayla Çıkınca yürüyüş de yapamadım. Yarın saf protein ve 15000 adım planlıyorum ...
Soğanlı peynirli omlet yedim canım, 4 kaşık da kapuska. Spor konusu canımı sıkıyor, sabah erken kalkıp yürüyüş mü yapsam.Ne yedin canim ? Takma kafani bazen ust uste geliyor bazi şeyler...
Evt yakalandimmiZeynepcim seni hep görüyordum... hatta seni cagiracaktim baktim baska takimdasin sustumne zaman istersen bekleriz
Canim , ben oyle yapacam simdi oruc degilim malum regli... oruca tekrar başlayinca sabahlari yaoacam sporumu... ogleden sonra enerjim kalmiyor koltuga yigiliyorum oyle dinlenirim diye dusunuyorum.... bence sende sabah 45 dk spor yapsan yeter yürüyüş en güzeliSoğanlı peynirli omlet yedim canım, 4 kaşık da kapuska. Spor konusu canımı sıkıyor, sabah erken kalkıp yürüyüş mü yapsam.
Şişşttt sakin ol. Onların hepsi geçmişte kaldı. Bazen hayat planladığımız gibi gitmiyor ama hep öyle olacak diye bişey yok. Yarın her şey daha güzel olacakHiçbirşeyi planladığım gibi yapamıyorum. Gece sahura kalkacaktım, sahur yapamadım. Akşam kapuska yiyecektim, çocuklar ve anneanne çok sevdi bana kalmadı.. pilatese gidecektim, hoca aradı iptal etti ☹
Diyet uzun bi surec motivasyon bazen kayboluyor insallah burada tekrardan motivasyonu yakalayabilirsin.Evt yakalandimmiBen güzel kilo veren ama çabuk motivasyon kaybına uğrayan biriyim inşallah sizin gibi kacamaksiz şekersiz haftalarim olur
Merhaba arkadaşlar
Sizi bir süredir takip ediyorum enerjiniz azminiz cok güzel ben başka takimdaydim ara vermek istedim geri donunce aranızda olmak isterim
Öyle oldu ben başlayana kadar birileri daha önüme geçerSelâm hoşgeldin bende dün katıldım ama senden kıdemli oldum şimdi
Öyle oldu ben başlayana kadar birileri daha önüme geçer
Başladın artık demii
Canlarim msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 6 zeytin 2dil form ekmek Çay
Saat 17.05
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata sonra sütlü kahve
Su 2 lt
Spor yok evi derledim spor yarın inşallah. Yarın 15 bin adımı hedefliyorum varmı katılan kapısalim
afiyet olsun canımİyi akşamlar herkese
Menüm
Sahur
1. 5 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmegi
İftar
1 kase yogurt çorbası aşurelik bugdayla yapılıyor
Yarım karnıyarık
Salata
Hoşaf kayısı ve çok az pekmez vardı
2 2. 5 lt su içerim
Sporda 15 dk leslie yapıcam
Ay kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydıAllahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim
veeee Merve sahalara geri dönerBugünkü menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 ceviz, domates salatalık
İftar
1 tabak etli kuru fasulye, 1 kase yoğurt, salatalık domates, 1 küçük dilim kavun
Su 2 lt içmeyi planlıyorum
afiyet olsun canım çok iyiBugün menü
Sabah 10.40
1 haşlanmış yumurta
Küçük parca beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
Aksam 17.30
Firinda 2 adet tavuk pirzola
Semizotu salatası
2.5 lt su icildi..LAydLiNe
Sabah sporu
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapildi...
ya bende öyle çeşit olsun diye içiyorumSütü bıraktıramadım sana bi türlü
1,5 saat sonra yattım canımGayet güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun Menü güzel. Sahurdan sonra hemen yattınmı?
Gayet iyi afiyet olsun
Çok güzell
Çok güzel canım afiyet olsunSahura uyanamadım sahur yok
İftar
1 bardak su 2 hurma
Yaklaşık 8 9 kaşık kabak ve patlıcan yemeği kıymalı
1 bardak kadar yoğurt
2yk kısır
İçme canım. Bak bi dene 1 ay hiç içme. Bağırsak florasını bozuyor. Ki sen bi de gece içmişsin hiç sindirilmeyen bi saatte.ya bende öyle çeşit olsun diye içiyorum
Tamam canım içmeyimİçme canım. Bak bi dene 1 ay hiç içme. Bağırsak florasını bozuyor. Ki sen bi de gece içmişsin hiç sindirilmeyen bi saatte.
Nasıl bozuyorİçme canım. Bak bi dene 1 ay hiç içme. Bağırsak florasını bozuyor. Ki sen bi de gece içmişsin hiç sindirilmeyen bi saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?