Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaşlar
Sizi bir süredir takip ediyorum enerjiniz azminiz cok güzel ben başka takimdaydim ara vermek istedim geri donunce aranızda olmak isterim
Zeynepcim seni hep görüyordum... hatta seni cagiracaktim baktim baska takimdasin sustum ne zaman istersen bekleriz

Merhaba, çok yoğun bir gündü ve menüm hiç güzel olmadı. Arabayla Çıkınca yürüyüş de yapamadım. Yarın saf protein ve 15000 adım planlıyorum ...
Yinede paylas canım menünu görelim. Neler yedin ?

Zeynepcim seni hep görüyordum... hatta seni cagiracaktim baktim baska takimdasin sustum ne zaman istersen bekleriz
Evt yakalandimmi Ben güzel kilo veren ama çabuk motivasyon kaybına uğrayan biriyim inşallah sizin gibi kacamaksiz şekersiz haftalarim olur

Soğanlı peynirli omlet yedim canım, 4 kaşık da kapuska. Spor konusu canımı sıkıyor, sabah erken kalkıp yürüyüş mü yapsam.
Canim , ben oyle yapacam simdi oruc degilim malum regli... oruca tekrar başlayinca sabahlari yaoacam sporumu... ogleden sonra enerjim kalmiyor koltuga yigiliyorum oyle dinlenirim diye dusunuyorum.... bence sende sabah 45 dk spor yapsan yeter yürüyüş en güzeli

Hiçbirşeyi planladığım gibi yapamıyorum. Gece sahura kalkacaktım, sahur yapamadım. Akşam kapuska yiyecektim, çocuklar ve anneanne çok sevdi bana kalmadı.. pilatese gidecektim, hoca aradı iptal etti ☹
Şişşttt sakin ol. Onların hepsi geçmişte kaldı. Bazen hayat planladığımız gibi gitmiyor ama hep öyle olacak diye bişey yok. Yarın her şey daha güzel olacak

Merhaba arkadaşlar
Sizi bir süredir takip ediyorum enerjiniz azminiz cok güzel ben başka takimdaydim ara vermek istedim geri donunce aranızda olmak isterim

Selâm hoşgeldin bende dün katıldım ama senden kıdemli oldum şimdi

afiyet olsun canım
ayy ne kadar güzel olmuş diyesim geldi tartıda önemli ama önemli olan incelmek sanırım
Bugünkü menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 ceviz, domates salatalık
İftar
1 tabak etli kuru fasulye, 1 kase yoğurt, salatalık domates, 1 küçük dilim kavun
Su 2 lt içmeyi planlıyorum
veeee Merve sahalara geri döner
afiyet olsun canım çok iyi
Sütü bıraktıramadım sana bi türlü
ya bende öyle çeşit olsun diye içiyorum
Gayet güzel menü afiyet olsun

Afiyet olsun Menü güzel. Sahurdan sonra hemen yattınmı?

Gayet iyi afiyet olsun

Çok güzell
1,5 saat sonra yattım canım
Sahura uyanamadım sahur yok

İftar
1 bardak su 2 hurma
Yaklaşık 8 9 kaşık kabak ve patlıcan yemeği kıymalı
1 bardak kadar yoğurt
2yk kısır
Çok güzel canım afiyet olsun

Sanırım tek kilo alan benim
Ve sucumu biliyorum ekmek yedim bulgur yedım bunlar bende kılo yapıyor yemıyecem dıyorum ama iftarda kendimi kaybediyorum ne yapcam ben of ya butun dengem bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…