- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Ya anka ben bide şeyi fark ettim sutteki seker benim şekerimi yükseltiyor ve uykuya sebeb oluyor sut ictikten sonra gözlerimi acamiyorumİçme canım. Bak bi dene 1 ay hiç içme. Bağırsak florasını bozuyor. Ki sen bi de gece içmişsin hiç sindirilmeyen bi saatte.
Canim o kadar emek verdin. Gunlerce uğraştın kilo vermek için.. emeğini düşün iftarda pideyi tamamen cikar hayatindan yemegi ölçülü yersen kilo vermeye devam edersin...Sanırım tek kilo alan benim
Ve sucumu biliyorum ekmek yedim bulgur yedım bunlar bende kılo yapıyoryemıyecem dıyorum ama iftarda kendimi kaybediyorum ne yapcam ben of ya butun dengem bozuldu
Sahur azbısey salata domates su
Iftar 5 kasık makarna (cok ozlemıştım oructa yıcem dıyordum ama hıc sandığım gibi zevk vermedi
Salata yarım kase az bulgurlu yogurt corbası
Su 1.5 anca olur
Makarna sizi doyuruyor mu ? Ben yedikten belli sure sonra acikiyorum o yüzden diyette hic yemiyorum. Onun yerine tok tutacak bisey tercih ediyorum.Aslında makarnan çok degil eger ekmek filan yemdiysen ki yememissin bende yarın diyetisyenime danisip yiyebilirmiyim diye bu sorucam
Yaninda salata olunca evet belki ayranda olursa ohh misssMakarna sizi doyuruyor mu ? Ben yedikten belli sure sonra acikiyorum o yüzden diyette hic yemiyorum. Onun yerine tok tutacak bisey tercih ediyorum.
Seni üzmek istemem AmaSanırım tek kilo alan benim
Ve sucumu biliyorum ekmek yedim bulgur yedım bunlar bende kılo yapıyoryemıyecem dıyorum ama iftarda kendimi kaybediyorum ne yapcam ben of ya butun dengem bozuldu
hepsinden ye mutlakaAboo epey birikmiş sonra bakarım mutfaktan çıkamıyorum yaprak sardım zeytinyağlı ekşili acılı Adana usulü :) etli kuru fasulye yaptım eşim geldi sucuklu menemen istedi imdattttttt
. Ay ne güzel Adacım, ben de o günleri görür müyüm acaba. Senin adına çok sevindim gerçekten.Ebrum , ayyy cok gülüyorum suan kendime... esime salata yapiyordum bu msji daha yeni anladim ...sen 60li rakam gordun mu diye sordun demi ?? Ben ne anladim biliyormusun 60.00 mi oldun diye
Evet evet 60li bir rakam gördüm tartida.....
Ben simdi salata yapmaya geri dönüyorum....
hoş geldin canım. Sağlıkla ideal kilona ulaşırsın umarım. OSelâmlar
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : U_M_T_Y_R_D_N_M
İsim (İsteğe Bağlı ) ;
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50 nin altı
Kilo alma hikayeniz: Doğum ve abur cubur yeme..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fıt olmak rahatça istediğimi giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
LAydLiNe
Menün çok güzel canım.Canlarim msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 6 zeytin 2dil form ekmek Çay
Saat 17.05
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata sonra sütlü kahve
Su 2 lt
Spor yok evi derledim spor yarın inşallah. Yarın 15 bin adımı hedefliyorum varmı katılan kapısalim
incelmişsin demek ki. Ben güzel bir duygu. Tam tersini bilirimAy kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydıAllahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim
sahurda hurma tok tutuyor mu canım? Menün çok güzel.Sahur 00:30
5 tane küçük hurma+1 bardak süt
İftar 19:45
1 yk kuru erik-hurma marmelatı+1 bardak su
1 kase mercimek çorba
1 fırındA alabalık
1 tabak salata
1 şişe maden suyu
2,5 lt su içeceğim
Tuttu canım bugün acıkmadımhepsinden ye mutlakatatlı yok mu?
. Ay ne güzel Adacım, ben de o günleri görür müyüm acaba. Senin adına çok sevindim gerçekten.
hoş geldin canım. Sağlıkla ideal kilona ulaşırsın umarım. O
Menün çok güzel canım.
incelmişsin demek ki. Ben güzel bir duygu. Tam tersini bilirim ☺
sahurda hurma tok tutuyor mu canım? Menün çok güzel.
öyle yapıcam artık Ebru’cum. Seviyorum seniŞişşttt sakin ol. Onların hepsi geçmişte kaldı. Bazen hayat planladığımız gibi gitmiyor ama hep öyle olacak diye bişey yok. Yarın her şey daha güzel olacak
nasıl verdin canım? İftar saati atlamış olabilirim, seni tanımamız açısından ilk sayfadaki formu doldurdun mu?Eylül ayından beri diyetteyim arada iki ay boslugum oldu 17 kilo verdim max 10 kilom var
verirsin canım, her öğünde birini tercih etsen daha iyi olur.Sanırım tek kilo alan benim
e çok yememişsin? Önce ki gün mü fazla kaçtı?Sahur azbısey salata domates su
Iftar 5 kasık makarna (cok ozlemıştım oructa yıcem dıyordum ama hıc sandığım gibi zevk vermedi
Salata yarım kase az bulgurlu yogurt corbası
Su 1.5 anca olur
makarnayı aldante yapınca gerçekten tok tutuyor. Denemeni öneririm.Makarna sizi doyuruyor mu ? Ben yedikten belli sure sonra acikiyorum o yüzden diyette hic yemiyorum. Onun yerine tok tutacak bisey tercih ediyorum.
Insallah görürsün canim... inan bende burada kilo verenleri gordukce bende gorurmuyum diye ic geçirirdimhepsinden ye mutlakatatlı yok mu?
. Ay ne güzel Adacım, ben de o günleri görür müyüm acaba. Senin adına çok sevindim gerçekten.
hoş geldin canım. Sağlıkla ideal kilona ulaşırsın umarım. O
Menün çok güzel canım.
incelmişsin demek ki. Ben güzel bir duygu. Tam tersini bilirim ☺
sahurda hurma tok tutuyor mu canım? Menün çok güzel.
Aldanteöyle yapıcam artık Ebru’cum. Seviyorum seni ❤
nasıl verdin canım? İftar saati atlamış olabilirim, seni tanımamız açısından ilk sayfadaki formu doldurdun mu?
verirsin canım, her öğünde birini tercih etsen daha iyi olur.
e çok yememişsin? Önce ki gün mü fazla kaçtı?
makarnayı aldante yapınca gerçekten tok tutuyor. Denemeni öneririm.
Benim için ve birçok arkadaş için güzel bir örneksin.Insallah görürsün canim... inan bende burada kilo verenleri gordukce bende gorurmuyum diye ic geçirirdimama isteyince oluyormus...benim icin 60li rakamlar hayaldi...tamam gonul 58 de istiyor 56 da... ama kendi kendime 65 olsam daha ne isterim diyordum...
Az haşlanmış yaniAldante
Sağol canim insallah hep birlikte kilolara veda edecegiz birbirimize yol gosterecegiz motivasyon sağlayacağız...Benim için ve birçok arkadaş için güzel bir örneksin.
Gayet guzel menu canim8.5 menüm
03:30
2 bardak su
20:10
1 hurma
1/2 ceviz
1,5 yumurta -1 avuç içi küflü peynir-Yarım soğandan - Tereyağlı omlet
2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
4 yk zeytinyağlı kapuska
21:00
1 avuç içi kadar kavun
22:00
1 Türk kahvesi şekersiz
1 lt su içebildim. Hedefim 2 ye tamamlamak.
Spor yok maalesef
Seni üzmek istemem Ama
az yiyorsun derken
sonunda böyle saldırmandan korkuyordum da diyordum ..
keşke ömür boyu o listelerdeki gibi kendimizi çekebilsek canım ama yapamayız ..
hayatına sağlıklı beslenmeyi sokmalısın az yemeyi değil.
Çünkü her zaman az yiyemeyiz.
Çok özür diliyorum üzmek istemiyorum seni ama böyle düşünüyorum ..
Mesela benim kendimi çektiğim şeyler tatlılar veya çikolatalar..
bi saldırsam onlara saldırrım .
Bunun gibi işte.
Menünü beğendim canım afiyet olsun8.5 menüm
03:30
2 bardak su
20:10
1 hurma
1/2 ceviz
1,5 yumurta -1 avuç içi küflü peynir-Yarım soğandan - Tereyağlı omlet
2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
4 yk zeytinyağlı kapuska
21:00
1 avuç içi kadar karpuz
22:00
1 Türk kahvesi şekersiz
1 lt su içebildim. Hedefim 2 ye tamamlamak.
Spor yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?