- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Güzel menü olmuş afiyet olsun8.5 menüm
03:30
2 bardak su
20:10
1 hurma
1/2 ceviz
1,5 yumurta -1 avuç içi küflü peynir-Yarım soğandan - Tereyağlı omlet
2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
4 yk zeytinyağlı kapuska
21:00
1 avuç içi kadar karpuz
22:00
1 Türk kahvesi şekersiz
1 lt su içebildim. Hedefim 2 ye tamamlamak.
Spor yok maalesef
Canim burada birbirimizi tatli dille uyariyoruz zaten ... sen en guzel zarif dille anlatmissin.. burada papatyanin alınacağıni sanmiyorum....Sen zaten üzgünken böyle konuşmam yanlış mı oldu kafama takıldı papatya
yanlışsam bana söyleyin kızlar
Menünü beğendim canım afiyet olsun
Ben başka gruptan ayrıldım sizi bir süredir takipteyim katılmak isterim ama bu hafta boslugum olsun regliyim zaten pazartesi aranıza katilsam olurmuöyle yapıcam artık Ebru’cum. Seviyorum seni ❤
nasıl verdin canım? İftar saati atlamış olabilirim, seni tanımamız açısından ilk sayfadaki formu doldurdun mu?
verirsin canım, her öğünde birini tercih etsen daha iyi olur.
e çok yememişsin? Önce ki gün mü fazla kaçtı?
makarnayı aldante yapınca gerçekten tok tutuyor. Denemeni öneririm.
Aa sende paylaşsana öyleyse ben bilmiyordum onuLAydLiNe söylemeden geçemeyeceğim mezunlar sırlarını paylaşıyormuş ya herhalde benim sırrıma ihtiyacı yok kimsenin hiç bana mesaj gelmedi yaZmadın diye nerede link ?
Bence güzel salatalik varsa onuda ekle bol su ve lif kaynağısahur için
1 bardak süt
10 fındık
2 hurma
3 4 zeytin
1 peynirli omlet
sizce iyimi
O birinci sırlarıni paylasiyor değil miydi ?LAydLiNe söylemeden geçemeyeceğim mezunlar sırlarını paylaşıyormuş ya herhalde benim sırrıma ihtiyacı yok kimsenin hiç bana mesaj gelmedi yaZmadın diye nerede link ?
Var varBence güzel salatalik varsa onuda ekle bol su ve lif kaynağı)
Eylül ayından beri diyetteyim arada iki ay boslugum oldu 17 kilo verdim max 10 kilom var
hepsinden ye mutlakatatlı yok mu?
. Ay ne güzel Adacım, ben de o günleri görür müyüm acaba. Senin adına çok sevindim gerçekten.
hoş geldin canım. Sağlıkla ideal kilona ulaşırsın umarım. O
Menün çok güzel canım.
incelmişsin demek ki. Ben güzel bir duygu. Tam tersini bilirim ☺
sahurda hurma tok tutuyor mu canım? Menün çok güzel.
Hadi ilk menun gelsin bekliyoruz
Tebrikler 17 kilo içinnn 10 kilo elinizin kiri olur o zamam
olur canım, zaten tecrübeliymişsin. İstikrarla katılım sağladığın sürece mutlaka faydasını görürsün.Ben başka gruptan ayrıldım sizi bir süredir takipteyim katılmak isterim ama bu hafta boslugum olsun regliyim zaten pazartesi aranıza katilsam olurmu
yazınca bize de yazar mısın linki.LAydLiNe söylemeden geçemeyeceğim mezunlar sırlarını paylaşıyormuş ya herhalde benim sırrıma ihtiyacı yok kimsenin hiç bana mesaj gelmedi yaZmadın diye nerede link ?
Güzel bence. Bol su içmeyi unutma canım. Süt yerine belki yoğurt yada ayran daha iyi olabilir.sahur için
1 bardak süt
10 fındık
2 hurma
3 4 zeytin
1 peynirli omlet
sizce iyimi
Sahur çok az olmuş canımSahur azbısey salata domates su
Iftar 5 kasık makarna (cok ozlemıştım oructa yıcem dıyordum ama hıc sandığım gibi zevk vermedi
Salata yarım kase az bulgurlu yogurt corbası
Su 1.5 anca olur
Dün de yazmıştım belki de başka konuda yazmışımdır. Orucu amacına uygun tutarsak kilo almayız. Ramazan ayını kilo alarak bitiriyorsak hakkını verememişiz demektir. O yüzden yılda bir gelen bu mübarek günleri nefsimize yenik düşerek heba etmeyelimSanırım tek kilo alan benim
Ve sucumu biliyorum ekmek yedim bulgur yedım bunlar bende kılo yapıyoryemıyecem dıyorum ama iftarda kendimi kaybediyorum ne yapcam ben of ya butun dengem bozuldu
Gayet güzel bencesahur için
1 bardak süt
10 fındık
2 hurma
3 4 zeytin
1 peynirli omlet
sizce iyimi
Seninki ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi olmuş bu mu çok yediğin burda edebiyat yaptırıyon banaSahur azbısey salata domates su
Iftar 5 kasık makarna (cok ozlemıştım oructa yıcem dıyordum ama hıc sandığım gibi zevk vermedi
Salata yarım kase az bulgurlu yogurt corbası
Su 1.5 anca olur
Hadi ilk menun gelsin bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?