Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel menü olmuş afiyet olsun

Sen zaten üzgünken böyle konuşmam yanlış mı oldu kafama takıldı papatya
yanlışsam bana söyleyin kızlar

Menünü beğendim canım afiyet olsun
Canim burada birbirimizi tatli dille uyariyoruz zaten ... sen en guzel zarif dille anlatmissin.. burada papatyanin alınacağıni sanmiyorum....
Birbirimizi uyarmayacaksak yanlislarimiz soylemeyecekse burada olmamizin anlami yok... bu benim fikrim

Ben başka gruptan ayrıldım sizi bir süredir takipteyim katılmak isterim ama bu hafta boslugum olsun regliyim zaten pazartesi aranıza katilsam olurmu

Hosbuldum canım inşallahh hep beraber veririz

Ben başka gruptan ayrıldım sizi bir süredir takipteyim katılmak isterim ama bu hafta boslugum olsun regliyim zaten pazartesi aranıza katilsam olurmu
olur canım, zaten tecrübeliymişsin. İstikrarla katılım sağladığın sürece mutlaka faydasını görürsün.
LAydLiNe söylemeden geçemeyeceğim mezunlar sırlarını paylaşıyormuş ya herhalde benim sırrıma ihtiyacı yok kimsenin hiç bana mesaj gelmedi yaZmadın diye nerede link ?
yazınca bize de yazar mısın linki.
sahur için
1 bardak süt

10 fındık
2 hurma
3 4 zeytin
1 peynirli omlet

sizce iyimi
Güzel bence. Bol su içmeyi unutma canım. Süt yerine belki yoğurt yada ayran daha iyi olabilir.

Sanırım tek kilo alan benim
Ve sucumu biliyorum ekmek yedim bulgur yedım bunlar bende kılo yapıyor yemıyecem dıyorum ama iftarda kendimi kaybediyorum ne yapcam ben of ya butun dengem bozuldu
Dün de yazmıştım belki de başka konuda yazmışımdır. Orucu amacına uygun tutarsak kilo almayız. Ramazan ayını kilo alarak bitiriyorsak hakkını verememişiz demektir. O yüzden yılda bir gelen bu mübarek günleri nefsimize yenik düşerek heba etmeyelim

Sahur azbısey salata domates su

Iftar 5 kasık makarna (cok ozlemıştım oructa yıcem dıyordum ama hıc sandığım gibi zevk vermedi
Salata yarım kase az bulgurlu yogurt corbası

Su 1.5 anca olur
Seninki ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi olmuş bu mu çok yediğin burda edebiyat yaptırıyon bana

Hadi ilk menun gelsin bekliyoruz

Sabah 8
1 lokma peynir

Öğlen 12
Fırında tavuk karışık sebzeli
Bol salata

Akşam 17
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantı
2 tane algida ırmıklı dondurma yemeye veda partisi yaptım..

Suyum 2 olmuştur.Maydanozlu yeşilçaylı ıcecegımden 1 lt içmişşmdir.
1 saat Leslie yaptım 12.000 adımım var toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…