Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sahur
Bir dilim peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Maydonoz
Bir bardak ayran

İftar
3-4 kaşık tarhana çorbası
3-4 kaşık taze fasulye yemeği
bir kaşık yoğurt

Saat 10 gibi filtre kahve sütlü
3 hurma

2 litre su
LAydLiNe

Kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum;
Sahur (00:30 gibi)
1 haşlanmış yumurta
Çokça peynir

İftar
2 dilim fırında tavuk
1 kase yulaf kepekli baharatlı yoğurt

İftardan sonra
1 bardak sütlü filitre kahve

Bugün 1,5 litreye yaklaştı su Geç yatmayı planlıyorum, 2’ye tamamlamaya çalışacağım
Spora başlayamadım henüz Ramazan’da spor yapabilenleri tebrik ediyorum

Sabah kahvaltisini daha kuvvetli yap canim bu cok onemli....
Cislara veda )

Sahura ceviz mi koysan canım 2-3 tane. Neredeyse hiç yağ yok menüde. Fasulyeyi de 6-7 kaşık yapabilirsin.

çok tatlısın yaaa çılgın halay başı seniiiii
olalım canım , hatta merve sen ve ben üçlü rakip olalım nedersiniz ? @merve4416
:) çok iyi olur artık sende 50 li rakamlardasın kanka
Uyar bana :) Sen bana yetişmeden acil kilo vermem lazım.
yok anacım acele etme yavaş yavaş hele önce bir künefeden ye
Ay yok kıyamam arayı çok açtım sana yardım edeyim de bana yetiş öyle daha zevkli oluyor ben bugün 53,7 çıktım dün 54 idim
o zaman yarış başladı bakalım cumaya kim fazla kilo verecek
aboo yarışma var koşun kızlar haydi bakalım kiminle dans ediyorsunuz öğrenin
ben hiççç içmiyorum çoktan bıraktım zaten pek aram yoktu yanında ıvır zıvır olursa güzel olur
Onun dışında 3 kupa bitki çayı zararlı olabilir sen yinede 2 kupa içi çünkü hepsi ödem artırıcı çaylar
Vay vay, beni mi bitiriyon? Haydi bakalım hodri meydan
Akşam kapuska ve omlet var canım. Tatlı yok, unlu gıda yok
Sen de ne var?
ben menü vermiyorum nedense yazmıyorum artık ama bugün 7-8 adet sarma Yedim kalındı biraz sebze haşlama bir tavuk but azıcık sucuklu yumurta bir pastırma biraz fazla yedim azıcık pide
sahurda zerdeçallı zencefilli yoğurt yiyeceğim sadece
Midesi geçmiş mi sucuğu nasıl yiyecek
he bacım geçmiş aç gözlü ne diyim
Hiçbirşeyi planladığım gibi yapamıyorum. Gece sahura kalkacaktım, sahur yapamadım. Akşam kapuska yiyecektim, çocuklar ve anneanne çok sevdi bana kalmadı.. pilatese gidecektim, hoca aradı iptal etti ☹
strese girmene gerek yok beni geçeceksin diye yavaş yavaş sakin pilatese gidemedinse gitseydin bir dondurmacıya ohh gel keyfim
Soğanlı peynirli omlet yedim canım, 4 kaşık da kapuska. Spor konusu canımı sıkıyor, sabah erken kalkıp yürüyüş mü yapsam.
ben oğlanı getirip götürüyorum öğlene kadar 7000 adım atmış oluyorum dışarda

Sabah kahvaltisini daha kuvvetli yap canim bu cok onemli....
Cislara veda )
Kahvaltıyı çok severim ama 3 öğün olunca hic gitmiyor kilo benden. Şimdilik hafta içi 3 gün kahvaltıyı çıkardım böyle deneyeyim birazda..
Cıslaraa veda etmelıyım tabi

Kızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
benim eşim daha işten gelmedi .. yarımdan sonra geliyor sahuru yiyip yatıyoruz bende bekliyorum o yüzden canım
yoğurt 1 sb olabilir , kilona göre yemeği 2-3 kaşık daha arttırabilirsin az olmasın canım .. afiyet olsun
menünü beğendim canım afiyet olsun

Cıs hariç güzel menü . Ama kahvaltı çok az olmuş öğlene kadar nasıl duruyorsun canım ??

Diyecektim ki mesajını okudum 3 öğün yapamıyorum diye .
Ama bence yanlış .
İlla üç öğün yapmak istiyorsan;
Kahvaltını güçlü .
Öğle yemeğini listende olduğunu gibi,
Akşamı da bi kase yoğurtla falan geçirmen
Yani akşamı hafifletmen daha doğru olur diye düşünüyorum canım nacizane fikrim

Tabıı kii fikirlerinize ıhtıyacım var yorumlara açığım böyle böyle doğruları bulacağıma inanıyorum

Öğlene kadar Zor olmuyor bende duramam zannediyordum ama rahat geçiyor şimdilik..
Senin dediğine yakın haftanın 4 günü yapıyorum 2 öğün oluyor geç kahvaltı hafif akşam yemeği şeklinde..

yapacak yorum kalmamış, arkadaşlara katılıyorum :)
iftar miktar olarak az gibi geldi bana.. içerik olarak günü güzel geçirmişsin.
güzel canım, akşam biraz salata olabilirdi ek olarak.
en güzeli doğal, dışarda yürüyüş.. evim biraz şehrin dışında.. o nedenle markete bile arabayla gitmem gerekiyor malesef Bu da hareket etmemi zorlaştırıyor.
Kahvaltıyı çok severim ama 3 öğün olunca hic gitmiyor kilo benden. Şimdilik hafta içi 3 gün kahvaltıyı çıkardım böyle deneyeyim birazda..
Cıslaraa veda etmelıyım tabi
gulenyuzumsun e katılıyorum canım. Akşamı hafifletsen çok daha isabet olur. Her kesin alışkanlığı farklı ama kahvaltıdan çalmasak daha iyi olur diyor uzmanlar. Bir de ben güzel kahvaltı yapmayınca gün içinde sürekli acıkıyorum. Sende öyle bir durum oluyor mu?

Sahura ceviz mi koysan canım 2-3 tane. Neredeyse hiç yağ yok menüde. Fasulyeyi de 6-7 kaşık yapabilirsin.
Ceviz iyi fikir hem de besleyici olur. Ekleyebilirim haklısın.
Biraz az yiyorum sanırım. Korkuyorum hep fazla olacak diye.
yapacak yorum kalmamış, arkadaşlara katılıyorum :)
iftar miktar olarak az gibi geldi bana.. içerik olarak günü güzel geçirmişsin.
Teşekkrüler canım yorum için. Biraz az yemişim sanırım düşününce. Ama aç değildim.

Slm kizlar,cok feci yorgunum,sanirim mecbur kalmadikca misafir almayacagim olmuyor cok zorlandim ayin 15inde bi sözüm.var baskada düsünmüyorum ,disarda iftarlarimiz olicak oralarada yemek v.s yapilcak.
Benim cok bacaklarim agriyor orucla bacak agrisinin ne ilgisi var ki ,bugpnkü yorgunlukla ilgisi yok hep böyle

Arkadaşlar aranızda emziren ve oruc tutan varmı sütu etkiledimi
Öncelikle hosgeldin canim,ben emziriyorum ama bebim.oglum 10 aylik günde bi kac kere emiyo bi zararini görmedim sükür
Kızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
Ben yatiyorum.normalde cünkü oturmaya kalksam 4 e kadar beklemem lazimki sabah namazini kilayim o da imkansiz benim icin hem yatip kalkmak teheccüd icin bir firsat oluyo degerlendirmek lazim

Hosgeldin canim

Bugünkü menüm

Sahur
1 kase müsli
Meyvede vardi sanki ama hatirlayamiyorum malesef
2 bardak su

Iftar
1 kepce ezogelin
2 kasik pilaki
Salata
2 kasik yogurtlu kirmizi pancar
1 zeytinyagli kabak sandal
3 köfteli patlican kebabi
1 kase suplange

Misafir olunca menü tirta cikti

Simdide sahur niyetine müsli yerine bir kase suplange yedim.

Tarti güzel seyler söylüyor

LAydLiNe ben cuma tr saati 16 gibi kilo bildirsem olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…