Süt ve süt ürünleri uyku yapmaz mı zaten. Ama içme bence ayran iç onun yerineYa anka ben bide şeyi fark ettim sutteki seker benim şekerimi yükseltiyor ve uykuya sebeb oluyor sut ictikten sonra gözlerimi acamiyorum
Kızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
Sabah kahvaltisini daha kuvvetli yap canim bu cok onemli....Sabah 8
1 lokma peynir
Öğlen 12
Fırında tavuk karışık sebzeli
Bol salata
Akşam 17
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantı
2 tane algida ırmıklı dondurmayemeye veda partisi yaptım..
Suyum 2 olmuştur.Maydanozlu yeşilçaylı ıcecegımden 1 lt içmişşmdir.
1 saat Leslie yaptım 12.000 adımım var toplamda
Sahura ceviz mi koysan canım 2-3 tane. Neredeyse hiç yağ yok menüde. Fasulyeyi de 6-7 kaşık yapabilirsin.Sahur
Bir dilim peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Maydonoz
Bir bardak ayran
İftar
3-4 kaşık tarhana çorbası
3-4 kaşık taze fasulye yemeği
bir kaşık yoğurt
Saat 10 gibi filtre kahve sütlü
3 hurma
2 litre su
LAydLiNe
Eylül ayından beri diyetteyim arada iki ay boslugum oldu 17 kilo verdim max 10 kilom var
Aramıza hoşgeldiniz kızlar
Tebrikler 17 kilo içinnn 10 kilo elinizin kiri olur o zamam
:) çok iyi olur artık sende 50 li rakamlardasın kankaçok tatlısın yaaa çılgın halay başı seniiiii
olalım canım , hatta merve sen ve ben üçlü rakip olalım nedersiniz ? @merve4416
yok anacım acele etme yavaş yavaş hele önce bir künefeden yeUyar bana :) Sen bana yetişmeden acil kilo vermem lazım.
aboo yarışma var koşun kızlar haydi bakalım kiminle dans ediyorsunuz öğrenino zaman yarış başladı bakalım cumaya kim fazla kilo verecek
ben hiççç içmiyorum çoktan bıraktım zaten pek aram yoktu yanında ıvır zıvır olursa güzel olurKızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur
ben menü vermiyorum nedense yazmıyorum artık ama bugün 7-8 adet sarma Yedim kalındı biraz sebze haşlama bir tavuk but azıcık sucuklu yumurta bir pastırma biraz fazla yedim azıcık pideVay vay, beni mi bitiriyon? Haydi bakalım hodri meydan
Akşam kapuska ve omlet var canım. Tatlı yok, unlu gıda yok
Sen de ne var?
he bacım geçmiş aç gözlü ne diyimMidesi geçmiş mi sucuğu nasıl yiyecek
strese girmene gerek yok beni geçeceksin diye yavaş yavaş sakin pilatese gidemedinse gitseydin bir dondurmacıya ohh gel keyfimHiçbirşeyi planladığım gibi yapamıyorum. Gece sahura kalkacaktım, sahur yapamadım. Akşam kapuska yiyecektim, çocuklar ve anneanne çok sevdi bana kalmadı.. pilatese gidecektim, hoca aradı iptal etti ☹
ben oğlanı getirip götürüyorum öğlene kadar 7000 adım atmış oluyorum dışardaSoğanlı peynirli omlet yedim canım, 4 kaşık da kapuska. Spor konusu canımı sıkıyor, sabah erken kalkıp yürüyüş mü yapsam.
Kahvaltıyı çok severim ama 3 öğün olunca hic gitmiyor kilo benden. Şimdilik hafta içi 3 gün kahvaltıyı çıkardım böyle deneyeyim birazda..Sabah kahvaltisini daha kuvvetli yap canim bu cok onemli....
Cislara veda)
Aramıza hoşgeldiniz kızlar
benim eşim daha işten gelmedi .. yarımdan sonra geliyor sahuru yiyip yatıyoruz bende bekliyorum o yüzden canımKızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
yoğurt 1 sb olabilir , kilona göre yemeği 2-3 kaşık daha arttırabilirsin az olmasın canım .. afiyet olsunSahur
Bir dilim peynir
Maydonoz
Bir bardak ayran
İftar
bir kaşık yoğurt
3 hurma
2 litre su
LAydLiNe
menünü beğendim canım afiyet olsunKızlar bugünkü menümü paylaşıyorum;
Sahur (00:30 gibi)
1 haşlanmış yumurta
Çokça peynir
İftar
2 dilim fırında tavuk
1 kase yulaf kepekli baharatlı yoğurt
İftardan sonra
1 bardak sütlü filitre kahve
Bugün 1,5 litreye yaklaştı suGeç yatmayı planlıyorum, 2’ye tamamlamaya çalışacağım
Spora başlayamadım henüzRamazan’da spor yapabilenleri tebrik ediyorum
Cıs hariç güzel menü . Ama kahvaltı çok az olmuş öğlene kadar nasıl duruyorsun canım ??Sabah 8
1 lokma peynir
Öğlen 12
Bol salata
Akşam 17
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantı
Tabıı kii fikirlerinize ıhtıyacım var yorumlara açığım böyle böyle doğruları bulacağıma inanıyorumCıs hariç güzel menü . Ama kahvaltı çok az olmuş öğlene kadar nasıl duruyorsun canım ??
Diyecektim ki mesajını okudum 3 öğün yapamıyorum diye .
Ama bence yanlış .
İlla üç öğün yapmak istiyorsan;
Kahvaltını güçlü .
Öğle yemeğini listende olduğunu gibi,
Akşamı da bi kase yoğurtla falan geçirmen
Yani akşamı hafifletmen daha doğru olur diye düşünüyorum canım nacizane fikrim
yapacak yorum kalmamış, arkadaşlara katılıyorum :)Sabah 8
1 lokma peynir
Öğlen 12
Bol salata
Akşam 17
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantı
iftar miktar olarak az gibi geldi bana.. içerik olarak günü güzel geçirmişsin.Sahur
Bir dilim peynir
Maydonoz
Bir bardak ayran
İftar
bir kaşık yoğurt
3 hurma
2 litre su
LAydLiNe
güzel canım, akşam biraz salata olabilirdi ek olarak.Kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum;
Sahur (00:30 gibi)
1 haşlanmış yumurta
Çokça peynir
İftar
2 dilim fırında tavuk
1 kase yulaf kepekli baharatlı yoğurt
İftardan sonra
1 bardak sütlü filitre kahve
Bugün 1,5 litreye yaklaştı suGeç yatmayı planlıyorum, 2’ye tamamlamaya çalışacağım
Spora başlayamadım henüzRamazan’da spor yapabilenleri tebrik ediyorum
en güzeli doğal, dışarda yürüyüş.. evim biraz şehrin dışında.. o nedenle markete bile arabayla gitmem gerekiyor malesef:) çok iyi olur artık sende 50 li rakamlardasın kanka
yok anacım acele etme yavaş yavaş hele önce bir künefeden ye
Ay yok kıyamam arayı çok açtım sana yardım edeyim de bana yetiş öyle daha zevkli oluyor ben bugün 53,7 çıktım dün 54 idim
aboo yarışma var koşun kızlar haydi bakalım kiminle dans ediyorsunuz öğrenin
ben hiççç içmiyorum çoktan bıraktım zaten pek aram yoktu yanında ıvır zıvır olursa güzel olur
Onun dışında 3 kupa bitki çayı zararlı olabilir sen yinede 2 kupa içi çünkü hepsi ödem artırıcı çaylar
ben menü vermiyorum nedense yazmıyorum artık ama bugün 7-8 adet sarma Yedim kalındı biraz sebze haşlama bir tavuk but azıcık sucuklu yumurta bir pastırma biraz fazla yedim azıcık pide
sahurda zerdeçallı zencefilli yoğurt yiyeceğim sadece
he bacım geçmiş aç gözlü ne diyim
strese girmene gerek yok beni geçeceksin diye yavaş yavaş sakin pilatese gidemedinse gitseydin bir dondurmacıya ohh gel keyfim
ben oğlanı getirip götürüyorum öğlene kadar 7000 adım atmış oluyorum dışarda
gulenyuzumsun e katılıyorum canım. Akşamı hafifletsen çok daha isabet olur. Her kesin alışkanlığı farklı ama kahvaltıdan çalmasak daha iyi olur diyor uzmanlar. Bir de ben güzel kahvaltı yapmayınca gün içinde sürekli acıkıyorum. Sende öyle bir durum oluyor mu?Kahvaltıyı çok severim ama 3 öğün olunca hic gitmiyor kilo benden. Şimdilik hafta içi 3 gün kahvaltıyı çıkardım böyle deneyeyim birazda..
Cıslaraa veda etmelıyım tabi
Ceviz iyi fikir hem de besleyici olur. Ekleyebilirim haklısın.Sahura ceviz mi koysan canım 2-3 tane. Neredeyse hiç yağ yok menüde. Fasulyeyi de 6-7 kaşık yapabilirsin.
Biraz az yiyorum sanırım. Korkuyorum hep fazla olacak diye.benim eşim daha işten gelmedi .. yarımdan sonra geliyor sahuru yiyip yatıyoruz bende bekliyorum o yüzden canım
yoğurt 1 sb olabilir , kilona göre yemeği 2-3 kaşık daha arttırabilirsin az olmasın canım .. afiyet olsun
menünü beğendim canım afiyet olsun
Teşekkrüler canım yorum için. Biraz az yemişim sanırım düşününce. Ama aç değildim.yapacak yorum kalmamış, arkadaşlara katılıyorum :)
iftar miktar olarak az gibi geldi bana.. içerik olarak günü güzel geçirmişsin.
Öncelikle hosgeldin canim,ben emziriyorum ama bebim.oglum 10 aylik günde bi kac kere emiyo bi zararini görmedim sükürArkadaşlar aranızda emziren ve oruc tutan varmı sütu etkiledimi
Ben yatiyorum.normalde cünkü oturmaya kalksam 4 e kadar beklemem lazimki sabah namazini kilayim o da imkansiz benim icin hem yatip kalkmak teheccüd icin bir firsat oluyo degerlendirmek lazimKızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
Hosgeldin canimSabah 8
1 lokma peynir
Öğlen 12
Bol salata
Akşam 17
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?