İftar biraz fazla mı olmuş canım. Keşke iki supangleden birini yemeseydin. Ama kilo verebiliyorsan ne güzel.Bugünkü menüm
Sahur
1 kase müsli
Meyvede vardi sanki ama hatirlayamiyorum malesef
2 bardak su
Iftar
1 kepce ezogelin
2 kasik pilaki
Salata
2 kasik yogurtlu kirmizi pancar
1 zeytinyagli kabak sandal
3 köfteli patlican kebabi
1 kase suplange
Misafir olunca menü tirta cikti
Simdide sahur niyetine müsli yerine bir kase suplange yedim.
Tarti güzel seyler söylüyor
LAydLiNe ben cuma tr saati 16 gibi kilo bildirsem olur mu ?
Ben de dün 58.1 dim. Bugün 57.6. Gidecek kilolar inşallah:) çok iyi olur artık sende 50 li rakamlardasın kanka
yok anacım acele etme yavaş yavaş hele önce bir künefeden ye
Ay yok kıyamam arayı çok açtım sana yardım edeyim de bana yetiş öyle daha zevkli oluyor ben bugün 53,7 çıktım dün 54 idim
aboo yarışma var koşun kızlar haydi bakalım kiminle dans ediyorsunuz öğrenin
ben hiççç içmiyorum çoktan bıraktım zaten pek aram yoktu yanında ıvır zıvır olursa güzel olur
Onun dışında 3 kupa bitki çayı zararlı olabilir sen yinede 2 kupa içi çünkü hepsi ödem artırıcı çaylar
ben menü vermiyorum nedense yazmıyorum artık ama bugün 7-8 adet sarma Yedim kalındı biraz sebze haşlama bir tavuk but azıcık sucuklu yumurta bir pastırma biraz fazla yedim azıcık pide
sahurda zerdeçallı zencefilli yoğurt yiyeceğim sadece
he bacım geçmiş aç gözlü ne diyim
strese girmene gerek yok beni geçeceksin diye yavaş yavaş sakin pilatese gidemedinse gitseydin bir dondurmacıya ohh gel keyfim
ben oğlanı getirip götürüyorum öğlene kadar 7000 adım atmış oluyorum dışarda
bilemiyorumAa sende paylaşsana öyleyse ben bilmiyordum onu
mezunlarda birşeyler yazıyorlar işte ben öylesine sır dedim dediğin gibi birincilerin şeysine gitti aklım
O birinci sırlarıni paylasiyor değil miydi ?
tabi ki fatmacımolur canım, zaten tecrübeliymişsin. İstikrarla katılım sağladığın sürece mutlaka faydasını görürsün.
yazınca bize de yazar mısın linki.
Güzel bence. Bol su içmeyi unutma canım. Süt yerine belki yoğurt yada ayran daha iyi olabilir.
Ben uyuyorumKızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
oy oy oy çok kötü olmuş ben olsam ne yapar eder uyutmazdım gerçi benimkiler 18:00 yatt mı daha kalkmazlar o saatte uyuduğuna göre çok yorgundu uyandığında bende yanında yatar uyuturdum ben işe gitmediğim için kreşe gitmese de oluyorOff kızlar çok mutsuz ve yorgunumOğlum kreşten gelince uyudu akşam 6 gibi, 10’a doğru kalktı ve hala uyanık Uyumuyor kesinlikle, yarın sabah oğlum nasıl kreşe gidecek ben nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum.
ama çok emek verdin adam da gördü şahit oldu senin de bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyor seni düşündüğü için destek oluyor :)Ben de dün 58.1 dim. Bugün 57.6. Gidecek kilolar inşallahBu sefer eşim de bana destek oluyor. Lokmalarımı sayıyor hiç bir şey yedirmiyor.
hım iyi tırt oldum şuanGonul83 cevap veren oldu mu bilmiyorum ama mezunların sırrını paylaşması isteğe bağlı zorunlu değil.
Birincilerin ve sonuncuların sırları zorunlu
Bende senin attığın geçenki resmî göremedim durumda görüp pahlaştığınResimleri göremiyorum
valla bu kadar etkili olduğunu şimdi fark ettimSüt ve süt ürünleri uyku yapmaz mı zaten. Ama içme bence ayran iç onun yerine
Denemek için resim koydum kaldırdım . Niye göremiyorum çözemedimBende senin attığın geçenki resmî göremedim durumda görüp pahlaştığın
Şimdi neyi göremiyorsun
oy oy oy çok kötü olmuş ben olsam ne yapar eder uyutmazdım gerçi benimkiler 18:00 yatt mı daha kalkmazlar o saatte uyuduğuna göre çok yorgundu uyandığında bende yanında yatar uyuturdum ben işe gitmediğim için kreşe gitmese de oluyor
ama çok emek verdin adam da gördü şahit oldu senin de bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyor seni düşündüğü için destek oluyor :)
hım iyi tırt oldum şuanbende söylemem
Uyumayan cocuk zor... Allah kolaylik versin benim benim kizimda yazlari cok erken kalkiyordu hava cabuk aydinlaniyor diye. Bende odasina kalin koyu renkte bi güneşlik yaptirdim yazin onu kullaniyorum 8 den sonra kalkiyor...Uyutmamaya çalıştım olmadı canım. Uyanınca yanına yattım yine olmadı. Doğduğundan beri sorunlu benim oğlumun uykusu. Kaçta yatarsa yatsın en geç 6:30’da kalkıyor bir de. Çoktan kalktı. Hiç sevmiyor uykuyu doğduğundan beri
Gecmis olsun canimSlm kizlar,cok feci yorgunum,sanirim mecbur kalmadikca misafir almayacagim olmuyor cok zorlandim ayin 15inde bi sözüm.var baskada düsünmüyorum ,disarda iftarlarimiz olicak oralarada yemek v.s yapilcak.
Benim cok bacaklarim agriyor orucla bacak agrisinin ne ilgisi var ki ,bugpnkü yorgunlukla ilgisi yok hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?