Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off kızlar çok mutsuz ve yorgunum Oğlum kreşten gelince uyudu akşam 6 gibi, 10’a doğru kalktı ve hala uyanık Uyumuyor kesinlikle, yarın sabah oğlum nasıl kreşe gidecek ben nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum.

İftar biraz fazla mı olmuş canım. Keşke iki supangleden birini yemeseydin. Ama kilo verebiliyorsan ne güzel.

Ben de dün 58.1 dim. Bugün 57.6. Gidecek kilolar inşallah Bu sefer eşim de bana destek oluyor. Lokmalarımı sayıyor hiç bir şey yedirmiyor.

Aa sende paylaşsana öyleyse ben bilmiyordum onu
bilemiyorum

O birinci sırlarıni paylasiyor değil miydi ?
mezunlarda birşeyler yazıyorlar işte ben öylesine sır dedim dediğin gibi birincilerin şeysine gitti aklım
tabi ki fatmacım
Kızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
Ben uyuyorum

oy oy oy çok kötü olmuş ben olsam ne yapar eder uyutmazdım gerçi benimkiler 18:00 yatt mı daha kalkmazlar o saatte uyuduğuna göre çok yorgundu uyandığında bende yanında yatar uyuturdum ben işe gitmediğim için kreşe gitmese de oluyor
Ben de dün 58.1 dim. Bugün 57.6. Gidecek kilolar inşallah Bu sefer eşim de bana destek oluyor. Lokmalarımı sayıyor hiç bir şey yedirmiyor.
ama çok emek verdin adam da gördü şahit oldu senin de bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyor seni düşündüğü için destek oluyor :)
Gonul83 cevap veren oldu mu bilmiyorum ama mezunların sırrını paylaşması isteğe bağlı zorunlu değil.
Birincilerin ve sonuncuların sırları zorunlu
hım iyi tırt oldum şuan bende söylemem

Uyutmamaya çalıştım olmadı canım. Uyanınca yanına yattım yine olmadı. Doğduğundan beri sorunlu benim oğlumun uykusu. Kaçta yatarsa yatsın en geç 6:30’da kalkıyor bir de. Çoktan kalktı. Hiç sevmiyor uykuyu doğduğundan beri

Uyumayan cocuk zor... Allah kolaylik versin benim benim kizimda yazlari cok erken kalkiyordu hava cabuk aydinlaniyor diye. Bende odasina kalin koyu renkte bi güneşlik yaptirdim yazin onu kullaniyorum 8 den sonra kalkiyor...

Gecmis olsun canim eklemsel bi rahatsizlik olabilir bi dr görün bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…