Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok canım niye uzuleyımkı birbirimizi uyarmazsak nıye varız. Ama benim saldırmam eskı aclıklar ıcın degil ki ramazan ıcın canim oructa ac kalınca kendimi kaybediyorum aslında ıkı kasık yıyınce tıkanıyorum ama gozum doymuyor ama tartı cok kotu kendime gelmem lazım
Yok oncekı gun ıkı lahmacun yemıstım

Duzenlı olarak hergun kılo aldım ilk gun 65.3 sonraki gun 65.8 sonraki 66.1 dunde enson 66.5 tım tabı elbiseyle tartıldıgım kilo bunlar.. Cuma elbısesız sadece

Benim oglum da öyle maalesef 6.30 7de kalkar çok nadirdir 8 de falan kalktığı zor oluyor Allah yardım etsin çok iyi anlıyorum seni

Benim oglum da öyle maalesef 6.30 7de kalkar çok nadirdir 8 de falan kalktığı zor oluyor Allah yardım etsin çok iyi anlıyorum seni
Gözlerimi zor açtım bu sabah. Gece anca 3:30 gibi uyutabildim. Yine kalkmış 06:30’da. Hafta içi, hafta sonu hep aynı canım. Bezdim artık uykusuzluğundan. Gece defalarca kalkıyor bir de. Sokaktan geçen davulcuları bile duyup rahatsız oluyor

Uyumayan cocuk zor... Allah kolaylik versin benim benim kizimda yazlari cok erken kalkiyordu hava cabuk aydinlaniyor diye. Bende odasina kalin koyu renkte bi güneşlik yaptirdim yazin onu kullaniyorum 8 den sonra kalkiyor...
Çok zor benim oğlum canım. Doğduğundan beri sevmiyor uykuyu. Her şeyi denedim. Anason çayı vermişliğim bile var Gündüz de uyumaz, gece de defalarca kalkar. Artık bir sorun olduğunu düşünüyorum

ay canımya çok zor bende uykuyu çok severim hiç dayanamam ona göre çocukları bebeklikten beri erken yatırmaya alıştırdım yoksa bana zaman kalmıyor gece onlarda uyanıyor ama geri yatıyorlar sabahları da yedi gibi uyanırlar
Bu kurden sonra mutlaka bol su icilmeli canim... insallah suyunu içmişsindir..
Toplam 1.8 lt su içtim sahurda 300 ml içmiştim

Biz de durum aynı oğlum 29 aylık 4 5saat kesintisiz uykuyu ilk defa 2 yaşından sonra uyudum öncesinde 2 saatte bir uyanır dı şimdi ise uyuması 1 1.5 saatsürüyor 12de yatsa 7 kalkar haftasonu hafraiçi fark etmez bizde De zor oluyor biraz da yapıcak bişey yok işte senin ki kaç aylık

Benimki de 10 aylık sevindim cok şükür sutumuz etkilenmesin :)

Olur canım. Ama menün olmamış. İftarın fazla olmuş. Suplange hiç olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…