Bu kurden sonra mutlaka bol su icilmeli canim... insallah suyunu içmişsindir..Sahurdaki yiyeceğim zerdeçallı zencefilli yoğurt bu kadar
yok canım niye uzuleyımkı birbirimizi uyarmazsak nıye varızSeni üzmek istemem Ama
az yiyorsun derken
sonunda böyle saldırmandan korkuyordum da diyordum ..
keşke ömür boyu o listelerdeki gibi kendimizi çekebilsek canım ama yapamayız ..
hayatına sağlıklı beslenmeyi sokmalısın az yemeyi değil.
Çünkü her zaman az yiyemeyiz.
Çok özür diliyorum üzmek istemiyorum seni ama böyle düşünüyorum ..
Mesela benim kendimi çektiğim şeyler tatlılar veya çikolatalar..
bi saldırsam onlara saldırrım .
Bunun gibi işte.
Yok oncekı gun ıkı lahmacun yemıstımöyle yapıcam artık Ebru’cum. Seviyorum seni ❤
nasıl verdin canım? İftar saati atlamış olabilirim, seni tanımamız açısından ilk sayfadaki formu doldurdun mu?
verirsin canım, her öğünde birini tercih etsen daha iyi olur.
e çok yememişsin? Önce ki gün mü fazla kaçtı?
makarnayı aldante yapınca gerçekten tok tutuyor. Denemeni öneririm.
Bugun dikkat edersen yarin eksiye dusersin canim...Duzenlı olarak hergun kılo aldımilk gun 65.3 sonraki gun 65.8 sonraki 66.1 dunde enson 66.5 tım tabı elbiseyle tartıldıgım kilo bunlar.. Cuma elbısesız sadece
Bi bugun bide yarin tartilacak sanirim...Oruç tutanlar buğün akşam tartılacakk değil mi
Benim oglum da öyle maalesef 6.30 7de kalkar çok nadirdir 8 de falan kalktığı zor oluyor Allah yardım etsin çok iyi anlıyorum seniUyutmamaya çalıştım olmadı canım. Uyanınca yanına yattım yine olmadı. Doğduğundan beri sorunlu benim oğlumun uykusu. Kaçta yatarsa yatsın en geç 6:30’da kalkıyor bir de. Çoktan kalktı. Hiç sevmiyor uykuyu doğduğundan beri
Tamam canım tesekkür ederimBi bugun bide yarin tartilacak sanirim...
Gözlerimi zor açtım bu sabah. Gece anca 3:30 gibi uyutabildim. Yine kalkmış 06:30’da. Hafta içi, hafta sonu hep aynı canım. Bezdim artık uykusuzluğundan. Gece defalarca kalkıyor bir de. Sokaktan geçen davulcuları bile duyup rahatsız oluyorBenim oglum da öyle maalesef 6.30 7de kalkar çok nadirdir 8 de falan kalktığı zor oluyor Allah yardım etsin çok iyi anlıyorum seni
Çok zor benim oğlum canım. Doğduğundan beri sevmiyor uykuyu. Her şeyi denedim. Anason çayı vermişliğim bile varUyumayan cocuk zor... Allah kolaylik versin benim benim kizimda yazlari cok erken kalkiyordu hava cabuk aydinlaniyor diye. Bende odasina kalin koyu renkte bi güneşlik yaptirdim yazin onu kullaniyorum 8 den sonra kalkiyor...
Dunde dikkat ettim bugunde edıcem inşallah canımBugun dikkat edersen yarin eksiye dusersin canim...
ay canımya çok zorUyutmamaya çalıştım olmadı canım. Uyanınca yanına yattım yine olmadı. Doğduğundan beri sorunlu benim oğlumun uykusu. Kaçta yatarsa yatsın en geç 6:30’da kalkıyor bir de. Çoktan kalktı. Hiç sevmiyor uykuyu doğduğundan beri
Toplam 1.8 lt su içtim sahurda 300 ml içmiştimBu kurden sonra mutlaka bol su icilmeli canim... insallah suyunu içmişsindir..
Biz de durum aynı oğlum 29 aylık 4 5saat kesintisiz uykuyu ilk defa 2 yaşından sonra uyudum öncesinde 2 saatte bir uyanır dı şimdi ise uyuması 1 1.5 saatsürüyor 12de yatsa 7 kalkar haftasonu hafraiçi fark etmez bizde De zor oluyor biraz da yapıcak bişey yok işte senin ki kaç aylıkGözlerimi zor açtım bu sabah. Gece anca 3:30 gibi uyutabildim. Yine kalkmış 06:30’da. Hafta içi, hafta sonu hep aynı canım. Bezdim artık uykusuzluğundan. Gece defalarca kalkıyor bir de. Sokaktan geçen davulcuları bile duyup rahatsız oluyor
Benimki de 10 aylık sevindim cok şükür sutumuz etkilenmesin :)Öncelikle hosgeldin canim,ben emziriyorum ama bebim.oglum 10 aylik günde bi kac kere emiyo bi zararini görmedim sükür
Ben yatiyorum.normalde cünkü oturmaya kalksam 4 e kadar beklemem lazimki sabah namazini kilayim o da imkansiz benim icin hem yatip kalkmak teheccüd icin bir firsat oluyo degerlendirmek lazim
Sizi soya sosunda görmüştümBenimki de 10 aylık sevindim cok şükür sutumuz etkilenmesin :)
Bugünkü menüm
Sahur
1 kase müsli
Meyvede vardi sanki ama hatirlayamiyorum malesef
2 bardak su
Iftar
1 kepce ezogelin
2 kasik pilaki
Salata
2 kasik yogurtlu kirmizi pancar
1 zeytinyagli kabak sandal
3 köfteli patlican kebabi
1 kase suplange
Misafir olunca menü tirta cikti
Simdide sahur niyetine müsli yerine bir kase suplange yedim.
Tarti güzel seyler söylüyor
LAydLiNe ben cuma tr saati 16 gibi kilo bildirsem olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?