Günaydınn
Ben sabah burdayım kimse yokbu aralar öğleden sonra gelemiyorum. Herkes burda geçmiş yığılıyor yetişemiyorum
evet özlüyoruz seniii kolay gelsin canım
Selâmlar
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : U_M_T_Y_R_D_N_M
İsim (İsteğe Bağlı ) ;
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50 nin altı
Kilo alma hikayeniz: Doğum ve abur cubur yeme..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fıt olmak rahatça istediğimi giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
LAydLiNe
Ay kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydıAllahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim
Günaydın kaptanim bende bugün sürprizle uyandım çok şükürrrŕrKızlar günaydın
Sabah güne bir sürprizle uyandım
Allahın sevgili kulu olduğumu düşünüyorum. Sabah uyanınca oldu. Sahura kalkmıştım ama tutmak zorunda kalmadım.
Günaydın. Ben varım beni saymıyor musun kimseden
Günaydın kaptanim bende bugün sürprizle uyandım çok şükürrrŕr
Sende ben gibi geçmişi ancak bitiriyorsun
Deneyeyim kızlar ..
sahur da da 5 tane hurma yemiştim .
Hoşbuldum teşekkür ederimSizi soya sosunda görmüştümhoşgeldiniz
Benim oğlum 44 aylık canım. Geceleri beni bekler sağ olsunBiz de durum aynı oğlum 29 aylık 4 5saat kesintisiz uykuyu ilk defa 2 yaşından sonra uyudum öncesinde 2 saatte bir uyanır dı şimdi ise uyuması 1 1.5 saatsürüyor 12de yatsa 7 kalkar haftasonu hafraiçi fark etmez bizde De zor oluyor biraz da yapıcak bişey yok işte senin ki kaç aylık
ay canımya çok zorbende uykuyu çok severim hiç dayanamam ona göre çocukları bebeklikten beri erken yatırmaya alıştırdım yoksa bana zaman kalmıyor gece onlarda uyanıyor ama geri yatıyorlar sabahları da yedi gibi uyanırlar
Toplam 1.8 lt su içtim sahurda 300 ml içmiştim
Ay kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydıAllahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim
Sen zaten üzgünken böyle konuşmam yanlış mı oldu kafama takıldı papatya
yanlışsam bana söyleyin kızlar
Ben başka gruptan ayrıldım sizi bir süredir takipteyim katılmak isterim ama bu hafta boslugum olsun
regliyim zaten pazartesi aranıza katilsam olurmu
Arkadaşlar aranızda emziren ve oruc tutan varmı sütu etkiledimi
Kızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?
Slm kizlar,cok feci yorgunum,sanirim mecbur kalmadikca misafir almayacagim olmuyor cok zorlandim ayin 15inde bi sözüm.var baskada düsünmüyorum ,disarda iftarlarimiz olicak oralarada yemek v.s yapilcak.
Benim cok bacaklarim agriyor orucla bacak agrisinin ne ilgisi var ki ,bugpnkü yorgunlukla ilgisi yok hep böyle
Off kızlar çok mutsuz ve yorgunumOğlum kreşten gelince uyudu akşam 6 gibi, 10’a doğru kalktı ve hala uyanık Uyumuyor kesinlikle, yarın sabah oğlum nasıl kreşe gidecek ben nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum.
Resimleri göremiyorum
Günaydın fısıtıklı baklavalar güllaçlar revaniler dondurmalar :))
Canım aşırı tatlı istiyor daha siftah yapmadım çevremde satılan hiç yer yokmisafirde gelmiyor getirsin oy oy
Sorma yaaaaa okumadan da rahat edemiyorum ama artık işler hafifledi. Ramazandan dolayı hasta sayısı azaldı çok şükür. Gün içinde sürekli buradayım. Sadece akşam iftardan sonra genelde uyuyakaldığım için bakamıyorum
Sahur 00:30
5 tane küçük hurma+1 bardak süt
İftar 19:45
1 yk kuru erik-hurma marmelatı+1 bardak su
1 kase mercimek çorba
1 fırındA alabalık
1 tabak salata
1 şişe maden suyu
2,5 lt su içeceğim
Aaa seni tanıdım canım nasılsınHayır canın sen yanlış bişey söylemedin bende senin gibi düşünüyorum.
Hoşgeldin canım. Bir temmuz annesi daha geldi
CanımMuMu85 ve bende temmuz annesiyiz. Hala emziriyoruz ama artık doymak için emmiyorlar yani emmeleri öğün olmuyor o yüzden oruçta diyette problem olmuyor.
Canım ben işe gidiyorum beklemem mümkün değil. 12 gibi yatıp 3te kalkıyorum sahura. Sonra 5te yatıp sabah 8de işe gitmek için kalkıyorum artık.
Hamileyken Magnezyum kullanıyordum ağrılara çok iyi geliyordu bi takviye alsan mı acaba
Uykusuzluk fena yabende dün 2ye doğru yattım 3te kalktım bi daha 5te yattım sabah da 8 de kalktım ama arada kaç kere de kız uyandı ona kalktım. Bende ayakta uyuyorum şuan
Bende göremiyorum canım ya sadece biri alıntı yapınca linki çıkıyor öyle bakabiliyorum
Ay ne güzel kimse getirmesin zatenevdeyken sorunum yok da misafirlikte kendimi tutamıyorum. Dün de misafirlikteydim tatlı yoktu çata büskivi batırıp yedim
Ya benimde 2 haftadır temizliğim bitmeditam bugün biter artık diyorum araya hep bişeyler giriyor kalıyor psikolojim bozuldu artık hergün iş düşünüp bişeyler yapmaya uğraşmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?