Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet özlüyoruz seniii kolay gelsin canım

Ayy sağol canım bende özlüyorum sizi ya vöyle geriden takip etmek güzel olmuyormuş

Hoşgeldin canım aramıza. Keyifli kilo vermeler

İlahi anka ipi yokmuydu belinde bağlasaydın

Kızlar günaydın

Sabah güne bir sürprizle uyandım

Allahın sevgili kulu olduğumu düşünüyorum. Sabah uyanınca oldu. Sahura kalkmıştım ama tutmak zorunda kalmadım.
Günaydın kaptanim bende bugün sürprizle uyandım çok şükürrrŕr

Sende ben gibi geçmişi ancak bitiriyorsun

Sorma yaaaaa okumadan da rahat edemiyorum ama artık işler hafifledi. Ramazandan dolayı hasta sayısı azaldı çok şükür. Gün içinde sürekli buradayım. Sadece akşam iftardan sonra genelde uyuyakaldığım için bakamıyorum

08 salı menü
Sahur
2dilim tb ekmeğine kaşarlı yağsız tost
1has yumurta
1dilim beyaz peynir
Domates salatalık
1bucuk dilim tb ekmek

Iftar
1 hurma
1 kepçe yoğurt çorba
2 tane küçük etli yaprak sarma
3 yk tavuk sote 1dilm tb ekmek

Ara 1 avuç fındık su 9 bardak

Sahurda ekmek cok olmus diyeceksiniz ama ben liste uyguluyorum dyt vucudu sasirtmak icin bol ekmek li bir sahur vermiş
Bu arada sahurda 4 tane secenegim var dönüşümlü yapmaya calisiyorum

Benim oğlum 44 aylık canım. Geceleri beni bekler sağ olsun Ben uyutayım biraz iş yapayım veya çalışayım diye umutlanırım. Ortalama 09:30-10:00 gibi uyur, ben yanına yatana kadar her yarım saatte bir kalkar. En son ben pes eder, uyuyakalırım. Sabah da 06:30-07:00 gibi kalkar, yine erken uyanıp biraz iş falan yapayım derim. Ben daha gözümü açmadan yataktan fırlar O yüzden bana hiç zaman kalmaz maalesef.

Bende uykucuyum bayılırım erkenden gözlerime filler oturur

Çok güldüm buna yaaaaaaaaaa

Sen zaten üzgünken böyle konuşmam yanlış mı oldu kafama takıldı papatya
yanlışsam bana söyleyin kızlar

Hayır canın sen yanlış bişey söylemedin bende senin gibi düşünüyorum.

Ben başka gruptan ayrıldım sizi bir süredir takipteyim katılmak isterim ama bu hafta boslugum olsun
regliyim zaten pazartesi aranıza katilsam olurmu

Hoşgeldin canım. Bir temmuz annesi daha geldi

Arkadaşlar aranızda emziren ve oruc tutan varmı sütu etkiledimi

Canım MuMu85 ve bende temmuz annesiyiz. Hala emziriyoruz ama artık doymak için emmiyorlar yani emmeleri öğün olmuyor o yüzden oruçta diyette problem olmuyor.

Kızlar, oruç tutan ve sahur yapan arkadaşlar.. sahura kadar uyuyor musunuz? Yoksa bekliyor musunuz?

Canım ben işe gidiyorum beklemem mümkün değil. 12 gibi yatıp 3te kalkıyorum sahura. Sonra 5te yatıp sabah 8de işe gitmek için kalkıyorum artık.

Hamileyken Magnezyum kullanıyordum ağrılara çok iyi geliyordu bi takviye alsan mı acaba

Uykusuzluk fena ya bende dün 2ye doğru yattım 3te kalktım bi daha 5te yattım sabah da 8 de kalktım ama arada kaç kere de kız uyandı ona kalktım. Bende ayakta uyuyorum şuan

Resimleri göremiyorum

Bende göremiyorum canım ya sadece biri alıntı yapınca linki çıkıyor öyle bakabiliyorum

Günaydın fısıtıklı baklavalar güllaçlar revaniler dondurmalar :))
Canım aşırı tatlı istiyor daha siftah yapmadım çevremde satılan hiç yer yok misafirde gelmiyor getirsin oy oy

Ay ne güzel kimse getirmesin zaten evdeyken sorunum yok da misafirlikte kendimi tutamıyorum. Dün de misafirlikteydim tatlı yoktu çaya büskivi batırıp yedim

Ya benimde 2 haftadır temizliğim bitmedi tam bugün biter artık diyorum araya hep bişeyler giriyor kalıyor psikolojim bozuldu artık hergün iş düşünüp bişeyler yapmaya uğraşmaktan.

Sahur 00:30
5 tane küçük hurma+1 bardak süt

İftar 19:45
1 yk kuru erik-hurma marmelatı+1 bardak su

1 kase mercimek çorba
1 fırındA alabalık
1 tabak salata
1 şişe maden suyu

2,5 lt su içeceğim

Hurma çok demiştim de başka bir şey yememişsin. Ama yine de hurmanın yerine seni daha çok tok tutacak bir yiyecek yiyebilirdin. Akşam güzel olmuş.

Aaa seni tanıdım canım nasılsın bebişin nasıl diyet nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…