Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İftar biraz fazla mı olmuş canım. Keşke iki supangleden birini yemeseydin. Ama kilo verebiliyorsan ne güzel.
Evet öyle biraz ,normalde corba salatadan baska bisey yiyemem.ama kalabalik olunca yeniyo
Gecmis olsun canim eklemsel bi rahatsizlik olabilir bi dr görün bence....
Oruc tutmazken sorun yok canim sanirim.vücud direncsiz kaldigi icin oluyor
Benimki de 10 aylık sevindim cok şükür sutumuz etkilenmesin :)
Allah bagislasin canim,Allahin izniyle bisey olmaz insallah
Olur canım. Ama menün olmamış. İftarın fazla olmuş. Suplange hiç olmamış.
Evet biliyimmm

Ayy sağol canım bende özlüyorum sizi ya vöyle geriden takip etmek güzel olmuyormuş

Hoşgeldin canım aramıza. Keyifli kilo vermeler

İlahi anka ipi yokmuydu belinde bağlasaydın
Yok ya benim oğlan çıkarıyor ipleri hiç birinde yok
Onu çarpı 4 yap.aaa ben

İyiyiz çok şükür diyet yavaş gidiyor ama ite kaka gidiyor ona şükrediyorum burda olmasam ooo kaç kere bırakmıştım. Sen nasılsın? Ben buraya zor yetişiyorum bakamıyorum temmuz annelerine.
Bizde iyiyiz cok şükür bende verdim baya ama artık benimde ite kaka gidiyor bende ara ara bakıyorum ama aktif değilim orda

Evet öyle biraz ,normalde corba salatadan baska bisey yiyemem.ama kalabalik olunca yeniyo

Oruc tutmazken sorun yok canim sanirim.vücud direncsiz kaldigi icin oluyor

Allah bagislasin canim,Allahin izniyle bisey olmaz insallah

Evet biliyimmm
Tartı güzel şeylet söyledi ya şımardın dimi

Hurma çok demiştim de başka bir şey yememişsin. Ama yine de hurmanın yerine seni daha çok tok tutacak bir yiyecek yiyebilirdin. Akşam güzel olmuş.
O sahuru yaptIğım akşam çok yemiş gibi hissettim kendimi ,
sahuru hafif geçirmek istedim.
Hurmalarda zeytinden biraz büyüktü kaptan
Büyük değildi yani

Az önce ben de bi sürprizle karşılaştım :) bu hafta kaç kişi regl olduk ödemleri atarız inşallah cumaya ben artı geldim dün eksiydim

Bende ya olcam olamıyorum ya sürpriz var. Şişkinlik var hissediyorum .Ama eğer adet olursam sonrasında çok hızlı kilo veririm diye düşünüyorum :) Bu hafta en fazka -500 bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…