Aaa seni tanıdım canım nasılsınbebişin nasıl diyet nasıl gidiyor
Evet öyle biraz ,normalde corba salatadan baska bisey yiyemem.ama kalabalik olunca yeniyoİftar biraz fazla mı olmuş canım. Keşke iki supangleden birini yemeseydin. Ama kilo verebiliyorsan ne güzel.
Oruc tutmazken sorun yok canim sanirim.vücud direncsiz kaldigi icin oluyorGecmis olsun canimeklemsel bi rahatsizlik olabilir bi dr görün bence....
Allah bagislasin canim,Allahin izniyle bisey olmaz insallahBenimki de 10 aylık sevindim cok şükür sutumuz etkilenmesin :)
Evet biliyimmmOlur canım. Ama menün olmamış. İftarın fazla olmuş. Suplange hiç olmamış.
Yok ya benim oğlan çıkarıyor ipleri hiç birinde yokAyy sağol canımbende özlüyorum sizi ya vöyle geriden takip etmek güzel olmuyormuş
Hoşgeldin canım aramıza. Keyifli kilo vermeler
İlahi ankaipi yokmuydu belinde bağlasaydın
Onu çarpı 4 yap.aaa benBenim oğlum 44 aylık canım. Geceleri beni bekler sağ olsunBen uyutayım biraz iş yapayım veya çalışayım diye umutlanırım. Ortalama 09:30-10:00 gibi uyur, ben yanına yatana kadar her yarım saatte bir kalkar. En son ben pes eder, uyuyakalırım. Sabah da 06:30-07:00 gibi kalkar, yine erken uyanıp biraz iş falan yapayım derim. Ben daha gözümü açmadan yataktan fırlar O yüzden bana hiç zaman kalmaz maalesef.
Bizde iyiyiz cok şükür bende verdim baya ama artık benimde ite kaka gidiyor bende ara ara bakıyorum ama aktif değilim ordaİyiyiz çok şükürdiyet yavaş gidiyor ama ite kaka gidiyor ona şükrediyorum burda olmasam ooo kaç kere bırakmıştım. Sen nasılsın? Ben buraya zor yetişiyorum bakamıyorum temmuz annelerine.
Tartı güzel şeylet söyledi ya şımardın dimiEvet öyle biraz ,normalde corba salatadan baska bisey yiyemem.ama kalabalik olunca yeniyo
Oruc tutmazken sorun yok canim sanirim.vücud direncsiz kaldigi icin oluyor
Allah bagislasin canim,Allahin izniyle bisey olmaz insallah
Evet biliyimmm
O sahuru yaptIğım akşam çok yemiş gibi hissettim kendimi ,Hurma çok demiştim de başka bir şey yememişsin. Ama yine de hurmanın yerine seni daha çok tok tutacak bir yiyecek yiyebilirdin. Akşam güzel olmuş.
günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canım. Sahuru nasıl yaptınGünaydın kızlar
Az önce ben de bi sürprizle karşılaştım :) bu hafta kaç kişi regl olduk ödemleri atarız inşallah cumaya ben artı geldim dün eksiydim
Sürprizdir inşallah rabbim en hayırlısını versinBende ya olcam olamıyorum ya sürpriz var. Şişkinlik var hissediyorum .Ama eğer adet olursam sonrasında çok hızlı kilo veririm diye düşünüyorum :) Bu hafta en fazka -500 bekliyorum
Hayir canim ,aciktimmTartı güzel şeylet söyledi ya şımardın dimi
Sahurdaki supangle ne. İftarda o kadar yedin ne ara acıktın ne kadar arası varHayir canim ,aciktimm
tereyağda 2 yumurtaGünaydın canım. Sahuru nasıl yaptın
Hem tereyağı hem zeytin hem ceviz hepsi yağ grubu biliyorsun dimi.tereyağda 2 yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
Marul hariç Yeşilliğim yoktu onu yiyemedim .
Sürprizdir inşallah rabbim en hayırlısını versin
Valla kendimi vurcam artıkHem tereyağı hem zeytin hem ceviz hepsi yağ grubu biliyorsun dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?