Çok zor değil ya zeytin ya ceviz yiyeceksinValla kendimi vurcam artık
Siparişle olsaydıumudum bitti gitti yineyoktur gibi geliyo
varsa da bol bol uyuyan az ağlayan çok gülücük satandan olsun inş :)
E eğer öyleyse benim kilo vermeme sebebim belli oldu o zamanÇok zor değil ya zeytin ya ceviz yiyeceksin
Karataycilarda yiyor kilo veriyorlar...E eğer öyleyse benim kilo vermeme sebebim belli oldu o zaman
Haşlanmış veya tereyağlı Yumurta peynir zeytin ceviz hepsini bi arada yiyom ben
İşte bu hafta bi ayırarak deneyelim dedim ya dün.farklı proteinleri bi arada, farklı yağları bi arada yemeden deneyelimE eğer öyleyse benim kilo vermeme sebebim belli oldu o zaman
Haşlanmış veya tereyağlı Yumurta peynir zeytin ceviz hepsini bi arada yiyom ben
Bunu deneme yapalım diye demiştim ben. AyhKarataycilarda yiyor kilo veriyorlar...
Deneyin tabiiBunu deneme yapalım diye demiştim ben. Ayh
Mesajını aradım da bulamadım yine yanlış anlamışımİşte bu hafta bi ayırarak deneyelim dedim ya dün.farklı proteinleri bi arada, farklı yağları bi arada yemeden deneyelim
Siparişle olsaydısağlıklı hayırlı olsun inşallah.
O ne yapsa gözüne hoş gelecek<bunca yıl beklemişim sabrımın ödülü olmalı
Rabbim hayırlı muradini nasip eylesin inşallah<bunca yıl beklemişim sabrımın ödülü olmalı
Evet proteinleri dedim dün ama ne bileyim ben yağda yapacağını yumurtayı. Bi de peynirle ceviz yumurtayla zeytin yiyeceksin.Mesajını aradım da bulamadım yine yanlış anlamışım
Yumurtayla peyniri ayırcam ı anladım da yağları anlamamışım
tamam anladım canım . Uzun zamandır Haşlanmış yiyordum bu kez de öyle olsın dedimdiEvet proteinleri dedim dün ama ne bileyim ben yağda yapacağını yumurtayı. Bi de peynirle ceviz yumurtayla zeytin yiyeceksin.
soya sosunda mıSizi soya sosunda görmüştümhoşgeldiniz
eşimde tam gece kuşu çok tartışırız bu konuda gündüz yatar gece uyumazBende uykucuyum bayılırım erkenden gözlerime filler oturur
çaya bisküvi batırma işimi öyle uzun zaman oldu ki yapmayalı aklıma soktun bak şimdi off onun hayalini kurayım bari birazHayır canın sen yanlış bişey söylemedin bende senin gibi düşünüyorum.
Hoşgeldin canım. Bir temmuz annesi daha geldi
Canım @MuMu85 ve bende temmuz annesiyiz. Hala emziriyoruz ama artık doymak için emmiyorlar yani emmeleri öğün olmuyor o yüzden oruçta diyette problem olmuyor.
Canım ben işe gidiyorum beklemem mümkün değil. 12 gibi yatıp 3te kalkıyorum sahura. Sonra 5te yatıp sabah 8de işe gitmek için kalkıyorum artık.
Hamileyken Magnezyum kullanıyordum ağrılara çok iyi geliyordu bi takviye alsan mı acaba
Uykusuzluk fena yabende dün 2ye doğru yattım 3te kalktım bi daha 5te yattım sabah da 8 de kalktım ama arada kaç kere de kız uyandı ona kalktım. Bende ayakta uyuyorum şuan
Bende göremiyorum canım ya sadece biri alıntı yapınca linki çıkıyor öyle bakabiliyorum
Ay ne güzel kimse getirmesin zatenevdeyken sorunum yok da misafirlikte kendimi tutamıyorum. Dün de misafirlikteydim tatlı yoktu çaya büskivi batırıp yedim
Ya benimde 2 haftadır temizliğim bitmeditam bugün biter artık diyorum araya hep bişeyler giriyor kalıyor psikolojim bozuldu artık hergün iş düşünüp bişeyler yapmaya uğraşmaktan.
yok yok demem ben Merve derse bilemem onhep mızıkçıdır zaten :) geçen Cuma’dan bu Cuma’ya kim çok kilo vermiş yüzde olarak tmm
O ne yapsa gözüne hoş gelecek)
soya sosunda mıeyvah Kız hepten gitti vah vah herşeyi yemek olarak görüyor
eşimde tam gece kuşu çok tartışırız bu konuda gündüz yatar gece uyumaz
Uyumasam ne güzel kitaplar okuyacağım spor yapacağım biraz Almanca çalışacağım hep aklımda ama akşam oldu mu çocuklar uyudu mu tamam ağırlık çöküyor
çaya bisküvi batırma işimi öyle uzun zaman oldu ki yapmayalı aklıma soktun bak şimdi off onun hayalini kurayım bari biraz
yok yok demem ben Merve derse bilemem onhep mızıkçıdır zaten :) geçen Cuma’dan bu Cuma’ya kim çok kilo vermiş yüzde olarak tmm
Diyetisyenin oneriside o şekilde idi yumurtada yağ varsa zeytin yok zeytin varsa yumurta yağsız olacakEvet proteinleri dedim dün ama ne bileyim ben yağda yapacağını yumurtayı. Bi de peynirle ceviz yumurtayla zeytin yiyeceksin.
Akşam ne vartamam anladım canım . Uzun zamandır Haşlanmış yiyordum bu kez de öyle olsın dedimdi
Ay kıyamam ya dün sana öyle kalbimden dua ettim ki namazımdaEşimde belki vardır diye adam tencere bile kaldırtmıyor içten içe ne kadar istiyormuş meğerBu konuda hiç konuşmaz bana imasını dahi yapmaz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?