Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
3 kisiler zaten bizde 3 kişiyiz...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kozlenmis patlican ve biber salatasi
Kavun
Pudingli ve cikolata soslu pasta
Cola / ayran

Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi

Ben geçen cuma tartılmadım ki

tam karar vermedim ama bugün perşembe olduğu için ya köfte ya da kabak yapcam canım
Bence doğru söylemiş yeter canım

Çok güzel menü tatlı olarak sütlü bir tatlı olabilir aslımda pasta yerine yemeklerin ağır gibi ama çok güzel ve hoşaf Ramazan sofrasının olmaZsa olmazı onu da yap bence mantı yapma okun yerine zeytinyağlı fasulye yap mesela

Peynirli böreği bile yapmasan olur bence

Aaa bak iyi dedin zeytinyagli fasulye olabilir... bu pastayi arkadasimin oglu ve benim kiz bayiliyorlar o yuzden yapiyorum arkadasimda biliyor.... hoşaf yapmiyayimda zaten masaya hurma kayisi zeytin vs ekleyecem....

Dogrru söylemiş esin. Zaten kaç çeşit yapıyorsun yeterli duruyor

Ben geçen cuma tartılmadım ki
hımm o zaman ben adayla takılayım bu hafta Cuma’dan sonra sen de gel
Sağolasın canım yıllardır hiç üzerinde durmadım bu konunun ama bu yıl olan oldu bana
çok samimi birşey demek istiyorum burada biz çocuklarımızdan da bahsetiyoruz yeri gelince eğer seni bu konu rahatsız ediyorsa üzüyorsa bu konuda konuşmayalım çok hassas olduğun belli

Aaa bak iyi dedin zeytinyagli fasulye olabilir... bu pastayi arkadasimin oglu ve benim kiz bayiliyorlar o yuzden yapiyorum arkadasimda biliyor.... hoşaf yapmiyayimda zaten masaya hurma kayisi zeytin vs ekleyecem....
Tamam böreği çıkarabilirsin belki
Pastırma koyabilirsin birde ortaya

Benim hassaiyetim kendimin olması için canım öyle birşey olursa asıl kırılırım, ben arkadaşlarıma bile dedim biriniz benden saklarsa hamileliğini kırılırım , bu benim imtihanım diye , arkadaşımında eşi çok fena ben hep eşimi anlatırım iyi diye bilir de zaten , hepimizin imtihanı başka canım eskisi gibi devam forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…