Ben geçen cuma tartılmadım kisoya sosunda mıeyvah Kız hepten gitti vah vah herşeyi yemek olarak görüyor
eşimde tam gece kuşu çok tartışırız bu konuda gündüz yatar gece uyumaz
Uyumasam ne güzel kitaplar okuyacağım spor yapacağım biraz Almanca çalışacağım hep aklımda ama akşam oldu mu çocuklar uyudu mu tamam ağırlık çöküyor
çaya bisküvi batırma işimi öyle uzun zaman oldu ki yapmayalı aklıma soktun bak şimdi off onun hayalini kurayım bari biraz
yok yok demem ben Merve derse bilemem onhep mızıkçıdır zaten :) geçen Cuma’dan bu Cuma’ya kim çok kilo vermiş yüzde olarak tmm
Bencede suan netlesene kadar bisey yapmaEşimde belki vardır diye adam tencere bile kaldırtmıyor içten içe ne kadar istiyormuş meğerBu konuda hiç konuşmaz bana imasını dahi yapmaz çünkü
tam karar vermedim ama bugün perşembe olduğu için ya köfte ya da kabak yapcam canımAkşam ne var
Bence doğru söylemiş yeter canımKizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
3 kisiler zaten bizde 3 kişiyiz...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kozlenmis patlican ve biber salatasi
Kavun
Pudingli ve cikolata soslu pasta
Cola / ayran
Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi
Çok güzel menü tatlı olarak sütlü bir tatlı olabilir aslımda pasta yerine yemeklerin ağır gibi ama çok güzel ve hoşaf Ramazan sofrasının olmaZsa olmazı onu da yap benceKizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kavun
Cola / ayran
Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi
Ay kıyamam ya dün sana öyle kalbimden dua ettim ki namazımda
Kizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kavun
Cola / ayran
Aaa bak iyi dedin zeytinyagli fasulye olabilir... bu pastayi arkadasimin oglu ve benim kiz bayiliyorlar o yuzden yapiyorum arkadasimda biliyor.... hoşaf yapmiyayimda zaten masaya hurma kayisi zeytin vs ekleyecem....Çok güzel menü tatlı olarak sütlü bir tatlı olabilir aslımda pasta yerine yemeklerin ağır gibi ama çok güzel ve hoşaf Ramazan sofrasının olmaZsa olmazı onu da yap bencemantı yapma okun yerine zeytinyağlı fasulye yap mesela
Corbadan sonra ara sicak olsun diye düşündüm..Peynirli böreği bile yapmasan olur bence
Dogrru söylemiş esin. Zaten kaç çeşit yapıyorsun yeterli duruyorKizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kavun
Cola / ayran
Corbadan sonra ara sicak olsun diye düşündüm..
hımm o zaman ben adayla takılayım bu hafta Cuma’dan sonra sen de gelBen geçen cuma tartılmadım ki
çok samimi birşey demek istiyorum burada biz çocuklarımızdan da bahsetiyoruz yeri gelince eğer seni bu konu rahatsız ediyorsa üzüyorsa bu konuda konuşmayalım çok hassas olduğun belliSağolasın canım yıllardır hiç üzerinde durmadım bu konunun ama bu yıl olan oldu bana
Iyi bari sizlerden de yorum alinca icime sindi sagolun hepinizeDogrru söylemiş esin. Zaten kaç çeşit yapıyorsun yeterli duruyor
Tamam böreği çıkarabilirsin belkiAaa bak iyi dedin zeytinyagli fasulye olabilir... bu pastayi arkadasimin oglu ve benim kiz bayiliyorlar o yuzden yapiyorum arkadasimda biliyor.... hoşaf yapmiyayimda zaten masaya hurma kayisi zeytin vs ekleyecem....
Canim biz hic icmeyiz kola ama onlar tercih eder diye 1 lt alalim dedik... yoksa bizde kesinlikle icilmez...Bence hoşaf yap kolayı çıkar. Kola almayalım lütfen içinde ne olduğu bilinmeyen şeyi iftar sofrana koyma
hımm o zaman ben adayla takılayım bu hafta Cuma’dan sonra sen de gel
çok samimi birşey demek istiyorum burada biz çocuklarımızdan da bahsetiyoruz yeri gelince eğer seni bu konu rahatsız ediyorsa üzüyorsa bu konuda konuşmayalım çok hassas olduğun belli
Bizdede misafir sofralarında hep börek olurCorbadan sonra ara sicak olsun diye düşündüm..
Kendi evinde tercih etsin boşver almaCanim biz hic icmeyiz kola ama onlar tercih eder diye 1 lt alalim dedik... yoksa bizde kesinlikle icilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?