En cok kim kilo verecek yarisi gerci birinci bellidene yarışı bu kızlar
Canim biz hic icmeyiz kola ama onlar tercih eder diye 1 lt alalim dedik... yoksa bizde kesinlikle icilmez...
En cok kim kilo verecek yarisi gerci birinci bellideikinci kim olacak
Hatta esime dedim icmezlerse kalir bosuna dedim... oda iyi lavobo temizlersin dedi... iyi temizliyormusKendi evinde tercih etsin boşver alma
Aynen bizde de oyle misafir olunca almak istedik...meyve suyuda alabilirim karisik olanlardanBizde öyle kola girmeyeli yıllar oldu eve
Hatta esime dedim icmezlerse kalir bosuna dedim... oda iyi lavobo temizlersin dedi... iyi temizliyormus
yapacak yorum kalmamış, arkadaşlara katılıyorum :)
iftar miktar olarak az gibi geldi bana.. içerik olarak günü güzel geçirmişsin.
güzel canım, akşam biraz salata olabilirdi ek olarak.
en güzeli doğal, dışarda yürüyüş.. evim biraz şehrin dışında.. o nedenle markete bile arabayla gitmem gerekiyor malesef ☹ Bu da hareket etmemi zorlaştırıyor.
gulenyuzumsun e katılıyorum canım. Akşamı hafifletsen çok daha isabet olur. Her kesin alışkanlığı farklı ama kahvaltıdan çalmasak daha iyi olur diyor uzmanlar. Bir de ben güzel kahvaltı yapmayınca gün içinde sürekli acıkıyorum. Sende öyle bir durum oluyor mu?
Bence misafire de alma normalde içiyorlarsa bi gün de içmeyiversinlerAynen bizde de oyle misafir olunca almak istedik...meyve suyuda alabilirim karisik olanlardan
Bizdede misafir sofralarında hep börek olur
Ondan olma ihtimali de çok yüksek.Dün ve bugün wc ye çıkamadım bu sefer de o yüzden mi böyleyim acaba
Menülerini görmüyorum hiç.Ben dune gore yine artıdayım
Orucu 70 le bıtırmekten korkuyorum
Hurma iyi ama bir sürü yememek lazım canım.Evet hurma gerçekten iyi. Bak dün birsürü hurma yedim sırf o yüzden
Maşallah 41 kere.Yok ya benim 3 tane var en buyugum 17 yasinda en kucugum 2
Çok içiyormuşsun canım. Bence bu yazdıkların makul. Bitki çayında sorun yok bence.Kızlar ben siyah çayı çok tüketiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum. Azaltmayı düşünüyorum. Sahurda 2 bardak siyah çay içmeyi düşünüyorum. İftardan sonra da 1 kupa zeytin yaprağı çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içmeyi düşünüyorum. Sizce uygun mudur
Aynen canım zaten iftara yakın tekrar tartıldım. 68.4 ten 68.5 e çıktımReglidendir kısır bana dokunmamış bu akşam da kalanı yiyeyim mi gerçi biz yarın tartılacaktIk
Ben daha ajandaya yazacağımHaziran 7 için ajandama not düştüm kaptan ve ben 62 63 göreceğiz diye
Hoş geldin canım aramıza.Selâmlar
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : U_M_T_Y_R_D_N_M
İsim (İsteğe Bağlı ) ;
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50 nin altı
Kilo alma hikayeniz: Doğum ve abur cubur yeme..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fıt olmak rahatça istediğimi giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
LAydLiNe
Merhaba arkadaşlar
Sizi bir süredir takip ediyorum enerjiniz azminiz cok güzel ben başka takimdaydim ara vermek istedim geri donunce aranızda olmak isterim
Hosbuldum canım teşekkür ederimHosgeldin canim
Iyi bari sizlerden de yorum alinca icime sindi sagolun hepinize
Ayy sağol canımbende özlüyorum sizi ya vöyle geriden takip etmek güzel olmuyormuş
Hoşgeldin canım aramıza. Keyifli kilo vermeler
İlahi ankaipi yokmuydu belinde bağlasaydın
En çok bol bol uyuması için dua et canımumudum bitti gitti yineyoktur gibi geliyo
varsa da bol bol uyuyan az ağlayan çok gülücük satandan olsun inş :)
Ondan olma ihtimali de çok yüksek.
Menülerini görmüyorum hiç.
Hurma iyi ama bir sürü yememek lazım canım.
Maşallah 41 kere.
Çok içiyormuşsun canım. Bence bu yazdıkların makul. Bitki çayında sorun yok bence.
Aynen canım zaten iftara yakın tekrar tartıldım. 68.4 ten 68.5 e çıktımSabaha da sürprizi gördüm zaten
Ben daha ajandaya yazacağım
Hoş geldin canım aramıza.
Neden ara vermek istedin canım?
kolay gelsin canımAyyy sizlere doyum olmuyor yeşil cayimida ictim .. ev toparlamaya geciyorum görüşuruz...
aynen ya bende bugün sabaha kadar salladım hiç uyumadım nerdeyseEn çok bol bol uyuması için dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?