- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
1 yk Erik-hurma marmelatıyla sorun çözüldü şükürOndan olma ihtimali de çok yüksek.
Menülerini görmüyorum hiç.
Hurma iyi ama bir sürü yememek lazım canım.
Maşallah 41 kere.
Çok içiyormuşsun canım. Bence bu yazdıkların makul. Bitki çayında sorun yok bence.
Aynen canım zaten iftara yakın tekrar tartıldım. 68.4 ten 68.5 e çıktımSabaha da sürprizi gördüm zaten
Ben daha ajandaya yazacağım
Hoş geldin canım aramıza.
Neden ara vermek istedin canım?
Karataycilarda yiyor kilo veriyorlar...
Kizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
3 kisiler zaten bizde 3 kişiyiz...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kozlenmis patlican ve biber salatasi
Kavun
Pudingli ve cikolata soslu pasta
Cola / ayran
Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi
E eğer öyleyse benim kilo vermeme sebebim belli oldu o zaman
Haşlanmış veya tereyağlı Yumurta peynir zeytin ceviz hepsini bi arada yiyom ben
Cok haklısın bende yiyemem bide insan oruçlu olunca çabuk doyuyor anneden gelen bı aliskanlik sanırımBörek olursa ben onla doyarım ana yemeğe yer kalmnaz akşam sofralarında sevmiyorum hamur işi
Motivasyonum düştü kendimi toparlayamadim oyuzden ayrıldım diyet yapmiycam bir süre dedim ama cok yiyiyorum kafamda rahat değil sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama tek hatam bu düzeni sürekli uygulayamamam onun dışında özel bir sebebi yokOndan olma ihtimali de çok yüksek.
Menülerini görmüyorum hiç.
Hurma iyi ama bir sürü yememek lazım canım.
Maşallah 41 kere.
Çok içiyormuşsun canım. Bence bu yazdıkların makul. Bitki çayında sorun yok bence.
Aynen canım zaten iftara yakın tekrar tartıldım. 68.4 ten 68.5 e çıktımSabaha da sürprizi gördüm zaten
Ben daha ajandaya yazacağım
Hoş geldin canım aramıza.
Neden ara vermek istedin canım?
Cok haklısın bende yiyemem bide insan oruçlu olunca çabuk doyuyor anneden gelen bı aliskanlik sanırım
Motivasyonum düştü kendimi toparlayamadim oyuzden ayrıldım diyet yapmiycam bir süre dedim ama cok yiyiyorum kafamda rahat değil sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama tek hatam bu düzeni sürekli uygulayamamam onun dışında özel bir sebebi yok
Normalini bilmiyorum herkesin bünyesi farklı o duraklama yaşıyor deneme yapıyoruzBende böyle yiyorum
Yememek mi lazım
Evt böyle yememek lazım diyetisyenim öyle demişti zeytin varsa yağ yok yağ yoksa zeytin var insan haşlanmış yumurtadan sikilabiliyor ben tost makinesinde yağlı kağıt arasında yumurta yapmisligim bile var alternatif üretmek lazımBende böyle yiyorum
Yememek mi lazım
ay kız ada sen çok yaşa emi ne güldüm ne güldümEn cok kim kilo verecek yarisi gerci birinci bellideikinci kim olacak
ohh maşallahAy çok keyfim yerinde
Bende iftardaki ile sabahki kilom arasında 1,5 kg var normalLAydLiNe ooo gitsin ödemler gelsin eksilerrr . Sahurdan sonra sabah tartılınca artı çıkmak normal mi düne göre iftardan 1 saat öncesine göre baya fark var bide ben öğleeden sonra ayıptır söylemesi küçüğümü yapyorum oda eksi çıkarıyor beni akşama doğru
ay kız ada sen çok yaşa emi ne güldüm ne güldümlülülü:)
ohh maşallahneden
Bende iftardaki ile sabahki kilom arasında 1,5 kg var normal
Bendeeeee :)Tartı da güzel şeyler görüyorum
Aynen mesela meyve suyunu yapay aromalardan yapıyorlar onu çözündürmek için alkol kullanmak çok düşük dozda olduğu için yasalmış. Ama çok düşük dozda bile dinimizce yasak. Şüpheli hiç bişeyi mutfağa sokmamak lazım. Ben de limonata yapıyorum. Kıştan 5 kilo limon 5 portakal koyuyorum dondurucuya. Yazın 15 dk da yapılıyor. HattaHizlica göz ucuyls baktim.@ada81 kizlara katiliyorum.bende eve almam normalde misafir gelince aliyodum kola degilde meyve suyu v.s artik almiyorum kalinca cocuklar iciyo hep sagliksiz seyleri dün misafirim vardi masada su vardi sadece cok canim isterse evde kendim limonata yapiyorum,ne demisler misafir umdugunu degil buldugunu yer
Manti susatmiyor mu ? Olmasa olirmuskızlar tünaydın
sabahtan beri ve gece giremedim kurusa bakmayın gene uyudum kızımla 9 buçuk gibi yattık.. sanahtan beri de iş çoktu ancak öğle arası girebildim. bu mesajı geçmişi okumadan giriyorum bildirimi yapmış olmak için geçmişe bakıcam birazdan
dün iftardan önce 129,3 çıktım
sahur
yoğurtlu sebze sote
iki dilim tb ekmeği
2 kaşık mantı
1 kase mercimek çorbası
iftar
1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği
1 tabak bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 hurma
2 dilim tb ekmeği
ara
1 algida max dondurma (150 cal)
sonra da uyudum zaten
Eee diğerinin hazırlığı var mıydı acabaYazdimmi bilmiyorum.ama benim.dün iki aile misafirim.vardi 1 aileyle yanlis anlasilma olmus baska birine gitmisler1 hafta yeriz artik yemekleri
Cok haklısın bende yiyemem bide insan oruçlu olunca çabuk doyuyor anneden gelen bı aliskanlik sanırım
Motivasyonum düştü kendimi toparlayamadim oyuzden ayrıldım diyet yapmiycam bir süre dedim ama cok yiyiyorum kafamda rahat değil sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama tek hatam bu düzeni sürekli uygulayamamam onun dışında özel bir sebebi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?