Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 yk Erik-hurma marmelatıyla sorun çözüldü şükür

LAydLiNe ooo gitsin ödemler gelsin eksilerrr . Sahurdan sonra sabah tartılınca artı çıkmak normal mi düne göre iftardan 1 saat öncesine göre baya fark var bide ben öğleeden sonra ayıptır söylemesi küçüğümü yapyorum oda eksi çıkarıyor beni akşama doğru

Karataycilarda yiyor kilo veriyorlar...

Karataya tam uyarsan kilo verirsin öyle ucundan kıyısından yapıyım dedin mi olmaz

Bence yeterli hiiiç abartma sonra kalıyor hep

Börek olursa ben onla doyarım ana yemeğe yer kalmnaz akşam sofralarında sevmiyorum hamur işi
Cok haklısın bende yiyemem bide insan oruçlu olunca çabuk doyuyor anneden gelen bı aliskanlik sanırım
Motivasyonum düştü kendimi toparlayamadim oyuzden ayrıldım diyet yapmiycam bir süre dedim ama cok yiyiyorum kafamda rahat değil sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama tek hatam bu düzeni sürekli uygulayamamam onun dışında özel bir sebebi yok

Ben iftar veriyor olsam yapmam yani ben zaten üşeniyorum o kadar çok yemeğe

Bende böyle yiyorum
Yememek mi lazım
Evt böyle yememek lazım diyetisyenim öyle demişti zeytin varsa yağ yok yağ yoksa zeytin var insan haşlanmış yumurtadan sikilabiliyor ben tost makinesinde yağlı kağıt arasında yumurta yapmisligim bile var alternatif üretmek lazım

En cok kim kilo verecek yarisi gerci birinci bellide ikinci kim olacak
ay kız ada sen çok yaşa emi ne güldüm ne güldüm lülülü:)
Ay çok keyfim yerinde
ohh maşallah neden
Bende iftardaki ile sabahki kilom arasında 1,5 kg var normal

Bugün yardımcı arkadaşımızın kızının doğumgünü var bir yerde kutlayacaklar ben oruç oruç nasıl dayanacağım allah yardım etsin sırf çocuklar eğlesin İnsan yüzü görsün diye gidiyorum yoksa Ramazan’da hiç gitmek istemezdim
Hava da öyle yağmurlu ki güzel olsa parka çıkarırdım kaç gündür evde sıkıldılar orada güzel eğlenirler şimdi

Hizlica göz ucuyls baktim.@ada81 kizlara katiliyorum.bende eve almam normalde misafir gelince aliyodum kola degilde meyve suyu v.s artik almiyorum kalinca cocuklar iciyo hep sagliksiz seyleri dün misafirim vardi masada su vardi sadece cok canim isterse evde kendim limonata yapiyorum,ne demisler misafir umdugunu degil buldugunu yer

kızlar tünaydın

sabahtan beri ve gece giremedim kurusa bakmayın gene uyudum kızımla 9 buçuk gibi yattık.. sanahtan beri de iş çoktu ancak öğle arası girebildim. bu mesajı geçmişi okumadan giriyorum bildirimi yapmış olmak için geçmişe bakıcam birazdan

dün iftardan önce 129,3 çıktım

sahur
yoğurtlu sebze sote
iki dilim tb ekmeği
2 kaşık mantı
1 kase mercimek çorbası

iftar
1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği
1 tabak bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 hurma
2 dilim tb ekmeği
ara
1 algida max dondurma (150 cal)

sonra da uyudum zaten

Aynen mesela meyve suyunu yapay aromalardan yapıyorlar onu çözündürmek için alkol kullanmak çok düşük dozda olduğu için yasalmış. Ama çok düşük dozda bile dinimizce yasak. Şüpheli hiç bişeyi mutfağa sokmamak lazım. Ben de limonata yapıyorum. Kıştan 5 kilo limon 5 portakal koyuyorum dondurucuya. Yazın 15 dk da yapılıyor. Hatta ada81 sen de koy bu gün portakal limon o gün yap evde

Manti susatmiyor mu ? Olmasa olirmus

Ben iftar veriyor olsam yapmam yani ben zaten üşeniyorum o kadar çok yemeğe , bizde en fazla iki çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…