Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu sene evde yemek pişirebilen durumu olan kimseyi iftara çağırmayacağım. Sadece oğlanın arkadaşlarını çağıracağım. İftar çadırı kuracağız Hatice Kübra Tongardan gördüm
Cok haklısın aslında bizim yaptığımız misafir ağırlama Ramazan-i şerif in gereğini yapmıyoruz biz bı kere öğrencilere yemek gönderiyoruz okadar ama iftar çadırı süpermiş ama nasıl yetiseceksin nekadar kişi geleceği belli olmaz çünkü

Çadırı eve kuracağız canım sadece çocuklar gelecek.

Hem pilav hem ekmek biraz fazla gibi canım. Diyetisyenler bazı çorbalarla ekmeği eşit sayıyor diye hatırlıyorum bir de.

Hem pilav hem ekmek biraz fazla gibi canım. Diyetisyenler bazı çorbalarla ekmeği eşit sayıyor diye hatırlıyorum bir de.

canım kilom çok fazla olduğu için çok az yiyemiyorum ben.. çünkü kilo verdikçe azaltmak istiyorum..

ekmeği de pideden anca dönüştürdüm yavaş yavaş da azaltırım inşallah

hoşgeldin canım ben de yeni üyelerden biriyim 3 kzıım var 32 yaşındayım 130 kiloyum adım seval memnun oldum

ama sana nasıl sesleneceğimi bilemedim umut falan mı diyim ne diyim

Hiçbirşeyi planladığım gibi yapamıyorum. Gece sahura kalkacaktım, sahur yapamadım. Akşam kapuska yiyecektim, çocuklar ve anneanne çok sevdi bana kalmadı.. pilatese gidecektim, hoca aradı iptal etti ☹
amaaaaan neler olmuş öyle.. olsun geçti bitti gitti boşver

maşallah diyelim o zaman

canım onu neden kaldırmadın 10'a kadar uyumasına asla izin verme 1 saat uyusun kaldır uyandır hemen yoksa işin zor
hım iyi tırt oldum şuan bende söylemem

canım mezun olanlar genelde başarı öyküsü yazıyor başarı öyküleri bölümüne ama onu da yazmak için mezun olmak şart değil

canım oğlun maşallah neredeyse 4 yaşında kurallar koymaya çalış ve mutlaka hiç sektirmeden uygula oğlun konuşuyor mu ne seviyede konuşması? benim kızım bebekken çok kötüydü uykusu kreşe başlayıncac anca toparladık ama o da bensiz uyumuyor ben bazen yanına yatarak uyutuyorum bazen de kapısında bekliyorum.

benim kız uyuyunca uyanmıyor ama o kısımla ilgili bi tecrübem yok bişey diyemem

canım kola değil ayran zaten ayranı seçersen mantı saçma oluyor onu da elemiş oluyorsun onun dışında menü güzel ellerine sağlık bana biber dolması fazla geldi onu zeytinyağlı olarak yapacaksın herhalde fasulye falan daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Manti susatmiyor mu ? Olmasa olirmus

olmasa da olur ama göz görünce gönül katlanmıyor yedim valla iki kaşık da olsa

ben de susama konusunda zeytin, turşu, sucuk, kızartma ve tatlı dışında sıkıntı olmuyor

canım kilom çok fazla olduğu için çok az yiyemiyorum ben.. çünkü kilo verdikçe azaltmak istiyorum..

ekmeği de pideden anca dönüştürdüm yavaş yavaş da azaltırım inşallah
evet doğrusu bu canım
7-8 kaşık falan 1 tabak
Diğer kızlar da yorum yapar şimdi ama sanki 7-8 kaşık az .
75 kilo civarı olanlar bi sebze veya bakliyat yemeğini Tencereden tabağa 10-12 kaşık olarak koyuyorlar .

Bugün herkes iftardan önce tartılıyor bildirim yapıyor kızlar .

Yapabilenler yarın da kaptanın verdiği saate kadar tartılıp bildirim yapacak ,

Yapamayanların bugün ki kilosu baz alınacak öyle dedi kaptan .

evet doğrusu bu canım

Diğer kızlar da yorum yapar şimdi ama sanki 7-8 kaşık az .
75 kilo civarı olanlar bi sebze veya bakliyat yemeğini Tencereden tabağa 10-12 kaşık olarak koyuyorlar .

evet kapuskadan biraz daha yiyebilirdim doğru dürüst kalorisi de yok ama doyduğum için bi de ekmeksiz yiyemediğim için daha fazla yiyemedim

evet kapuskadan biraz daha yiyebilirdim doğru dürüst kalorisi de yok ama doyduğum için bi de ekmeksiz yiyemediğim için daha fazla yiyemedim

Kapuskayı bende ekmeksiz sevmem küçükken annecim bahçeden keser bir tavuk ,yakardı sobaydı üstüne ekmekleri kızartır banar banar yerdik :) olsa da yesek , herşey organikti şimdi hiçbirşeyin lezzeti yok yapay yapay sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…