Cok haklısın aslında bizim yaptığımız misafir ağırlama Ramazan-i şerif in gereğini yapmıyoruz biz bı kere öğrencilere yemek gönderiyoruz okadar ama iftar çadırı süpermiş ama nasıl yetiseceksin nekadar kişi geleceği belli olmaz çünküBen bu sene evde yemek pişirebilen durumu olan kimseyi iftara çağırmayacağım. Sadece oğlanın arkadaşlarını çağıracağım. İftar çadırı kuracağız Hatice Kübra Tongardan gördüm
Çadırı eve kuracağız canım sadece çocuklar gelecek.Cok haklısın aslında bizim yaptığımız misafir ağırlama Ramazan-i şerif in gereğini yapmıyoruz biz bı kere öğrencilere yemek gönderiyoruz okadar ama iftar çadırı süpermiş ama nasıl yetiseceksin nekadar kişi geleceği belli olmaz çünkü
Süpermiş Allah kabul eylesinÇadırı eve kuracağız canım sadece çocuklar gelecek.
Hem pilav hem ekmek biraz fazla gibi canım. Diyetisyenler bazı çorbalarla ekmeği eşit sayıyor diye hatırlıyorum bir de.kızlar tünaydın
sabahtan beri ve gece giremedim kurusa bakmayın gene uyudum kızımla 9 buçuk gibi yattık.. sanahtan beri de iş çoktu ancak öğle arası girebildim. bu mesajı geçmişi okumadan giriyorum bildirimi yapmış olmak için geçmişe bakıcam birazdan
dün iftardan önce 129,3 çıktım
sahur
yoğurtlu sebze sote
iki dilim tb ekmeği
2 kaşık mantı
1 kase mercimek çorbası
iftar
1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği
1 tabak bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 hurma
2 dilim tb ekmeği
ara
1 algida max dondurma (150 cal)
sonra da uyudum zaten
Hem pilav hem ekmek biraz fazla gibi canım. Diyetisyenler bazı çorbalarla ekmeği eşit sayıyor diye hatırlıyorum bir de.
bence tabak yerine kaşık hesabı olursa çok daha güzel olurcanım kilom çok fazla olduğu için çok az yiyemiyorum ben.. çünkü kilo verdikçe azaltmak istiyorum..
ekmeği de pideden anca dönüştürdüm yavaş yavaş da azaltırım inşallah
Selâmlar
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : U_M_T_Y_R_D_N_M
İsim (İsteğe Bağlı ) ;
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50 nin altı
Kilo alma hikayeniz: Doğum ve abur cubur yeme..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fıt olmak rahatça istediğimi giyinmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
LAydLiNe
amaaaaan neler olmuş öyle.. olsun geçti bitti gitti boşverHiçbirşeyi planladığım gibi yapamıyorum. Gece sahura kalkacaktım, sahur yapamadım. Akşam kapuska yiyecektim, çocuklar ve anneanne çok sevdi bana kalmadı.. pilatese gidecektim, hoca aradı iptal etti ☹
Ay kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydıAllahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim
Off kızlar çok mutsuz ve yorgunumOğlum kreşten gelince uyudu akşam 6 gibi, 10’a doğru kalktı ve hala uyanık Uyumuyor kesinlikle, yarın sabah oğlum nasıl kreşe gidecek ben nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum.
hım iyi tırt oldum şuanbende söylemem
Benim oğlum 44 aylık canım. Geceleri beni bekler sağ olsunBen uyutayım biraz iş yapayım veya çalışayım diye umutlanırım. Ortalama 09:30-10:00 gibi uyur, ben yanına yatana kadar her yarım saatte bir kalkar. En son ben pes eder, uyuyakalırım. Sabah da 06:30-07:00 gibi kalkar, yine erken uyanıp biraz iş falan yapayım derim. Ben daha gözümü açmadan yataktan fırlar O yüzden bana hiç zaman kalmaz maalesef.
Kizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
3 kisiler zaten bizde 3 kişiyiz...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kozlenmis patlican ve biber salatasi
Kavun
Pudingli ve cikolata soslu pasta
Cola / ayran
Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi
Manti susatmiyor mu ? Olmasa olirmus
bence tabak yerine kaşık hesabı olursa çok daha güzel olur
o zaman güzel bana çok fazla gelmedi menün çünkü kilona göre güzel geldi zaten zamanla azalacak diye tahmin ettim o yüzden beğendim tabi dondurma hariç :)7-8 kaşık falan 1 tabak
evet doğrusu bu canımcanım kilom çok fazla olduğu için çok az yiyemiyorum ben.. çünkü kilo verdikçe azaltmak istiyorum..
ekmeği de pideden anca dönüştürdüm yavaş yavaş da azaltırım inşallah
Diğer kızlar da yorum yapar şimdi ama sanki 7-8 kaşık az .7-8 kaşık falan 1 tabak
İkindi vakti tartilalim ohalde evt en ideal vakit teşekkür ederim bu bilgi içinbence çok mantıklı
İkindi vakti tartilalim ohalde evt en ideal vakit teşekkür ederim bu bilgi için
Rica ederimİkindi vakti tartilalim ohalde evt en ideal vakit teşekkür ederim bu bilgi için
evet doğrusu bu canım
Diğer kızlar da yorum yapar şimdi ama sanki 7-8 kaşık az .
75 kilo civarı olanlar bi sebze veya bakliyat yemeğini Tencereden tabağa 10-12 kaşık olarak koyuyorlar .
Ö N E M L İ
Kızlar büyük puntolarla yazıyorum. Oruç tutanlar önce perşembe iftardan önce tartılıp bildirim yapacak. Her ihtimale karşı. Tutmayanlar her zaman ki gibi cuma sabah bildirim yapacak. Oruç tutanlardan eğer isteyen olursa cuma iftardan 2 saat öncesine kadar bildirim yapabilecek. Ben listeyi cuma iftara 1 saat kala yayınlayacağım. Herkes kendini ona göre ayarlasın.
evet kapuskadan biraz daha yiyebilirdim doğru dürüst kalorisi de yok ama doyduğum için bi de ekmeksiz yiyemediğim için daha fazla yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?