Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gayet yeterli guzel menu cnm. Zaten hıc bısey yenmiyor hepsinden azar azar yap kalır hep.
Hergun menu veriyorum kaptanım sen gormuyorsun LAydLiNe

sahurun çok yoğun olmuş gece rahatsız olmadın dimi
Ben bu sene evde yemek pişirebilen durumu olan kimseyi iftara çağırmayacağım. Sadece oğlanın arkadaşlarını çağıracağım. İftar çadırı kuracağız Hatice Kübra Tongardan gördüm
AA nasıl oluyor o anlatsana biraz

Çok bile bence börek ayda dolma birinden birini çıkar

Napiyorsunuz kızlar. Ben evi topladım yemeği koydum ocağa. Adimsayar açık gün sonunda bakım kaç adım atacam. Hiç tadim yok. Eşim izini normal de ama yine ailesinin ayak işlerine kosturmaya gitti. Oğlumu Uyuttum öyle takılıyorum. Kızlar bu arada bayram için kendime pantolon alacağım galiba evdeki 38 beden giremicem gibi duruyor. Likrali falan ama 6 li rakamlar a inemicem bence. Sınır oluyorum çok az gidiyor açlık cekecem ki illa öyle gidecek. 40 beden üst bir kaç parça biseyler var onlara girerim de pantolon almak lazım. Oyy kurtulamıyoruz şu kilodan yaa

canım kilom çok fazla olduğu için çok az yiyemiyorum ben.. çünkü kilo verdikçe azaltmak istiyorum..

ekmeği de pideden anca dönüştürdüm yavaş yavaş da azaltırım inşallah
Haklısın canım, yavaş yavaş azaltmaktalar iyi olur

ben olsam pilavı çıkarırdım, Bulgurlu dolma var. Zeytinyağlı yapacaksam salatayı da tek çeşide indirirdim. İçecek olarak da ayran ve su kafi. Çok fazla Yenmiyor zaten Ramazan’da, fazlası hem vücuda eziyet hem israf.
Menün gayet dengeli ve güzel.
oh, hasta da oldun. Şimdi sen orda dayanamayıp ne pastalar yersin. Verdiğin kiloları alarak dönersin, Emin’im
Aynen ben de uyuyakalıyorum kızımla genelde. Sahurda mantı olmasaydı keşke, dondurmaya lafım yok.. afiyet olsun, beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…