- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
gayet yeterli guzel menu cnm. Zaten hıc bısey yenmiyor hepsinden azar azar yap kalır hep.Kizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
3 kisiler zaten bizde 3 kişiyiz...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kozlenmis patlican ve biber salatasi
Kavun
Pudingli ve cikolata soslu pasta
Cola / ayran
Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi
Hergun menu veriyorum kaptanım sen gormuyorsunOndan olma ihtimali de çok yüksek.
Menülerini görmüyorum hiç.
Hurma iyi ama bir sürü yememek lazım canım.
Maşallah 41 kere.
Çok içiyormuşsun canım. Bence bu yazdıkların makul. Bitki çayında sorun yok bence.
Aynen canım zaten iftara yakın tekrar tartıldım. 68.4 ten 68.5 e çıktımSabaha da sürprizi gördüm zaten
Ben daha ajandaya yazacağım
Hoş geldin canım aramıza.
Neden ara vermek istedin canım?
sahurun çok yoğun olmuş gece rahatsız olmadın dimikızlar tünaydın
sabahtan beri ve gece giremedim kurusa bakmayın gene uyudum kızımla 9 buçuk gibi yattık.. sanahtan beri de iş çoktu ancak öğle arası girebildim. bu mesajı geçmişi okumadan giriyorum bildirimi yapmış olmak için geçmişe bakıcam birazdan
dün iftardan önce 129,3 çıktım
sahur
yoğurtlu sebze sote
iki dilim tb ekmeği
2 kaşık mantı
1 kase mercimek çorbası
iftar
1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği
1 tabak bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 hurma
2 dilim tb ekmeği
ara
1 algida max dondurma (150 cal)
sonra da uyudum zaten
AA nasıl oluyor o anlatsana birazBen bu sene evde yemek pişirebilen durumu olan kimseyi iftara çağırmayacağım. Sadece oğlanın arkadaşlarını çağıracağım. İftar çadırı kuracağız Hatice Kübra Tongardan gördüm
Çok bile bence börek ayda dolma birinden birini çıkarKizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kavun
Cola / ayran
Nasıl ? Mantida yapayim ortaya koyayim dedim esim abartma yenilmiyor sonra hepsini ben yiyorum dedi
kapuskayı tavuktan mı yapıyorsunuzKapuskayı bende ekmeksiz sevmem küçükken annecim bahçeden keser bir tavuk ,yakardı sobaydı üstüne ekmekleri kızartır banar banar yerdik :) olsa da yesek , herşey organikti şimdi hiçbirşeyin lezzeti yok yapay yapay sanki
Bizim kocaman çadırımız var eşim kamp için almıştı. Onun içine yerde uzun sofra kuracağız.sahurun çok yoğun olmuş gece rahatsız olmadın dimi
AA nasıl oluyor o anlatsana biraz
Bir ben kaldımBatmazsak iyidir
.
kapuskayı tavuktan mı yapıyorsunuz
Tutmayan yarın sabah mi yapıyor bildirimi kaptanKızlar oylama kabul edilmedi. Oruç tutan herkes bugün akşam iftardan önce tartılmayı unutmasın lütfen.
Tutmayan yarın sabah mi yapıyor bildirimi kaptan
Geçen cuma' mı 64.15 tin?O zaman ben vereyim sahurda sonra hiç bişey yiyip içmedim 14 gibi tartildim 62.65 geldim cuma 64.15 regl oldum rahtladim
Hiç tavuklu duymadım çok ilginçEvet köy tavuğu birde yağı çıkar lezzetli sorma gitssin
Evet girmek istigorumGeçen cuma' mı 64.15 tin?
Listeye girmek istiyor musun canım?
Haklısın canım, yavaş yavaş azaltmaktalar iyi olurcanım kilom çok fazla olduğu için çok az yiyemiyorum ben.. çünkü kilo verdikçe azaltmak istiyorum..
ekmeği de pideden anca dönüştürdüm yavaş yavaş da azaltırım inşallah
ben olsam pilavı çıkarırdım, Bulgurlu dolma var. Zeytinyağlı yapacaksam salatayı da tek çeşide indirirdim. İçecek olarak da ayran ve su kafi. Çok fazla Yenmiyor zaten Ramazan’da, fazlası hem vücuda eziyet hem israf.Kizlar pazar gunu iftara misafirim var su sekilde menu hazirladim kafamda nasil...
Menu
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Firinda guvec et sote
Bulgurlu biber dolmasi
Peynirli börek
Coban salatasi
Kavun
Cola / ayran
oh, hasta da oldun. Şimdi sen orda dayanamayıp ne pastalar yersin. Verdiğin kiloları alarak dönersin, Emin’imBugün yardımcı arkadaşımızın kızının doğumgünü var bir yerde kutlayacaklar ben oruç oruç nasıl dayanacağım allah yardım etsin sırf çocuklar eğlesin İnsan yüzü görsün diye gidiyorum yoksa Ramazan’da hiç gitmek istemezdim
Hava da öyle yağmurlu ki güzel olsa parka çıkarırdım kaç gündür evde sıkıldılar orada güzel eğlenirler şimdi
Aynen ben de uyuyakalıyorum kızımla genelde. Sahurda mantı olmasaydı keşke, dondurmaya lafım yok.. afiyet olsun, beğendim.kızlar tünaydın
sabahtan beri ve gece giremedim kurusa bakmayın gene uyudum kızımla 9 buçuk gibi yattık.. sanahtan beri de iş çoktu ancak öğle arası girebildim. bu mesajı geçmişi okumadan giriyorum bildirimi yapmış olmak için geçmişe bakıcam birazdan
dün iftardan önce 129,3 çıktım
sahur
yoğurtlu sebze sote
iki dilim tb ekmeği
2 kaşık mantı
1 kase mercimek çorbası
iftar
1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği
1 tabak bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 hurma
2 dilim tb ekmeği
ara
1 algida max dondurma (150 cal)
sonra da uyudum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?