- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Hiç tavuklu duymadım çok ilginç
Canım bana da senin kullanıcı adın ilginç geldi. Soracağım ne zamandır fırsat olmuyor, özel bir sebebi var mı?Bizim iş yerindede tavuklu yapılıyor hep siz nasıl yapıyorsunuz
Papatya senin durumunu da anlamadım, çok fazla birşey yemedin neden artı çıkıyorsun acaba?Ben yandım desene tartı bugunse
Nette baktım varmış.. Ben hıc kapuska bile yemedim ne tavuklu ne sadeHiç tavuklu duymadım çok ilginç
İnan bilmiyorum ıkı gundur sahur bile yapmadım artı cıkıncaPapatya senin durumunu da anlamadım, çok fazla birşey yemedin neden artı çıkıyorsun acaba?
Kiymali yapiyorum icine birazda bulgur koyuyorumBizim iş yerindede tavuklu yapılıyor hep siz nasıl yapıyorsunuz
Geçen cuma' mı 64.15 tin?
Listeye girmek istiyor musun canım?
Tuvalete çıkıyor musunİnan bilmiyorum ıkı gundur sahur bile yapmadım artı cıkıncanıye boyle oldu anlamadım
Canım bana da senin kullanıcı adın ilginç geldi. Soracağım ne zamandır fırsat olmuyor, özel bir sebebi var mı?
bende girmek istiyorum kıdem atlıyalım dimi
Senin daha beklemen lazım canım.soffty takıma 26 Şubatta geldi.
Allah iyiliğini versinBizim soyumuz Osmanlı ya dayanıyor , Haseki Sultan dan yadigar bir bilezik var nesillerden nesillere aktarılmış şimdi ben geleneğimizi sürdürüyorum kullanıyorum el işçiliği bileziği, nickim burdan desemde inanma atasaydan bileklik aldım eskidi değiştircem altın çıktı ,o an o takıldı gözüme direkt kabul etti sitede
Malesef 10 gundur tuvalet sorunu yasıyorumTuvalete çıkıyor musun
OndandırMalesef 10 gundur tuvalet sorunu yasıyorum2 gundur cıkmıyor um yine
Allah iyiliğini versin
Malesef 10 gundur tuvalet sorunu yasıyorum2 gundur cıkmıyor um yine
Ay yarısına kadar heyecanlı bir şekilde okudum ne kadar ilginç dedim Sonra da kendime ne kadar safım dedimBizim soyumuz Osmanlı ya dayanıyor , Haseki Sultan dan yadigar bir bilezik var nesillerden nesillere aktarılmış şimdi ben geleneğimizi sürdürüyorum kullanıyorum el işçiliği bileziği, nickim burdan desemde inanma atasaydan bileklik aldım eskidi değiştircem altın çıktı ,o an o takıldı gözüme direkt kabul etti sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?