Nasıl yapicaz kaptanim hangi kiloyu baz alicazSenin daha beklemen lazım canım.soffty takıma 26 Şubatta geldi.
Kabız olmaktansa ıyı bısey benceBende hep ishalim tarçınlı süt mi yapıyor anlamadım iyi mi kötü mü benim için
demek tartı gülümsediAy çok keyfim yerinde
hoşgeldin canım ben de yeni üyelerden biriyim 3 kzıım var 32 yaşındayım 130 kiloyum adım seval memnun oldum
ama sana nasıl sesleneceğimi bilemedim umut falan mı diyim ne diyim
amaaaaan neler olmuş öyle.. olsun geçti bitti gitti boşver
maşallah diyelim o zaman
canım onu neden kaldırmadın 10'a kadar uyumasına asla izin verme 1 saat uyusun kaldır uyandır hemen yoksa işin zor
canım mezun olanlar genelde başarı öyküsü yazıyor başarı öyküleri bölümüne ama onu da yazmak için mezun olmak şart değil
canım oğlun maşallah neredeyse 4 yaşında kurallar koymaya çalış ve mutlaka hiç sektirmeden uygula oğlun konuşuyor mu ne seviyede konuşması? benim kızım bebekken çok kötüydü uykusu kreşe başlayıncac anca toparladık ama o da bensiz uyumuyor ben bazen yanına yatarak uyutuyorum bazen de kapısında bekliyorum.
benim kız uyuyunca uyanmıyor ama o kısımla ilgili bi tecrübem yok bişey diyemem
Geçen sene evde bakıcımız vardı canım. Arada da annem bakıyor. Evde olunca daha düzenli oluyoruz. Ama kreşe başlayınca düzenimiz bozuldu. Kreşe servisle gidip geliyor. Eve gelene kadar serviste uyuyor genellikle. Uyutmamaya çalışıyorum, bu sefer de çok sinirli oluyor, yemek bile yemek istemiyor. Uykuyu sevmiyor ama yorulunca uykuya dayanamıyor. Benim oğlum çok erken konuşmaya başladı canım. Şu an aşırı konuşuyor. Sırf çene de diyebilirizGüya erkekler çok konuşmaz derler, benim oğlum kızlardan geveze
canım kola değil ayran zaten ayranı seçersen mantı saçma oluyor onu da elemiş oluyorsunonun dışında menü güzel ellerine sağlık bana biber dolması fazla geldi onu zeytinyağlı olarak yapacaksın herhalde fasulye falan daha iyi olurdu diye düşünüyorum
olmasa da olur ama göz görünce gönül katlanmıyor yedim valla iki kaşık da olsa
ben de susama konusunda zeytin, turşu, sucuk, kızartma ve tatlı dışında sıkıntı olmuyor
Geçen hafta kaç kiloydun cuma günü?Nasıl yapicaz kaptanim hangi kiloyu baz alicaz
canım inan herkesin bi zorluğu var... bak benim eşimde ben bilirim diyen bir tip ben he he demesem hergün tartışırız... mesala göz göre göre siyaha beyaz der... ne diyeceksin he aşkım beyaz diyorum... 2 saat sonra siyahta olabilir diyorArkadaş ne güzel demiş herkesin imtihanı farklı kızlar. Benimde esim çektiriyor başkası olsa çoktan birakmisti. Kader deyip boyun egiyorum. Rabbim yardım etsin
Benim hayatım beklemekle geçiyortamam canım ama çok değil mi Şubattan Mayısa bende mi 2,5 ay beklicem
evet bu sefer abartmıyacam inşallah galibaKarataya tam uyarsan kilo verirsin öyle ucundan kıyısından yapıyım dedin mi olmaz
Bence yeterli hiiiç abartma sonra kalıyor hep
götür canım çocuklar için bir değişiklik olur... çok sıkılıyorlar evde farklılık olur... evet oruç oruç sana zor ama senin vaktin geçer ...Bugün yardımcı arkadaşımızın kızının doğumgünü var bir yerde kutlayacaklar ben oruç oruç nasıl dayanacağım allah yardım etsin sırf çocuklar eğlesin İnsan yüzü görsün diye gidiyorum yoksa Ramazan’da hiç gitmek istemezdim
Hava da öyle yağmurlu ki güzel olsa parka çıkarırdım kaç gündür evde sıkıldılar orada güzel eğlenirler şimdi
Bilmiyorum arkadaşım yaa çook yoruyor sıkıyor. Bende zaman la daha da olgunlastikca daha az can sikarim heraldecanım inan herkesin bi zorluğu var... bak benim eşimde ben bilirim diyen bir tip ben he he demesem hergün tartışırız... mesala göz göre göre siyaha beyaz der... ne diyeceksin he aşkım beyaz diyorum... 2 saat sonra siyahta olabilir diyorbenim ailem bana çok şaşırıyor sen ki dediğim dedik biriydin bunu nasıl idare ediyorsun diyorlar.... ben alıştım inatlaşmıyorum onunla çünkü denedim bir değşiklik olmadı ne diye kendimi huzurumu bozayım he deyip geçiyorum
işte yemekler kalıyor sonra ye ye bitmiyor.. eşim sağolsun şikayet etmez o yerde ben biraz sıkıntılıyım ...Yazdimmi bilmiyorum.ama benim.dün iki aile misafirim.vardi 1 aileyle yanlis anlasilma olmus baska birine gitmisler1 hafta yeriz artik yemekleri
canım akşam hem mercimek bulgur 1 tabak hemde 2 dilim ekmek bide üstüne dondurma olmamışkızlar tünaydın
sabahtan beri ve gece giremedim kurusa bakmayın gene uyudum kızımla 9 buçuk gibi yattık.. sanahtan beri de iş çoktu ancak öğle arası girebildim. bu mesajı geçmişi okumadan giriyorum bildirimi yapmış olmak için geçmişe bakıcam birazdan
dün iftardan önce 129,3 çıktım
sahur
yoğurtlu sebze sote
iki dilim tb ekmeği
2 kaşık mantı
1 kase mercimek çorbası
iftar
1 tabak zeytinyağlı kapuska yemeği
1 tabak bol mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 hurma
2 dilim tb ekmeği
ara
1 algida max dondurma (150 cal)
sonra da uyudum zaten
koladan vazgeçtimAynen mesela meyve suyunu yapay aromalardan yapıyorlar onu çözündürmek için alkol kullanmak çok düşük dozda olduğu için yasalmış. Ama çok düşük dozda bile dinimizce yasak. Şüpheli hiç bişeyi mutfağa sokmamak lazım. Ben de limonata yapıyorum. Kıştan 5 kilo limon 5 portakal koyuyorum dondurucuya. Yazın 15 dk da yapılıyor. Hattaada81 sen de koy bu gün portakal limon o gün yap evde
koladan vazgeçtimmeyve suyu alacam kendim yapamam ...
O takıma geldiğinde listemiz 15 kişiydi. Şuan liste müsait ama tabi ki listeye girmek üyenin elinde. En az 2 hafta deneme süremiz var ama ben biraz daha uzun tutuyorum deneme süresini. Çünkü listeye giren her üye takımı etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?