Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen sene evde bakıcımız vardı canım. Arada da annem bakıyor. Evde olunca daha düzenli oluyoruz. Ama kreşe başlayınca düzenimiz bozuldu. Kreşe servisle gidip geliyor. Eve gelene kadar serviste uyuyor genellikle. Uyutmamaya çalışıyorum, bu sefer de çok sinirli oluyor, yemek bile yemek istemiyor. Uykuyu sevmiyor ama yorulunca uykuya dayanamıyor. Benim oğlum çok erken konuşmaya başladı canım. Şu an aşırı konuşuyor. Sırf çene de diyebilirizGüya erkekler çok konuşmaz derler, benim oğlum kızlardan geveze

Arkadaş ne güzel demiş herkesin imtihanı farklı kızlar. Benimde esim çektiriyor başkası olsa çoktan birakmisti. Kader deyip boyun egiyorum. Rabbim yardım etsin
canım inan herkesin bi zorluğu var... bak benim eşimde ben bilirim diyen bir tip ben he he demesem hergün tartışırız... mesala göz göre göre siyaha beyaz der... ne diyeceksin he aşkım beyaz diyorum... 2 saat sonra siyahta olabilir diyor benim ailem bana çok şaşırıyor sen ki dediğim dedik biriydin bunu nasıl idare ediyorsun diyorlar.... ben alıştım inatlaşmıyorum onunla çünkü denedim bir değşiklik olmadı ne diye kendimi huzurumu bozayım he deyip geçiyorum

Benim hayatım beklemekle geçiyor tamam canım ama çok değil mi Şubattan Mayısa bende mi 2,5 ay beklicem

O takıma geldiğinde listemiz 15 kişiydi. Şuan liste müsait ama tabi ki listeye girmek üyenin elinde. En az 2 hafta deneme süremiz var ama ben biraz daha uzun tutuyorum deneme süresini. Çünkü listeye giren her üye takımı etkiliyor.

götür canım çocuklar için bir değişiklik olur... çok sıkılıyorlar evde farklılık olur... evet oruç oruç sana zor ama senin vaktin geçer ...

Bilmiyorum arkadaşım yaa çook yoruyor sıkıyor. Bende zaman la daha da olgunlastikca daha az can sikarim heralde

Yazdimmi bilmiyorum.ama benim.dün iki aile misafirim.vardi 1 aileyle yanlis anlasilma olmus baska birine gitmisler 1 hafta yeriz artik yemekleri
işte yemekler kalıyor sonra ye ye bitmiyor.. eşim sağolsun şikayet etmez o yerde ben biraz sıkıntılıyım ...

canım akşam hem mercimek bulgur 1 tabak hemde 2 dilim ekmek bide üstüne dondurma olmamış

koladan vazgeçtim meyve suyu alacam kendim yapamam ...

soffty
Tamam canım. En son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? Hangi takımda yarışmıştın hatırlıyor musun? Bir de kullanıcı adın aynı mıydı?

koladan vazgeçtim meyve suyu alacam kendim yapamam ...

Listeden çıktıktan sonra kola içmeye başladım ben de ara ara yemeklerin yanında. Aldığım bu kiloların bir kısmı koladan geldi. Ama ramazandan önce söz verdik eşimle. Artık eve kola alınmıyor ve ikimizde içmiyoruz.

O zaman en az 1 ayım var daha iyi benim için listeye girmek, burjuva sınıfında olmak için kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…