Evet kullanıcı adım aynı 12.takimdaydim mezun olmuştum mezun olalı bir seneyi gectisoffty
Tamam canım. En son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? Hangi takımda yarışmıştın hatırlıyor musun? Bir de kullanıcı adın aynı mıydı?
O zaman en az 1 ayım var daha iyi benim için listeye girmek, burjuva sınıfında olmak için kilo veririm
ödemler gitsin takım birinci olsun... notamız vardı sanırım sildirelim onu inşallahMaşallah tüm takım regli oldu
Evet kullanıcı adım aynı 12.takimdaydim mezun olmuştum mezun olalı bir seneyi gecti
Kızlar bundan sonra ana listeye girecek yeni üyeleri oylamaya sunacağım. Ana listede bulunanlardan çoğunluk listeye girmesini kabul ederse yeni üye listeye girebilecek. Ona göre ana listedekiler gözünüz free listenin üzerinde olsun.
yarında tartılabilirsin bugün bildirim yap sonra yarın yine yaparsın...Ben yandım desene tartı bugunse
Bende ki şans ne zaman sınava girsem ösym de sınav sistemini değiştirirdi
Evet kullanıcı adım aynı 12.takimdaydim mezun olmuştum mezun olalı bir seneyi gecti
Kolayı bize almıyoruz eve bazen kokusu burnuma geliyor yada reklamlarda gordumde canim cekiyor ama yokk coookkkkk uzun seneler oldu almayaliListeden çıktıktan sonra kola içmeye başladım ben de ara ara yemeklerin yanında. Aldığım bu kiloların bir kısmı koladan geldi. Ama ramazandan önce söz verdik eşimle. Artık eve kola alınmıyor ve ikimizde içmiyoruz.
Bilmiyorum arkadaşım yaa çook yoruyor sıkıyor. Bende zaman la daha da olgunlastikca daha az can sikarim heralde
kola çok şişiriyor benim erkek kardeşim çok içiyor ama öyle böyle değil artık içmezse rahatsız oluyor bağımlı olmuş sanırım... uyardık kızdık yok dinlemedi hayat kendinin seçim onun ne diyeceğiz susuyoruz...Listeden çıktıktan sonra kola içmeye başladım ben de ara ara yemeklerin yanında. Aldığım bu kiloların bir kısmı koladan geldi. Ama ramazandan önce söz verdik eşimle. Artık eve kola alınmıyor ve ikimizde içmiyoruz.
Hedefim 55 aslında dahada versem iyi olur ama ozaman da çocuk gibi duruyorum bilmiyorum bakalim duruma gore bugun 62.65 ciktim nisan nin başından beri diyetisyen esliginde 68.95 ten bu kiloya geldimtebrikler canım listedesin hedefin nasıl kaç kilosun kaça inmeyi hedefliyosun
bence senin katılımın çok güzek kiloda verirsen listeye girmen çokta uzak olmaz... tabii deneme sürecin bitmesi gerekiyor o da iki haftaO zaman en az 1 ayım var daha iyi benim için listeye girmek, burjuva sınıfında olmak için kilo veririm
ya sen ne güzel kaptansınKızlar bundan sonra ana listeye girecek yeni üyeleri oylamaya sunacağım. Ana listede bulunanlardan çoğunluk listeye girmesini kabul ederse yeni üye listeye girebilecek. Ona göre ana listedekiler gözünüz free listenin üzerinde olsun.
bunu okurrken baya özendim anlattığın ana.. annannemin kyünde yaşadığım şeyler benimKapuskayı bende ekmeksiz sevmem küçükken annecim bahçeden keser bir tavuk ,yakardı sobaydı üstüne ekmekleri kızartır banar banar yerdik :) olsa da yesek , herşey organikti şimdi hiçbirşeyin lezzeti yok yapay yapay sanki
sahurun çok yoğun olmuş gece rahatsız olmadın dimi
Nette baktım varmış.. Ben hıc kapuska bile yemedim ne tavuklu ne sadene yedım ne pısırdım tadı nasıldır bılmem
Kiymali yapiyorum icine birazda bulgur koyuyorum
hahaha geçmiş çok birikmiş
bence senin katılımın çok güzek kiloda verirsen listeye girmen çokta uzak olmaz... tabii deneme sürecin bitmesi gerekiyor o da iki hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?