Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

soffty
Tamam canım. En son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? Hangi takımda yarışmıştın hatırlıyor musun? Bir de kullanıcı adın aynı mıydı?
Evet kullanıcı adım aynı 12.takimdaydim mezun olmuştum mezun olalı bir seneyi gecti

Kızlar bundan sonra ana listeye girecek yeni üyeleri oylamaya sunacağım. Ana listede bulunanlardan çoğunluk listeye girmesini kabul ederse yeni üye listeye girebilecek. Ona göre ana listedekiler gözünüz free listenin üzerinde olsun.

O zaman en az 1 ayım var daha iyi benim için listeye girmek, burjuva sınıfında olmak için kilo veririm

O sana bağlı canım paylaşımlarınla, menünle beni ikna edersen iki hafta sonra da girebilirsin ama tabii önce seni tanımamız lazım

Bende ki şans ne zaman sınava girsem ösym de sınav sistemini değiştirirdi

Kolayı bize almıyoruz eve bazen kokusu burnuma geliyor yada reklamlarda gordumde canim cekiyor ama yokk coookkkkk uzun seneler oldu almayali

Kızlar benim mesaim bitmek üzere. Tartılmayı unutmayın. Çıkışta kütüphaneye gideceğim. Akşama da eşimin iş yerinde olacağım. Bugün uyuyakalmam artık. Eve gelince bildirimleri kontrol ederim. Güzel güzel bildirimler yapın lütfen. Öpüyorum hepinizi

kola çok şişiriyor benim erkek kardeşim çok içiyor ama öyle böyle değil artık içmezse rahatsız oluyor bağımlı olmuş sanırım... uyardık kızdık yok dinlemedi hayat kendinin seçim onun ne diyeceğiz susuyoruz...

tebrikler canım listedesin hedefin nasıl kaç kilosun kaça inmeyi hedefliyosun
Hedefim 55 aslında dahada versem iyi olur ama ozaman da çocuk gibi duruyorum bilmiyorum bakalim duruma gore bugun 62.65 ciktim nisan nin başından beri diyetisyen esliginde 68.95 ten bu kiloya geldim

ya sen ne güzel kaptansın dediğim dedik çaldığım düdük demiyorsun

bunu okurrken baya özendim anlattığın ana.. annannemin kyünde yaşadığım şeyler benim
sahurun çok yoğun olmuş gece rahatsız olmadın dimi

valla aslında ben de yerken dedim ki bu yemek beni uyutmaz ama yoğurttan sebep herhalde baya mışıl mışıl uyudum akşama kadarda hiç acıkmadım sahuru sağlam yapmak iyi oluyor bence tabi kahvaltı tarzı olsa daha iyi olur. bugün sahurda lorlu biber ve haşlanmış yumurta yicem heyecanla sahuru bekliyorum

Nette baktım varmış.. Ben hıc kapuska bile yemedim ne tavuklu ne sade ne yedım ne pısırdım tadı nasıldır bılmem

ben bayılıyorum. ben genelde sade yapıyorum aslında kıymalı bulgurlu severim ama kıymalı olunca işe götüremediğim için sade yapıyorum

Kiymali yapiyorum icine birazda bulgur koyuyorum

işte favori tarifim buuuu

Son düzenleme:
bence senin katılımın çok güzek kiloda verirsen listeye girmen çokta uzak olmaz... tabii deneme sürecin bitmesi gerekiyor o da iki hafta

Bende buraya inanıp güveniyorum birşey yiyecekte olsam burayı getiriyorum aklıma ilerde elbet kaçamaklar olur ama şu ilk 1 ay sıkı tutarım bozmam inş. Bayram da illa ki sarma 1 2 dilim baklava yenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…